Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

once human
forest
rust
direksiyon seti varsa ets çok sarıyor ama şuan banlıyım :(

Scudo
Ben de beğendim ama almaya değer mi kullanan birisine sormak istiyorum, elimde tek dualsense olsa düşünmeden alırdım.

Daha çok üst düzey oyunculara hitaben bir ürün. Mesela RDR2 oynayana hiç birşey katmaz. Fakat Call of duty gibi rekabetin üst seviye olduğu, çok fazla tuş kombinasyonu kullanılan online oyunlarda oyuncuya ciddi kolaylık sağladığı söyleniyor. Bu da avantaj sağlıyor tabi. Aim asist yetmiyormuş gibi bir de bununla uğraşıyoruz. Klavyeciler ölsün resmen.

Fps de kendine güvenen İnsurgency oynasın ilk oyunu 😁

Daha çok üst düzey oyunculara hitaben bir ürün. Mesela RDR2 oynayana hiç birşey katmaz. Fakat Call of duty gibi rekabetin üst seviye olduğu, çok fazla tuş kombinasyonu kullanılan online oyunlarda oyuncuya ciddi kolaylık sağladığı söyleniyor. Bu da avantaj sağlıyor tabi. Aim asist yetmiyormuş gibi bir de bununla uğraşıyoruz. Klavyeciler ölsün resmen.
Bir süredir COD a sardım o yüzden sormuştum zaten, regularde bitirdim şimdi hardened da bir tur daha başladım.

• Beğen
Tepkiler: makaram
(link)

Çok güzel bir oyun.Sinema filmi gibi.Grafikleri mükemmel ama akış olarak biraz yavaş.

Until Dawn | Oyuncustore
Bu tür hesap şeklinde satılan oyunları almayın. Çok büyük üçkağıt dönüyor burada. Aynı hesabı onlarca kişiye satıyorlar ve siz parayı ödedikten bir süre sonra hesapları kapatıp paranızın üzerine çöküyorlar. Sattıkları hesaplarda yüklü olan oyunlar da çoğu zaman çalıntı kredi kartı bilgileriyle alınmış oluyor.

NBA Live 2007'dir 2008'dir gibi oyunları resmi şekilde bulup indirebileceğimiz bir platform var mı? Steam'de yok, EA Play diye bi platform var sanırım ama orda da yok anladığım kadarıyla. Bildiğiniz güvenli bir link falan varsa o da olabilir..

NBA Live 2007'dir 2008'dir gibi oyunları resmi şekilde bulup indirebileceğimiz bir platform var mı? Steam'de yok, EA Play diye bi platform var sanırım ama orda da yok anladığım kadarıyla. Bildiğiniz güvenli bir link falan varsa o da olabilir..
2005'e kadar bu sitede var ve fazlasiyla eski oyunlar;

(link)

Bu aralar değişik platformlarda şu oyunları oynuyorum : Pc'de Call of Duty Modern Warfare 3 ,Nintendo Switch'de Asphalt Legends , Sega'da Super Hang-on , 8 bit ataride Ninja Ryukendn 2...

(link)

Trailer bayağı güzel olmuş

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve makaram
(link)

Trailer bayağı güzel olmuş
Zevk ve tercih meselesi tabi ki ama açıkçası çok beğenmedim. Zaten en son MW3 'ü oynamıştım 2011 yılında çıkan. Yeni bir şey yapmak yerine "zaten elimizde satan bir şey var onu güncellemeler ile yenileyip sürelim millet zaten alıyor" kafasındalar gibi. Yeni bir şeyi yapmaktan geri kalıyorlar. COD4 ve BF4 multiplayerdan aldığım zevki hiç birinden alamadım.

Zevk ve tercih meselesi tabi ki ama açıkçası çok beğenmedim. Zaten en son MW3 'ü oynamıştım 2011 yılında çıkan. Yeni bir şey yapmak yerine "zaten elimizde satan bir şey var onu güncellemeler ile yenileyip sürelim millet zaten alıyor" kafasındalar gibi. Yeni bir şeyi yapmaktan geri kalıyorlar. COD4 ve BF4 multiplayerdan aldığım zevki hiç birinden alamadım.
COD MW II bayağı bayağı iyidi

4 Katlı binanın tepesinden zıplayıp elde bıçakla düşmanın kafasına inmek... Ahh ahh nerede o eski COD serisi.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.

Steam'de baya bir oyun indirime girdi. Anasayfadan göz gezdirin, illa ki beğendiğiniz bir şeyler denk gelir. Her ne kadar torrentçi biri olsam da bazen yapımcılara destek için oyun alıyorum. Hikayeli oldukları için 3 oyun aldım.
  • Assassin's Creed's eskileri oynamış ama beğenmemiştim. Sadece Valhalla hoşuma gitmişti. Odyssey'i antik atmosferi için aldım.
  • Uncharted Legacy of Thieves, seri olarak merak edip hiç oynamadığım bir oyundu. Arkadaşım da mutlaka oyna dedi diye aldım.
  • Days Gone, ilk çıktığında merak edip, ucuzken almadığım sonra fiyatı bir türlü düşmeyen oyundu. Yine hikaye ve açık dünya modunda olduğu için aldım.
Astroneer oyununu da tavsiye ederim. Baya enteresan mühendislikli ve plan yapmalı minimalist tasarıma detay sokmayı başarabilmiş güzel bir yapısı var.

Battlefield 1 Multi oynayan varsa beraber oynayalım. Mesaj atın.

Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.
Overcooked 'u tavsiye ederim.

1732798992100.png

• Beğen
Tepkiler: selinnur
Bu sene black Friday indirimleri hep tırt çıktı
COD black ops 6 2800den 2380e düşmüş, alınır mı sizce?

Bu sene black Friday indirimleri hep tırt çıktı
COD black ops 6 2800den 2380e düşmüş, alınır mı sizce?

Bir de yılbaşı indirimlerini bekleyin bakalım. Belki o zaman adam akıllı indirimler görürsünüz.

Geçtiğimiz yıllarda ben baya oyunun ultimate paketlerini o şekilde satın almıştım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri