Bende indirip bir süre oynadım koyu bir bfci olarak sarmadı. Sarmama sebebi aslında mekanikleri yada benim oyunlardaki şanssızlık serim. Ben tanka binince tank patlar adamlar binince inmek bilmezler. Delta Force oyunundaki en güzel taraf silahlardaki aşırı şekildeki modifikasyon olayı. Üzerine taktığınız dipçik, el kundağı, scope cs. hepsinin konumlandırmasını ileri geri ayarlayabiliyorsunuz o yönden aşırı zengin. O sarmayınca yeniden BF1 i yükledim ara ara ona giriyorum. Geçenlerde epic games Hell Let Loose diye "MilSim - military simulation" oyununu ücretsiz verince onu da indirdim arada ona giriyorum. Tabi ki yabancı serverları öneririm çok daha keyifli oluyor. Kim nereden sıkıyor belli olmuyor. Üstelik kol bacak kopabiliyor yani tank sizi vurduğunda ortadan 2ye ayrılıyorsunuz. Arma, squad tarzı severler için ideal.Delta force, steam'de ücretsiz.Multiplayer -online bir savaş oyunu, çok zevkli.
(link)
Ben ekleyeyim yine ara sıra arkadaşlar olmuyor, başkası ile oynayınca olmuyor. Biz zaten yeteneksiziz bir de bizden kötüsü gelince adamlara loot taşımız oluyoruz. Bu ara aşırı derecede özellikle ranked oyunlarda hileci geliyor. Geçen bir uzak doğulu vardı "oraya gitmeyin hileci onlar" dedi daha yere inmeden, neyse uyduk gitmedik ve belli ki kendisi de hileciymiş daha biz adamları görmeden tek tek öldürdü. Report etmekten usandık artık.(link)
Ready or not, pubg, v.s. oyunlar için ekleyebilirsiniz
Bence alınır COD serisinin 2019 da çıkan mw dan en iyi oyunu olmuş hem multi hem single player olarak bu seride 800 saaten fazla oynamış biri olarak bence kaçmazBu sene black Friday indirimleri hep tırt çıktı
COD black ops 6 2800den 2380e düşmüş, alınır mı sizce?
Bf serisi indirimde heralde hangisini almak mantıklı? Eski bir cs ci olarakBende indirip bir süre oynadım koyu bir bfci olarak sarmadı. Sarmama sebebi aslında mekanikleri yada benim oyunlardaki şanssızlık serim. Ben tanka binince tank patlar adamlar binince inmek bilmezler. Delta Force oyunundaki en güzel taraf silahlardaki aşırı şekildeki modifikasyon olayı. Üzerine taktığınız dipçik, el kundağı, scope cs. hepsinin konumlandırmasını ileri geri ayarlayabiliyorsunuz o yönden aşırı zengin. O sarmayınca yeniden BF1 i yükledim ara ara ona giriyorum. Geçenlerde epic games Hell Let Loose diye "MilSim - military simulation" oyununu ücretsiz verince onu da indirdim arada ona giriyorum. Tabi ki yabancı serverları öneririm çok daha keyifli oluyor. Kim nereden sıkıyor belli olmuyor. Üstelik kol bacak kopabiliyor yani tank sizi vurduğunda ortadan 2ye ayrılıyorsunuz. Arma, squad tarzı severler için ideal.
Ben ekleyeyim yine ara sıra arkadaşlar olmuyor, başkası ile oynayınca olmuyor. Biz zaten yeteneksiziz bir de bizden kötüsü gelince adamlara loot taşımız oluyoruz. Bu ara aşırı derecede özellikle ranked oyunlarda hileci geliyor. Geçen bir uzak doğulu vardı "oraya gitmeyin hileci onlar" dedi daha yere inmeden, neyse uyduk gitmedik ve belli ki kendisi de hileciymiş daha biz adamları görmeden tek tek öldürdü. Report etmekten usandık artık.
bu da benim profil (link)
Forumdan steamde ekli olan bir tek @sspl ve yine forumdan tanıştığım arkadaşım @CharlieMcQueen var.
