Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 345
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kış aylarında hayattan soyutlandığımı biliyordum ama hayvanlaştığımı bilmiyordum. Sayende öğrenmiş oldum. Teşekkürler Sinyor.3 boyutlu oyunlar hayvanlaştiriyor ve hayattan soyutluyor insanı bence
Psikolojik savaşımı kaybettirdini düşünüyorum triple a oyunların. Sadece suya, yemeğe ve yatmaya ihtiyacım var gibi hissettiriyor. Soyut objelere ve mantıksal problemlere odaklanamıyorum. Bulgularım bunlar.Kış aylarında hayattan soyutlandığımı biliyordum ama hayvanlaştığımı bilmiyordum. Sayende öğrenmiş oldum. Teşekkürler Sinyor.
Quantum Brake çok iyi hikayesi ve görselleri olan bir oyun.Şiddetle tavsiye ediyorum.Oynanış,hikaye,akıcılık çok iyi.
(link)
Commandos süperdi ya, Commandos 2 iyiydi hızlı okuyunca komandoların eşeyli üreme organları konuya dahil olurdu. Hey gidiOyun oynamayı özellikle bilgisayarda 12-13 yaşından sonra bıraktım.Üniveriste yıllarında sadece Comandos denen oyun vardı onu severdim.Sonra iş güç vs derken
oyun işi bitti.Hiçte merak etmiyorum.Ara sıra telefonumda kayıtlı tek oyun şu Angry Birds oyununu 1-2 el oynuyorum 😁 Onun dışında işim gücüm bisikletlerim.
Deli gibi oyun oynayanlara da saygım sonsuz bu arada. Saygılar....
Bundan sonra kesinlikle itopya üzerinden bir şey almayacağım. Altı üstü xbox gamepad sipariş verdim pazartesi günü ve sipariş hala kargolanmadı *sipariş hazırlanıyor* olarak gösteriyor. Altı üstü bir gamepad kargolayacaksın... Sağ sola bakınca tüm influencer bozuntuları itopya itopya diye bağrıp duruyorlar fakat gerçek hayatta iş öyle işlemiyor. Bu siteyi tercih etmemin tek sebebi en uygun fiyat burada olmasıydı.
Şimdi anlaşılıyor neden böyle hareket ettikleri. Bu firmanın hedefi yayıncılar onun haricinde senin ve benim gibi sıradan basit insanları önemsemiyorlar. Kendileri kayıp eder, ilk ve son alışverişim oldu buradan. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi güzel olmaz diye.hocam 5 yıl önce 10.000 liralık pc kasası toplamaya gitmiştim itopya mağazasına.Satış görevlisinin ukala tavırları yüzünden vazgeçtim .Bir de müşterileri o kadar çoktu ki yüzümüze bakmadılar.Ben de iptal ettim işlemi .Niye iptal ettiniz beyefendi dedi arkama bile bakmadan çıktım.Buradan sakın ama sakın basit bir kablo dahi almayın benden size tavsiye.
Buradan bilgisayar ya da bilgisayar parçası alanların arıza çıktığında bu itopya denen firmanın telefonlara bakmadığını çokça duydum.Arızalı diye servise verilen ürünler yapıldı denilip müşteriye teslim edildiğinde tekrar arıza veriyormuş ya da insanlar serviste sıra var diye haftalarca bekletilip mağdur ediliyormuş.Kurumsallıktan uzak,sadece kazanacağı paranın derdine düşmüş saçma sapan bir yer burası.Şimdi anlaşılıyor neden böyle hareket ettikleri. Bu firmanın hedefi yayıncılar onun haricinde senin ve benim gibi sıradan basit insanları önemsemiyorlar. Kendileri kayıp eder, ilk ve son alışverişim oldu buradan. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi güzel olmaz diye.
Evet... şimdi google incelemelerine baktım hemen hemen herkes dediğin konudan şikayetçi. İşte bu yüzden amazon dışında başka bir yerden alışveriş yapmak istemiyorum zorunlu durumda kalmadığım sürece.Buradan bilgisayar ya da bilgisayar parçası alanların arıza çıktığında bu itopya denen firmanın telefonlara bakmadığını çokça duydum.Arızalı diye servise verilen ürünler yapıldı denilip müşteriye teslim edildiğinde tekrar arıza veriyormuş ya da insanlar serviste sıra var diye haftalarca bekletilip mağdur ediliyormuş.Kurumsallıktan uzak,sadece kazanacağı paranın derdine düşmüş saçma sapan bir yer burası.
En mantıklısı.Geçen de çok iyi bir mikrofon aldım amazondan .Kargo bedava+ ithalat depozitosu sa dahil 1600 tl ye aldım.Aynı mikrofon Türkiyede 2500 tl ye satılıyor.Evet... şimdi google incelemelerine baktım hemen hemen herkes dediğin konudan şikayetçi. İşte bu yüzden amazon dışında başka bir yerden alışveriş yapmak istemiyorum zorunlu durumda kalmadığım sürece.
bahsettiğiniz durum bir anda ortaya çıkıyor.Oyun oynamayı özellikle bilgisayarda 12-13 yaşından sonra bıraktım.Üniveriste yıllarında sadece comandos denen oyun vardı onu severdim.Sonra iş güç vs derken
oyun işi bitti.Hiçte merak etmiyorum.Ara sıra telefonumda kayıtlı tek oyun şu Angry Birds oyununu 1-2 el oynuyorum 😁 Onun dışında işim gücüm bisikletlerim.
Deli gibi oyun oynayanlara da saygım sonsuz bu arada. Saygılar....
İşe girmeden önce baya vakit harcıyordum. Ben gibi oynayan 2 arkadaşım daha vardı onlarla da bolca vakit harcıyorduk bir yerden sonra vakit kısıtlı olunca daha pratik şeylere kaçmak zorunda kaldım. Efsane ötesi bir oyun. Özellikle karadelikten başka bir yerlere sıçradığım zaman efsaneydi.No Man sky oynayan var mı ? Yoksa bir a sosyal ben miyim forumda 😁 oyun iddialı bir açık Uzay oyunu ... Milyarlarca gezegen ve hayvan var .. oyun yapımcıları, bir insan ömrünün oyunun yarısına bile keşfedilebilir değerde yaklaşamayacağı iddia edilmişti .
312883 dosyayı görüntüle
312884 dosyayı görüntüle