Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Otomotiv muhabbetleri

Scudo
Alfa romeo, lancia gibi italyan araçları hiç kullanma fırsatım olmadı. Merak ettiğim araçlar. Özellikle eski model boxer motorlu alfalar çok hoşuma gidiyor.
@İlbey Yağcı
Hocam öncelikle böyle bir aracı orjinal halde bırakıp apaçiye çevirmediğiniz için teşekkür ediyorum. Malum bir BMW tutkunu olarak orjinal, temiz kurcalanmamış araç bulamıyorum özellikle 3 serisinde. Aracı ilk sahibinden almanız sizin için büyük şans olmuş. Bu arada 1.5 105hp o yılların motor teknolojisine göre çok iyi değerler. Motorun sıkıştırma oranı, valf sayısını merak ettim...

@Yusuf !!WOW!!
S85B50 kodlu atmosferik V10 yüzünden :)

@İlbey Yağcı
4. vites 3000rpm'de giderken gaza sonuna kadar bastığınızda çıkan homurtuyu hayal bile edemiyorum :)
@İlbey Yağcı
Eski model araçlarda mümkün mertebe soğutma suyu kullanmıyorum ben. Eğer araç su eksiltmiyorsa, sistemde de herhangi bir kaçak yoksa %100 antifrizle kullanırım. Sudan daha pahalı olsa da ısıl iletkenlik katsayısı sudan daha yüksek olduğu için motoru daha iyi soğutuyor. Ayrıca su kanallarındaki korozyonun da önüne geçmiş oluyorsunuz...

@nurullah memiş
Bilmediğim için merakımdan soruyorum. Alfa romeonun boxer6 silindir motoru varmı? En sevdiğim motor seslerinden biridir boxer6... Belki porsche sahibi olamam, ama boxer6 motorlu bir alfaya hayır demezdim :)

@0zan
Siz bunları söyleyince benim de aklıma maserati ghibli geldi. O da tehlikeli araç :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@uguryilmaz144
e60 m5 in Viper dan daha güzel sesi var bence :)

@Yusuf !!WOW!!
Devirden dolayı. Viper 6000 rpm zor çevirirken, m5 8200rpm çeviriyor...

• Beğen
@uguryilmaz144

Teşekkür ederim güzel mesajlarınız için :) Alfa'ları da böyle bakımlı ve orijinal bulmak çok zor o o konuda bmw sahipleri ile aynı zorlukları çekiyoruz :(

Alfanın 6 silindir boxer üretimi yol versiyonlarında yok fakat yarış otomobillerinde 12 silindir boxer motorları var :) benim 33 8 valf, Alfanın en güçlü boxer yol versiyonu 94 model 33 1.7 16v elk.enjeksiyonlu QV modeli 137 hp güç alınmış zamanında.

3000rpm'de 3.viteste gaza basınca açığa çıkan hava emiş sesi homurdanma ve ivmelenme paha biçilemez :D

@İlbey Yağcı ilbey bey aracınız gerçekten çok özel ve iyi korunmuş böylesini görmek gerçekten çok sevindirici, iyi gazlamalar :)

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
1973 911S motorlu 1956 Porsche 550A... Hastasıyım...

• Beğen
Gördüğüm kadarıyla standart modelde olmayan water injection sistemi eklenmiş ve aerodinamik olarak iyileştirmeler yapılıp downforce arttırılmış. Ben çok beğendim. Yorumlarınızı bekliyorum...

@Berke
Tasarım deyince bunun üzerine yoktur bence.....
LAMBORGHINI EGOISTA
18ngztydy7o1yjpg.jpg3.jpg 2013-lamborghini-egoista-6_1600x0w.jpg22.jpg 20141217_120304.jpg

@uguryilmaz144

Her zaman en iyisi olarak kalacaktır :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@mehmet.ali

Hahahaha abi euzübesmelesiz kontağa basmam :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geriye düşmüş bu konu yahu :)

Mezun olunca uzun zamandır aklımda olan bir iş olan detailing & boya koruma işine giriş yaptım. 2 araçlık butik bir uygulama merkezi hayata geçirdik. Amacımız araca ve kişiye özel hizmet vermek. Avrupa yakasındaki eksiği bir nebze olsun tamamlamak istiyorum.

Adını aldığı Padok'a paralel olarak içerde araçlar yeniden hayat buluyor ve dış mekan & iç mekan olmak üzere elden geçmeyen nokta kalmıyor. Marka olarak koruma ürünlerinde Gyeon, Dr. Beasley's, Gtechniq, Soft99 ürünlerini kullanıyorum.

Genç bir girişimci olarak şu an işimden memnunum, bisikletime zaman ayırabilmek bile ayrı bir keyif :) İş yoğunluğuma göre işyerim Küçükçekmece ' de olduğu için daha ziyade yeşilköy taraflarına kaçıyorum.

Yapılan işleri şuradan takip edebilirsiniz; instagram.com/paddockdetailing
facebook.com/paddockdetailing

• Beğen
Geri