Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Özceylan bisiklete teşekkürler

@k. ahmet herzamanki gibi problem bende neye elimi atsam sıkıntı çıkıyo herkesin gönderileri ertesi gün eline ulaşmış benim sipariş 24 saat oldu ama hala kargoya verilmedi :D

Scudo
Özceylan Bisikletle ilgili bir memnuniyetimi ben de paylaşmak istedim neden çünkü bu tür ilgilii,saygılı,müşteri yanlısı,yaptığı işe önem veren ve güvenilir satıcılara ve esnafa sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Bende 2016 yaz sonu ilk bisikletim olan Giant Talon 27.5 ve 5-6 parça aksesuarı internet siteleri üzerinden sipariş verdim. Gerek sipariş öncesinde fiyat konusu vb. konular olsun gerekse sipariş sonrasındaki süreçte benimle dürüst ve sabırlı bir şekilde çok ilgilendiler, kafamda hiçbir soru işaret kalmadan bisikletimi aldım ve kullanıyorum. Hala da en ufak bir şey lazım olsa başka yerlerdeki fiyat farkına bakmadan gerekirse 3-4 gün kargo sürecini bekleyip Özceylan Bisikletten alıyorum. Bozulmadan hep böyle kalmalarını ümit ediyorum. Teşekkürler Özceylan Bisiklet

@KüFürbaz Haydo Bence arayın sorun. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmem ama belli de olmaz tabi :)

IMG_20190618_171649.jpg
Merida marka gözlük ve Giyo road 120psi pompa aldim, almadan önce tereddütlerim vardi ama yanılmışım. Kendilerine çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldım, paketleme falan da bayağı ozenmisler ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Özceylan bisikletten 3. alışverişimi yaptım. Bütün siparişleri hemen kargoya verdiler. Öbür gün elime ulaştı. Paketlemeyi de özenle yapıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Ben de XLC km saati almıştım. Gerçekten iyi bir firma :harika: :)

Üç kez alışveriş yaptım. Hiç sıkıntı yaşamadım. En son aynakol almıştım. Piyasadaki en iyi fiyattan hem de.

Piyasada bulamadığım bir ürün kendilerinde vardı üstelik indirimliydi. Ben almaya üşenirken indirimleri bitti. Mesaj attım, bana özel indirim kodu gönderdiler. Kendileri ile tanışmaya konyaya gideceğim.

Güvenilir esnaf. Bir kaç alışverişim oldu tavsiye ederim, başınız ağırmaz.

Evet fiyatları çok uygun bende daha önce slx fren seti almıştım. Bu fiyatlara bize ürünleri sunduğu için teşekkürler

Dün teslim aldığım kargo paketinden sonra (link)'in bir kez daha doğru tercih olduğunu gördüm.
Keyifle konuyu güncelleyerek, teşekkür ediyorum.

Ben de dün Özceylan Bisikletten yol ayakkabısı ve spd pedal sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı. İletişimleri gayet iyi ve paket özenliydi. Buradan alışveriş ettiğim için memnunum kendilerine teşekkür ediyorum...

12 Ağustos sabahı siparişimi verdim, ödememi yaptım. Aynı gün öğleyin onaylandı. Ertesi gün kargoya verildi. 14 Ağustos, yani bugün elime geçti. Lastik sipariş etmiştim, katlamadan güzel şekilde paketleyip göndermişler. Teşekkür ediyorum buradan. Güzel bir alışverişti.

Özceylan 10 numara esnaf...Bir çift CST lastik almıştım uygun fiyatlı, bombe yaptı ve bisiklet sürekli sekmeye başladı. Firmaya durumu ilettim ve birkaç resimle sorunu görmelerini sağladım..Üste para vererek maraton almayı teklif ettim, kabul ettiler..Sonrasında önceden aldığım CST leri geri göndermeme gerek olmadığını söylediler ve onların bu jesti sayesinde genç bir arkadaş ta CST lerden istifade etti...

Bizzat bayiden yaptığım alışverişlerde çok yardımcı oluyorlar ve samimiler. Konya'nın en eski bisikletçilerindenmiş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz fiyatlar çok uygun olur büyük oranda.

Özceylanın internet satışları baya iyi galiba mağazaya gittiğimizde hiç ilgilenmedi yüzümüze dahi bakmadılar.

Geri