Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.354
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
👆 Bu "Brotato" Epic Games'de 5 Aralık akşamına kadar başvuranlara ücretsiz: (link)Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.
Süphanallah kardeşim, ibretlik bir paylaşım...👆 Bu "Brotato" Epic Games'de 5 Aralık akşamına kadar başvuranlara ücretsiz: (link)
Birkaç gün önce abim brotato aldı, beraber oynuyoruz. Bir yumurtamsı patates adam var, bazı görevler tamamlandıkça yeni karakterler geliyor, farklı tür silahlarla belirli sürelerde 20/sonsuz tur tamamlayıp seviyeler ilerlettiriyor. Eğlenceli geldi.
(link) Bu kadar gerçekçi bir denizaltı oyunu daha görmedim. Daha önce Silent Hunter’ı da oynadım ancak bu başka bir şey. Üst düzey bir oyun algoritması, grafikler, 2.dünya savaşındaki gerçek deniz sahalarının ve o dönemin yüzlerce gemisinin detayları ile yansıtılması. Emekli bir denizci olarak kendimi stadimetre ile düşman gemisinin mesafesini hesaplamak, kronometre ile gemi sürati hesabı yapmak, torpido rota açısını hesaplamak gibi zamanında gerçekten yaptığım şeyleri yapmak çok ilginç hissettiriyor.
(link) Bu kadar gerçekçi bir denizaltı oyunu daha görmedim. Daha önce Silent Hunter’ı da oynadım ancak bu başka bir şey. Üst düzey bir oyun algoritması, grafikler, 2.dünya savaşındaki gerçek deniz sahalarının ve o dönemin yüzlerce gemisinin detayları ile yansıtılması. Emekli bir denizci olarak kendimi stadimetre ile düşman gemisinin mesafesini hesaplamak, kronometre ile gemi sürati hesabı yapmak, torpido rota açısını hesaplamak gibi zamanında gerçekten yaptığım şeyleri yapmak çok ilginç hissettiriyor.
Birde barotrauma'yi deneyin oynaması zor bir denizaltı oyunu(link)
Bu kadar gerçekçi bir denizaltı oyunu daha görmedim. Daha önce Silent Hunter’ı da oynadım ancak bu başka bir şey. Üst düzey bir oyun algoritması, grafikler, 2.dünya savaşındaki gerçek deniz sahalarının ve o dönemin yüzlerce gemisinin detayları ile yansıtılması.
Emekli bir denizci olarak kendimi stadimetre ile düşman gemisinin mesafesini hesaplamak, kronometre ile gemi sürati hesabı yapmak, torpido rota açısını hesaplamak gibi zamanında gerçekten yaptığım şeyleri yapmak çok ilginç hissettiriyor.