Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Özceylan bisiklete teşekkürler

Hocam internet sitesindeki numarayi arayinca mi indirim yaptilar?:eek::eek:@mfurkan
Nasil oluyor ki o telefondan mi.verdiniz kart bilgilerinizi yoksa yine site icerisinden mi haklettiniz? Oyle bi sey yaptilarsa cok. Iyiymis

Scudo
Ben Konya'dayım hiç gitmemiştim bisiklet için oraya uğrayım bir de çok övgü geldi :)zaten sedona alacaktım

@Auron Sanchez Hocam muhtemelen arkadaş telefonda şu fiyata olur mu dedi onlarda olur deyince siparişi havale ile ödeme seçerek verdi ve yazan tutarı değil anlaştıkları tutarı havale yaptı.

@Auron Sanchez Elinizden birşey gelir mi diye sormuştum onlar da kargo parası kadar indirim yapabileceklerini belirtmişlerdi.

Ben de geçen ilkbaharda 28 inch düz maşa satın almıştım. Hızlı ve sorunsuz alışveriş için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
İzmir'den 2 kere sorunsuz alışverişim oldu, çok anlayışlı ve gerçek esnaf adamlar. Firma ile bir bağım yoktur, 2 alışverişim ve telefon görüşmelerimiz sonucu kendi tecrübemdir, böyle devam etmelerini dilerim. Bir gün Konya'ya yolum düşerse kesinlikle gideceğim.

Özceylan Bisiklete teşekkürler . Herkese alışveriş için tavsiye ederim. Dün öğleden sonra vermiş olduğum sipariş bugün elime ulaştı

15056307_799167703558725_6511328222906885634_n.jpg

@ekren gökhan

gerçekten bravooo, bende sporcupazarı'ndan geçtiğimiz cumartesi 4 adet içlastik aldım çokşükür bugün sabah teslim aldım.

Özceylan bisikletten eşimin bisikleti için ön far aldım gerek telefonla gerekse mail ile sorduğum sorulara gayet kibar ve çabuk cevap verdiler. Çeşitleri bol ve hesaplı bir mağza.

Başka bir siteden alışveriş yapmam artık. Daha önceki alışverişimde oldugu gibi dün vermiş olduğum sipariş bugün elime ulaştı.
Özenle hazırlanmış kargo içinde ayrıca teşekkür ediyorum..

Başligi gorunce bende kayitsiz kalmak istemedim. yaklasik 15 gun once internetten kendilerine camurluk ve elcik siparisi vermistim. siparisin hemen sonrasi info adreslerine mail ve facebook adreslerine mesaj yazarak kargoda olusabilecek hasarlara karsi iyi bir paket yapmalarini rica etmistim. hemen geri donus yaptilar. ve ayni gun kargoya verildi. kargo geldiginde gercekten kendilerini takdir ettim. cok kalin bir karton arasina havali poşetler koyarak itinali bir kargo yapmislardi ayrica ürunude jelatinlemislerdi. kendilerinden bir daha alisveris yaparmiyim kesinlikle evet. isini duzgun yapanlara herzaman saygim vardir. 1.jpg

Elden konya da alışverişim oluyor esnaf olarak yakından tanırım çok iyi insanlar müşteriye önem verirler...

Birkaç ay önce kendilerinden Manitou maşa almıştım. O dönemde piyasaya göre çok iyi bir fiyata satın aldığımı hatırlıyorum. O vesileyle sitelerindeki diğer ürünlere de şöyle bir göz gezdirmiştim; fiyatlar genellikle piyasa rayicinin altındaydı.

Bana gelen maşanın paketlemesi de çok özenli ve sağlam yapılmıştı. Bu aralar bisikletle ilgili çok fazla alışverişim yok ama bir ihtiyaç hasıl olursa mutlaka sitelerine uğrayacağım.

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
@clk

Ben de bugün aynısından sipariş ettim bakalım. Bekliyoruz ailecek :)

@Retro Enthusiast hayirli olsun :) baglanti konusunda yardimci olacaksa fotograf atarim size. cunku icinde kurulumla ilgili herhangi bir klavuz cikmiyor ama cok basit.

Kendilerinden 20" boş jant almıştım ilk :) ardından katlanır Balkan bisikletime çamurluk sipariş etmiştim iki paketleme de güzel fiyat müşteri yanlısı :) çalışan arkadaşlar da ilgili Kişiler hatta jant içine spor kısa çorap bile koymuşlar

Özceylan Bisiklet / Konya mağazasına bir tşk.de benden.

Bu hafta başında Pazartesi ve Salı günü olmak üzere kendilerinden iki adet alışveriş yaptım.Benim isteğim üzerine iki ürünü aynı gün kargoya verdiler.

1) Hızlı cevap,mutlak suretle geri bildirim,yapmış olduğunuz alışverişin mail olarak takibi.
2) Sitelerinde ürünün özellikleri nasıl belirtilmiş ise aynı şekilde geliyor.Ne bir eksik ne bir fazla.Orjinal kutu içerisinde, bilgi etiketlerine varıncaya kadar.
3) Gönderilen ürünlerin sağlıklı bir şekilde gelmesi için ellerinden geldiğince sağlam bir kargolama yapmışlar.Paketi ve bantlarını açmak 10 dakikamı aldı.
4) Kurumsal ve kaliteli hizmet anlayışları.

Bu mağazadan alışveriş yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.Bol çeşit,uygun fiyat.

Kendileriyle aramda herhangi bir ticari bağlılık veya yakınlık söz konusu değildir.Tamamen kendi tecrübelerimi sizinle paylaştım.

Saygılarımla,

Özceylan candir gerisi heyecan:) ne zaman konyaya gitsem ugrarim yanlarina. Durust satis yapan ender firmalardan biri.

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@mfurkan bende dün Knogr road r70 sipariş ettim 24 saat oldu daha kargoya vermediler :) 176 liraya aldım bakalım inş sağlam gelir

Ben de geçen ay kendilerinden Giant Escape 2 satın aldım, kesinlikle işine ve müşterilerine saygılı bir firma. Hem uygun fiyat hem özenli paketleme ve olabilecek en hızlı şekilde kargo yapılması ben de epey memnuniyet oluşturdu.Bir kez daha buradan teşekkür edelim kendilerine.

Geri