Aktif olarak BF1 oynuyorum ara ara Türk bayrağını ve Türkçe seslendirmeler ile daha da gaza geliyorum. BF oyunları hikayeden çok multiplayer odaklı olmasına rağmen BF1 bu konuda da diğerlerine göre biraz önde. Oynanabilirlik olarak en aktif sunucular BF1 ve BF4te var. BF4 çıkalı kaç yıl oldu hala sunucuları aktif, bunun en büyük sebebi ise modern teknolojili oyun olarak bf2042'de hayalleri yıkılanların o tarafa dönmüş olması oldu. Şuan BF1 daha mantıklı EA games bu yarın öbür gün eski sunucuları kapatıyoruz falan diyebilir. 2-3 yıl öncesine kadar vietnam, bf2, bf bad company sunucuları açıktı sonra bir anda kapandı. Hoş BF1 çıkalı da hemen hemen 9 yıl oldu, iyi hatırlıyorum betasına hak kazandığımızda Denizli-Marmaris Turundaydık 2016 yılında.Bf serisi indirimde heralde hangisini almak mantıklı? Eski bir cs ci olarak![]()
PS plusta bedava diye Battlefield™ 2042Aktif olarak BF1 oynuyorum ara ara Türk bayrağını ve Türkçe seslendirmeler ile daha da gaza geliyorum. BF oyunları hikayeden çok multiplayer odaklı olmasına rağmen BF1 bu konuda da diğerlerine göre biraz önde. Oynanabilirlik olarak en aktif sunucular BF1 ve BF4te var. BF4 çıkalı kaç yıl oldu hala sunucuları aktif, bunun en büyük sebebi ise modern teknolojili oyun olarak bf2042'de hayalleri yıkılanların o tarafa dönmüş olması oldu. Şuan BF1 daha mantıklı EA games bu yarın öbür gün eski sunucuları kapatıyoruz falan diyebilir. 2-3 yıl öncesine kadar vietnam, bf2, bf bad company sunucuları açıktı sonra bir anda kapandı. Hoş BF1 çıkalı da hemen hemen 9 yıl oldu, iyi hatırlıyorum betasına hak kazandığımızda Denizli-Marmaris Turundaydık 2016 yılında.
Bana göre sıralama şu şekilde: BF4(610saat) > BF1(70saat) > BF3(126saat) > BF2142(lise dönemi internet cafe) > BF2(lise dönemi internet cafe) > BF Vietnam(lise dönemi internet cafe) > BF5(+/- 1saat) > BF2042(85saat) > BF Hardline (betasına katılmıştım)
4 ile 1'in yıkılma batlama gibi detayları birbirine çok yakın. Tankla, dinamitle binaları yıkmak çok hoşuma gidiyor.
Yazmayı unuttum bugün yeni gelecek olan oyunla ilgili olarak küçük bir video yayınladılar. Ben gibi BF4cüler sevecektir. Tabi bütçemiz ve sistemimiz ne zaman sever bilemiyorum.
(link)
Valla aklımda kalan internet kafede birbirimizle oynadığımız zamanlardı. Bayrak kaçırmaca oynuyorduk genelde muhtemelen 1 dir o zamanAktif olarak BF1 oynuyorum ara ara Türk bayrağını ve Türkçe seslendirmeler ile daha da gaza geliyorum. BF oyunları hikayeden çok multiplayer odaklı olmasına rağmen BF1 bu konuda da diğerlerine göre biraz önde. Oynanabilirlik olarak en aktif sunucular BF1 ve BF4te var. BF4 çıkalı kaç yıl oldu hala sunucuları aktif, bunun en büyük sebebi ise modern teknolojili oyun olarak bf2042'de hayalleri yıkılanların o tarafa dönmüş olması oldu. Şuan BF1 daha mantıklı EA games bu yarın öbür gün eski sunucuları kapatıyoruz falan diyebilir. 2-3 yıl öncesine kadar vietnam, bf2, bf bad company sunucuları açıktı sonra bir anda kapandı. Hoş BF1 çıkalı da hemen hemen 9 yıl oldu, iyi hatırlıyorum betasına hak kazandığımızda Denizli-Marmaris Turundaydık 2016 yılında.
Bana göre sıralama şu şekilde: BF4(610saat) > BF1(70saat) > BF3(126saat) > BF2142(lise dönemi internet cafe) > BF2(lise dönemi internet cafe) > BF Vietnam(lise dönemi internet cafe) > BF5(+/- 1saat) > BF2042(85saat) > BF Hardline (betasına katılmıştım)
4 ile 1'in yıkılma batlama gibi detayları birbirine çok yakın. Tankla, dinamitle binaları yıkmak çok hoşuma gidiyor.
Yazmayı unuttum bugün yeni gelecek olan oyunla ilgili olarak küçük bir video yayınladılar. Ben gibi BF4cüler sevecektir. Tabi bütçemiz ve sistemimiz ne zaman sever bilemiyorum.
(link)