Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Mhmm@
Bisiklet bağımlılığınız devam etsinde, oyun bağımlılığını bırakmayın. Daha ne güzel oyunlar var ve gelecek olanlar. En yakın zamanda Metro Exodus

Biraz daha mmo tarzı olsun ama offline olsun dersen witcher 3

Oyunların en çok gelişim, gürleştiği bir zamanda sırt çevirmek bence bu dünyayı yeterince tanımamış olmak demektir. :D

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Scudo
Witcher serisini oynamış arkadaşlara bir sorum olacak. Tüm seriyi aldım ancak 1-2'yi oynamayıp sadece hikayelerini okusam ve direkt 3. oyunla başlasam çok bir şey kaybeder miyim?

@Sashigrey
Kaybetmezsin ben öyle yaptım. Birinci oyun oynanacak gibi değil zaten ?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Öyleyse 3'ü yüklüyorum teşekkürler ?

@Sashigrey
Bende direk 3 ile başladım :D Hatta iki defa bitirdim,o derece yani. :) Sonra gazı mı alamadım 2yi kurdum,ortalara kadar oynadım ama sonuna getirmedim,biraz sıkmıştı doğrusu. :=)

• Beğen
Tepkiler: er ai
ah ah nerde eski hikaye güzeli oyunlar. şimdikiler çatışmaktan beyin sulandırıyor.

(link)
En iyi 10 açık dünya oyunu, ps4

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve -Skynet-
@Şeffaf
3 tanesi hariç diğerleri pc dede var Allahtan. :D

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Şurada Zindan ve Ejderha Rpg oyununun incelemesi yazdım. Merakı olan bakabilir.

(link)

Çok uzun yıllar sonra(o kadar uzun ki, steam hesabıma bile giremedim. Yenisini açtım) CS:GO ile tekrar oynamaya başladım.

Steam: imumutkilic

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Güzel yazı olmuş. Konuyla ilgilenenlere FRPnet'in Dungeon & Dragons tarihçesi videolarını da tavsiye ederim:

arkadaşlar yarın kısmet ise amd fx 8300 alacağım nasıl işlemci kullanan varmı acaba + ları - leri neler yardımcı olabılırmısınız ?

@ATALAY16

Ben AMD FX 9370 kullanıyorum kesinlikle çok daha iyi. Yalnız iki büyük eksisi var Birincisi tek başına 220 Watt TDP değerine sahip diğeri ise Stock fan veya Hava soğutma hi.bir işe yaramıyor sağlam bir Sıvı soğutma gerekiyor. Örn : en azından Coolermaster Neptun 120XL gibi.

Sana AMD FX 8350 tavsiye ederim ki çok çok daha iyi 8300'den :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@ATALAY16
Ne kadara alacaksınız hocam?

İzl
@Ilter Elmas
İzleyeyim hocam sağolun güzelmiş :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Kanalın bütün videolarını hatta web sitelerini kesinlikle tavsiye ederim. Zaten Türkiye'nin en eski FRP sitesi olduğu için muazzam bir içerik var sitede.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Ilter Elmas

Çok güzel hareketler bunlar.
Masaüstü ya da Discord, Roll20, Fantasy Grounds üzerinde FRP oynamak isteyenler iletişime geçsin.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Uğur S.
Bilgisayarım olsa düşünmeden gelirdim de şuan maalesef dandik bir alet bile yok elimde :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Masaüstü için kağıt, kalem ile de gelebilirsin. Oyun süresince masadaki zarları da kullanabilirsin.

Geri