Online oyunsa ve kaptırdıysan geçmiş olsun. Zamanında "kınayt online hayat offline" şeklinde geçmiş ve çevremdeki bir çok kişini hayatı internet cafelerde gb almak, item ve exp kasmakla geçmişti. Vuran da iyi vurdu voleyi. Denizli'de tek yer GB (gold bar - oyun içi para) satardı. Sen gider cafede hesabına girer parayı alırdın. Sen eve gidene kadar keyloglu bilgisayarlarından parayı itemi ne varsa geri alırlardı. Sorsan melek gibi insanlardır, öyle bir derdim olmadı ama her haftanın harçlığını yatırıp her hafta batan arkadaşlarım çok oldu.akraba yüzünden bi oyuna başladım 10 senedir oynuyorum. burda kimseye bi oyun tavsiyesi verip vaktini çalmak istemem
şu yazıyı İlkkan yazdı deseler inanırımOnline oyunsa ve kaptırdıysan geçmiş olsun. Zamanında "kınayt online hayat offline" şeklinde geçmiş ve çevremdeki bir çok kişini hayatı internet cafelerde gb almak, item ve exp kasmakla geçmişti. Vuran da iyi vurdu voleyi. Denizli'de tek yer GB (gold bar - oyun içi para) satardı. Sen gider cafede hesabına girer parayı alırdın. Sen eve gidene kadar keyloglu bilgisayarlarından parayı itemi ne varsa geri alırlardı. Sorsan melek gibi insanlardır, öyle bir derdim olmadı ama her haftanın harçlığını yatırıp her hafta batan arkadaşlarım çok oldu.
Bir tane de benden olsun, döneminde bu klandaki en genç kişilerden biriydim 20-22 yaşında falan. Klan lideri vardı İlhan Abi, kardeşi vardı, yeğeni ve oğlu vardı. 2 tane ablamız vardı ki onlar priestti. Hemen hemen klandaki herkes o zaman bile 40 yaş üzeriydi. Krowaz itemlerinin yeni geldiği dönem +7 krowaz set, +7 kaul faun +1 dual imir ring ve old takılar vardı. Sonra artan hile azaln kişilerden dolayı server birleşimi oldu ve bizim itemlerin yarısı silindi benimde bırakma sebebim oldu. Server Akara 'ydı.
Şunlar da en sağlam klandı ve yarısı hileciydi. Onların hilecisi aynı zamanda bizim de klandaydı, parayı kim verirse onu kazandırıyordu.
bu aralar onun da farkına daha yeni yeni vardım. online oyunun her türlüsü bataklık. hikaye modunda her oyun belli bi yere kadar oynanıyor.Online oyunsa ve kaptırdıysan geçmiş olsun. Zamanında "kınayt online hayat offline" şeklinde geçmiş ve çevremdeki bir çok kişini hayatı internet cafelerde gb almak, item ve exp kasmakla geçmişti. Vuran da iyi vurdu voleyi. Denizli'de tek yer GB (gold bar - oyun içi para) satardı. Sen gider cafede hesabına girer parayı alırdın. Sen eve gidene kadar keyloglu bilgisayarlarından parayı itemi ne varsa geri alırlardı. Sorsan melek gibi insanlardır, öyle bir derdim olmadı ama her haftanın harçlığını yatırıp her hafta batan arkadaşlarım çok oldu.
Bir tane de benden olsun, döneminde bu klandaki en genç kişilerden biriydim 20-22 yaşında falan. Klan lideri vardı İlhan Abi, kardeşi vardı, yeğeni ve oğlu vardı. 2 tane ablamız vardı ki onlar priestti. Hemen hemen klandaki herkes o zaman bile 40 yaş üzeriydi. Krowaz itemlerinin yeni geldiği dönem +7 krowaz set, +7 kaul faun +1 dual imir ring ve old takılar vardı. Sonra artan hile azaln kişilerden dolayı server birleşimi oldu ve bizim itemlerin yarısı silindi benimde bırakma sebebim oldu. Server Akara 'ydı.
Şunlar da en sağlam klandı ve yarısı hileciydi. Onların hilecisi aynı zamanda bizim de klandaydı, parayı kim verirse onu kazandırıyordu.
Witcher oyun karakterlerinin yapay zeka ile daha gerçekçi olarak canlandırılması.
çok iyi ya, Yellowstoneun spinofları 1883 ve 1923 de aynı bu oyun gibiBüyük bi süprizle yenilenen The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Xbox gamepass ile ücretsiz. Eğer gamepass üyeliğiniz varsa kesin oynayın.
Neredeyse 20 yıllık oyunu baştan yapmışlar gibi. Ben çok beğendim.
Gamepass ile Stalker 2 de ücretsiz farklı tarzda oyun isteyenler için.
Steamde 35$. Satan almak isteyenler için bence fiyatına fazlasıyla değer.
(link)
(link)
Peki bunun güzelliği![]()
Oyunun hikayesi 1899 yılında geçiyor zaten tam "vahşi batı"nın sonuna gelindiği yıllar. Kaç yüz saatim var bilmem. Benim için hikayeli oyunlar arasında 1 numara. Böyle eski tarzda keşke birileri filmini yapsa diyordum da "AI" böyle gelişmeye devam ederse topluluk kendisi yapacak gibi filminiçok iyi ya, Yellowstoneun spinofları 1883 ve 1923 de aynı bu oyun gibi