Ben de beğendim ama almaya değer mi kullanan birisine sormak istiyorum, elimde tek dualsense olsa düşünmeden alırdım.
Bir süredir COD a sardım o yüzden sormuştum zaten, regularde bitirdim şimdi hardened da bir tur daha başladım.Daha çok üst düzey oyunculara hitaben bir ürün. Mesela RDR2 oynayana hiç birşey katmaz. Fakat Call of duty gibi rekabetin üst seviye olduğu, çok fazla tuş kombinasyonu kullanılan online oyunlarda oyuncuya ciddi kolaylık sağladığı söyleniyor. Bu da avantaj sağlıyor tabi. Aim asist yetmiyormuş gibi bir de bununla uğraşıyoruz. Klavyeciler ölsün resmen.
Bu tür hesap şeklinde satılan oyunları almayın. Çok büyük üçkağıt dönüyor burada. Aynı hesabı onlarca kişiye satıyorlar ve siz parayı ödedikten bir süre sonra hesapları kapatıp paranızın üzerine çöküyorlar. Sattıkları hesaplarda yüklü olan oyunlar da çoğu zaman çalıntı kredi kartı bilgileriyle alınmış oluyor.Until Dawn | Oyuncustore
2005'e kadar bu sitede var ve fazlasiyla eski oyunlar;NBA Live 2007'dir 2008'dir gibi oyunları resmi şekilde bulup indirebileceğimiz bir platform var mı? Steam'de yok, EA Play diye bi platform var sanırım ama orda da yok anladığım kadarıyla. Bildiğiniz güvenli bir link falan varsa o da olabilir..
Zevk ve tercih meselesi tabi ki ama açıkçası çok beğenmedim. Zaten en son MW3 'ü oynamıştım 2011 yılında çıkan. Yeni bir şey yapmak yerine "zaten elimizde satan bir şey var onu güncellemeler ile yenileyip sürelim millet zaten alıyor" kafasındalar gibi. Yeni bir şeyi yapmaktan geri kalıyorlar. COD4 ve BF4 multiplayerdan aldığım zevki hiç birinden alamadım.(link)
Trailer bayağı güzel olmuş
COD MW II bayağı bayağı iyidiZevk ve tercih meselesi tabi ki ama açıkçası çok beğenmedim. Zaten en son MW3 'ü oynamıştım 2011 yılında çıkan. Yeni bir şey yapmak yerine "zaten elimizde satan bir şey var onu güncellemeler ile yenileyip sürelim millet zaten alıyor" kafasındalar gibi. Yeni bir şeyi yapmaktan geri kalıyorlar. COD4 ve BF4 multiplayerdan aldığım zevki hiç birinden alamadım.
4 Katlı binanın tepesinden zıplayıp elde bıçakla düşmanın kafasına inmek... Ahh ahh nerede o eski COD serisi.Zevk ve tercih meselesi tabi ki ama açıkçası çok beğenmedim. Zaten en son MW3 'ü oynamıştım 2011 yılında çıkan. Yeni bir şey yapmak yerine "zaten elimizde satan bir şey var onu güncellemeler ile yenileyip sürelim millet zaten alıyor" kafasındalar gibi. Yeni bir şeyi yapmaktan geri kalıyorlar. COD4 ve BF4 multiplayerdan aldığım zevki hiç birinden alamadım.
Bu sene black Friday indirimleri hep tırt çıktı
COD black ops 6 2800den 2380e düşmüş, alınır mı sizce?
Battlefield 1 10 liraya düşmüştü, onu aldım sadeceBu sene black Friday indirimleri hep tırt çıktı
COD black ops 6 2800den 2380e düşmüş, alınır mı sizce?