Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Control oynuyorum bu ara. kapalı alanda koşturmaca...

Scudo
Fifa gibi tik bir oyunu gözünde büyüten malları görünce oyundan soğuyorum. Pubg iyidi eskisi gibi sallanmıyor ama. Beyni geliştirmek için 2 boyutlu oyunlar önerim. 3 boyutlu oyunlar hayvanlaştiriyor ve hayattan soyutluyor insanı bence

3 boyutlu oyunlar hayvanlaştiriyor ve hayattan soyutluyor insanı bence
Kış aylarında hayattan soyutlandığımı biliyordum ama hayvanlaştığımı bilmiyordum. Sayende öğrenmiş oldum. Teşekkürler Sinyor.

Kış aylarında hayattan soyutlandığımı biliyordum ama hayvanlaştığımı bilmiyordum. Sayende öğrenmiş oldum. Teşekkürler Sinyor.
Psikolojik savaşımı kaybettirdini düşünüyorum triple a oyunların. Sadece suya, yemeğe ve yatmaya ihtiyacım var gibi hissettiriyor. Soyut objelere ve mantıksal problemlere odaklanamıyorum. Bulgularım bunlar.

Oyun oynamayı özellikle bilgisayarda 12-13 yaşından sonra bıraktım.Üniveriste yıllarında sadece Comandos denen oyun vardı onu severdim.Sonra iş güç vs derken
oyun işi bitti.Hiçte merak etmiyorum.Ara sıra telefonumda kayıtlı tek oyun şu Angry Birds oyununu 1-2 el oynuyorum 😁 Onun dışında işim gücüm bisikletlerim.
Deli gibi oyun oynayanlara da saygım sonsuz bu arada. Saygılar....

Quantum Brake çok iyi hikayesi ve görselleri olan bir oyun.Şiddetle tavsiye ediyorum.Oynanış,hikaye,akıcılık çok iyi.
Quantum Brake çok iyi hikayesi ve görselleri olan bir oyun.Şiddetle tavsiye ediyorum.Oynanış,hikaye,akıcılık çok iyi.

(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Oyun oynamayı özellikle bilgisayarda 12-13 yaşından sonra bıraktım.Üniveriste yıllarında sadece Comandos denen oyun vardı onu severdim.Sonra iş güç vs derken
oyun işi bitti.Hiçte merak etmiyorum.Ara sıra telefonumda kayıtlı tek oyun şu Angry Birds oyununu 1-2 el oynuyorum 😁 Onun dışında işim gücüm bisikletlerim.
Commandos süperdi ya, Commandos 2 iyiydi hızlı okuyunca komandoların eşeyli üreme organları konuya dahil olurdu. Hey gidi :)

Assassin's Creed Mirage almayın, paranıza yazık. Yazın ön-sipariş ile aldığım oyunu Ekim'de çıkar çıkmaz oynamaya başladım. 2 haftada bitti. Bir önceki oyun olan Valhalla'yı oynuyorum şu an. Haftalar geçti bitmedi ve daha zevkli.

Bundan sonra kesinlikle itopya üzerinden bir şey almayacağım. Altı üstü xbox gamepad sipariş verdim pazartesi günü ve sipariş hala kargolanmadı *sipariş hazırlanıyor* olarak gösteriyor. Altı üstü bir gamepad kargolayacaksın... Sağ sola bakınca tüm influencer bozuntuları itopya itopya diye bağrıp duruyorlar fakat gerçek hayatta iş öyle işlemiyor. Bu siteyi tercih etmemin tek sebebi en uygun fiyat burada olmasıydı.

