Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
steamı bayadır açmıyorum. elimde sadece pubg var. onu elden çıkarmam mümkün müdür? forza horizon 4 almak istiyorum.

@srdrmrs
elden nasıl çıkarabiliyorsunuz?

2 saatten fazla oynamadıysanız ve aldığınızdan itibaren 14 gün geçmemiş ise iade edebiliyorsunuz.

Yani Forzası olan bir kişi ile görüşerek de takas gibi bir seçenek yapabilirsin ama Forza pubgye göre şuan biraz daha pahalı

• Beğen
Tepkiler: Aruera
teşekkürler arkadaş anlaşılan biraz zor gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve Turisti
@Mab1K
Üzerine para eklenebilir belki.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Aruera

hocam o eklenir dert değil de oyle birisini bulmak gerekli :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aruera
Yani şimdi Plati.ru sitesinden 4 Dolara da hesap alabilirsin ama onlar genellikle çalıntı oluyor bir süre sonra senden geri alma şansları var falan filan eğer uğraşmak istiyorsanız böyle yönteme de başvurabilirsiniz :D @srdrmrs

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs ve :DDD
Oyuncular ara verdi galiba epeydir bildirim gelmiyor başlıktan. Malum steam yaz indirimleri başladı. Var mı aklında bir şeyler olan? Genelde arka planda kalan oyunlarda çok indirim oluyor %80-90 gibi daha bilindik oyunlar en fazla yarı yarıya indirime giriyor.

201680

201684

Akşam sürüşleri olduğu için sabahları genellikle oyun oynuyorum... (Rust)

@Mab1K
Zamanında bende çok rust oynadım bu sürede oyunda bir çok kişi ile tanıştım hala görüştüklerim var. Hatta 2 kardeş (ikiz) vardı Avusturya'dalardı oyuna çekinmeden kostüm vs. alıp bize eşyaları onlar basıyorlardı. 6-10 kişi arası değişen clan çekirge sürüsü gibi istila ediyorduk etrafı. Zamanla gelen patchler ile zaten low'a yakın oynadığım oyunu oynayamaz hale gelince hali ile bıraktım.

Dosyalar

• 20180204143816_1.jpg
    20180204143816_1.jpg
    94,2 KB · Okunma: 9
Sürekli update geldi o yüzden fps de düşmeye başladı ama bu aralar düzeltildi diye biliyorum...

Şu sıralar yine iş aramaya giriştik. Oyunlara tekrar bakar olabildim. Final Fantasy 15 i almıştım son indirim döneminde. Oyun tek kelimeyle enfes.

Hatta oynadığım en iyi üçlü arasına girmiş bulunmakta şuan.

Witcher 3, Batman Arkham Knight, Final Fantasy 15

Elbette çok kaliteli oyunlar var, Mafia, La Noire, Mario, Zelda, Dmc, Resident Evil vb. Ancak bu saydığım oyunların verdiği haz, anlattığı hikayeler bambaşka. Oyun çok uzun bi kere. Hikayesi, anlatımı mükemmel olmuş. Yani oynamadan anlayamayacağınız bir olay. Bence pc si kaldıran kesin denesin oyunu.

Gta5 alın outlast alabilirsiniz iyi gerilim oyunudur.Siniriniz var ise Paint the town red alabilirsiniz.Ark survival evolved muhtaşem grafikli bir oyundur ama iyi bir sistem lazım.Ve bunları almak için para :D

XBOX Live ve Game Pass servislerine abonelik için şöyle bir fırsat var.

Microsoft, 1 yıllık Live Gold abonelik paketinde indirime gitti ve 450 TL'lik paket fiyatı 180 TL'ye indi. Şuradan 1 yıllık Live Gold paketi satın alabiliyorsunuz:

(link)

Daha sonra aşağıdaki bağlantıdan, Microsoft'un kendi mağazasında yayınladığı oyunlara ücretsiz erişim imkanı sağlayan Game Pass aboneliği için 2 aylık deneme sürümünü 12 TL'ye satın alıyorsunuz:

(link)

2 aylık Game Pass Ultimate satın aldığınızda, bir önceki adımda satın almış olduğunuz 12 aylık Live Gold aboneliğiniz, +2 ay daha eklenerek 14 aylık Game Pass Ultimate aboneliğine dönüşüyor. Yani 14 ay boyunca Microsoft'un tüm online servislerine ve kendi mağazasında yayınladığı 100'den fazla oyuna, hem XBOX konsoldan hem de bilgisayarınızdan erişebilecek ve sınırsız/koşulsuz oyun oynayabileceksiniz ve bunun için ayda sadece 13 TL ödemiş olacaksınız.

Microsoft'un 1 yıllık Game Pass abonelik paketini 120 USD'ye sattığını düşündüğümüzde, 500 TL civarında bir kar elde etmiş oluyorsunuz.

Geri