• Beğen
Tepkiler: Poyraz K.
Bundan sonra kesinlikle itopya üzerinden bir şey almayacağım. Altı üstü xbox gamepad sipariş verdim pazartesi günü ve sipariş hala kargolanmadı *sipariş hazırlanıyor* olarak gösteriyor. Altı üstü bir gamepad kargolayacaksın... Sağ sola bakınca tüm influencer bozuntuları itopya itopya diye bağrıp duruyorlar fakat gerçek hayatta iş öyle işlemiyor. Bu siteyi tercih etmemin tek sebebi en uygun fiyat burada olmasıydı.

hocam 5 yıl önce 10.000 liralık pc kasası toplamaya gitmiştim itopya mağazasına.Satış görevlisinin ukala tavırları yüzünden vazgeçtim .Bir de müşterileri o kadar çoktu ki yüzümüze bakmadılar.Ben de iptal ettim işlemi .Niye iptal ettiniz beyefendi dedi arkama bile bakmadan çıktım.Buradan sakın ama sakın basit bir kablo dahi almayın benden size tavsiye.

Ben bu aralar Pc de Gangs of Sherwood ,Nintendo Switch de ise Highway Moto Racing Rush oyunlarını oynuyorum.

hocam 5 yıl önce 10.000 liralık pc kasası toplamaya gitmiştim itopya mağazasına.Satış görevlisinin ukala tavırları yüzünden vazgeçtim .Bir de müşterileri o kadar çoktu ki yüzümüze bakmadılar.Ben de iptal ettim işlemi .Niye iptal ettiniz beyefendi dedi arkama bile bakmadan çıktım.Buradan sakın ama sakın basit bir kablo dahi almayın benden size tavsiye.
Şimdi anlaşılıyor neden böyle hareket ettikleri. Bu firmanın hedefi yayıncılar onun haricinde senin ve benim gibi sıradan basit insanları önemsemiyorlar. Kendileri kayıp eder, ilk ve son alışverişim oldu buradan. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi güzel olmaz diye.

Şimdi anlaşılıyor neden böyle hareket ettikleri. Bu firmanın hedefi yayıncılar onun haricinde senin ve benim gibi sıradan basit insanları önemsemiyorlar. Kendileri kayıp eder, ilk ve son alışverişim oldu buradan. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi güzel olmaz diye.
Buradan bilgisayar ya da bilgisayar parçası alanların arıza çıktığında bu itopya denen firmanın telefonlara bakmadığını çokça duydum.Arızalı diye servise verilen ürünler yapıldı denilip müşteriye teslim edildiğinde tekrar arıza veriyormuş ya da insanlar serviste sıra var diye haftalarca bekletilip mağdur ediliyormuş.Kurumsallıktan uzak,sadece kazanacağı paranın derdine düşmüş saçma sapan bir yer burası.

Buradan bilgisayar ya da bilgisayar parçası alanların arıza çıktığında bu itopya denen firmanın telefonlara bakmadığını çokça duydum.Arızalı diye servise verilen ürünler yapıldı denilip müşteriye teslim edildiğinde tekrar arıza veriyormuş ya da insanlar serviste sıra var diye haftalarca bekletilip mağdur ediliyormuş.Kurumsallıktan uzak,sadece kazanacağı paranın derdine düşmüş saçma sapan bir yer burası.
Evet... şimdi google incelemelerine baktım hemen hemen herkes dediğin konudan şikayetçi. İşte bu yüzden amazon dışında başka bir yerden alışveriş yapmak istemiyorum zorunlu durumda kalmadığım sürece.

Evet... şimdi google incelemelerine baktım hemen hemen herkes dediğin konudan şikayetçi. İşte bu yüzden amazon dışında başka bir yerden alışveriş yapmak istemiyorum zorunlu durumda kalmadığım sürece.
En mantıklısı.Geçen de çok iyi bir mikrofon aldım amazondan .Kargo bedava+ ithalat depozitosu sa dahil 1600 tl ye aldım.Aynı mikrofon Türkiyede 2500 tl ye satılıyor.

Oyun oynamayı özellikle bilgisayarda 12-13 yaşından sonra bıraktım.Üniveriste yıllarında sadece comandos denen oyun vardı onu severdim.Sonra iş güç vs derken
bahsettiğiniz durum bir anda ortaya çıkıyor.
psikolojik midir nedir bilmiyorum fakat sebebini çok merak ediyorum.

üniversite sonrası oyun oynamayı bıraktım. eskiden ciddi anlamda oynuyordum, şimdi 10 dakika olmadan sıkılıyorum. işin garibi eskiden bir mobil oyunda sıra 1 kasıyordum, günde 7 - 8 saat oynuyordum.

ciddi anlamda da zevkli idi oyun oynamak, okul sonrasında ne olduysa artık sarmıyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
No Man sky oynayan var mı ? Yoksa bir a sosyal ben miyim forumda 😁 oyun iddialı bir açık Uzay oyunu ... Milyarlarca gezegen ve hayvan var .. oyun yapımcıları, bir insan ömrünün oyunun yarısına bile keşfedilebilir değerde yaklaşamayacağı iddia edilmişti .
312883 dosyayı görüntüle
312884 dosyayı görüntüle
İşe girmeden önce baya vakit harcıyordum. Ben gibi oynayan 2 arkadaşım daha vardı onlarla da bolca vakit harcıyorduk bir yerden sonra vakit kısıtlı olunca daha pratik şeylere kaçmak zorunda kaldım. Efsane ötesi bir oyun. Özellikle karadelikten başka bir yerlere sıçradığım zaman efsaneydi.

Gemiyi arkadaşın yardımı ile aldım. İnternetten terk edilmiş tamir gerektiren iyi sınıf gemi lokasyonlarını buluyor onun sitemine katılıp oralara atlayıp gerekli parçaları toparlayıp almıştım. Kendisi 1600 saat kadar oynadığı için neredeyse oyundaki bir çok şeye sahip. Bu arada Türkçe olarak bir site üzerinden yapmıştık tam hatırlamıyorum, hatırlarsam yazarım.
20230505172823_1.jpg

20230505172739_1.jpg20230422023627_1.jpg

@MakRo bravo, Türkçesini de bulmuşsunuz daha da keyifli olmuştur. Ben de ışık hızıyla seyir edecek düzeye getirmiştim gemimi.. Bir de farklı sistemleri ziyaret ettikçe yeni dil ve anlayış kazanıyorsun.. Sonlarına doğru (benim yani, oyunun değil :D ) pek çok uygarlıkla iletişim kurabilir ve aradığımı bulabildiğim bir düzeye gelmişti. Bir süre sonra gerçekten de tekrara düşüyor ve sıkmaya başlıyor. Fakat onu da anomaliler ve farklı uygarlık, galaksi, sistemlere göçerek atmaya çalışıyorsun... Tabi gerçek hayatta da öyle değil mi :D Şu an güneş sistemi dışına çıksak ki en yakın sisteme bile gidecek olsak, 10 binlerce yılımızı alacak.. Bu sürede yine sıkılırdık :D Fakat oyunda zaman zaman farklı uygarlıkların çatışması içinde ışınlanmış buluyordum kendimi.. Bunu anlamamıştım...Ama müzik ve atmosfer harika... Dead space, mass effect, doom falan oynadım ama bu kadar uzay olamamıştı hiç biri...

• Beğen
Tepkiler: Scyleia ve MakRo
Dostlar konsolu da oyunu da heralde bi 10 sene kadar olmuştu bırakalı. Yeniden girsem diye düşünüyorum ama her şey olağanüstü hızlı değişmiş, gelişmiş, çeşitlenmiş.

Bellek, cd'li, slim, pro vs bir sürü seçenek var. kararsız kaldım. En pahalısı en iyisidir diyerek almadım çünkü orta halli kullanacağım, bana ne fazla gelir ne eksik kalır bilemedim. rica etsem bana yardımcı olur musunuz?

xbox mı, ps5 mi?

Ağırlıklı spor oyunları, call of duty vs biraz da vurdulu kırdılı bir şeyler oynarım. :)
oyun çeşitliliği, yedek kol gibi ekstralara ulaşım, bozulursa tamir imkanı daha iyi bir şey önerirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Geri