Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Son düzenleme:
Scudo
@mariokaldato Cumhur kardeşim...Giderek Mehmet Güreli ye benziyorsun (foto ekseninde)...Yoksa müzik tarzında bir değişim mi olacak ?
Abi Vedat Sakman-Ankarali Turgut-Pink floyd -Johnny Cash arasi bir tarz yakalamaya calisiyorum :D
2019-07-17 12.56.01.png

Sakman , Floyd ve Cash iyidir ama Turgut kulağa su kaçırır...Sonra K.B.B. uzmanlarını dolaş dur.:koptum:
Yalnız şu bıyık imajını bir daha düşün derim...

Sakman , Floyd ve Cash iyidir ama Turgut kulağa su kaçırır...Sonra K.B.B. uzmanlarını dolaş dur.:koptum:
Yalnız şu bıyık imajını bir daha düşün derim...
Abi bıyıksiz olmaz o bizim Niğde'den Cansas city' ye köklerimizin genetik bir izi babinda :D

Bir gun Vedat ,Turgut , johnny ve Gilmour oturmuslar rock muzigin tarihini konusuyorlar ( kaldato fikrasi ) Ankaralı Turgut yapistirmis cevabi "_ Rock kökleri country ve Blues dan esinlenmedir. Onlarda Dikmen'den gelmedir. " Ve patlatir sarkiyi '_ Ankaraaaaaninnnn Dikmeniiiiiii bi daha Teksas city ye gelirseeeeemm ' neyse öyle iste :D

@mariokaldato 30 yaşındaki bünyene 70 süsü vermişsin ya, çok karizmatik olmuş. Çin'e giderken yanımızda ihtiyar bir Türk bilgesi yakışır :ssrtcbya:
Turuncu renk budist kiyafeti yaptiriyorum Bayrampaşadaki dukkanlardan :D ( Bu arada 30 yaş iltifatin için tesekkurler :D )

Pandemiden ötürü sınırlar kapanmasa çoktan varılmıştı arkadaşlar, haksızlık ediyorsunuz :)

• Kızgın
Tepkiler: razsagal5
Çin/Maçin yalan oldu..
Boy boyladı soy soyladı
Ali Ekispres kârını katladı...

• Kızgın
Tepkiler: razsagal5
İyi günler. 18 sayfayı dalga geçerek doldurmayı başarmışsınız. Tebrik ederim!!
Eğer ciddi ciddi gelmek isteyen varsa tekrardan rota planladım. Lütfen bana mesaj yazsın. :)) İlginiz için teşekkür ederiz. 17 Temmuz saat 17:45'te çıkıp Bursa'ya kadar gece sürüşü yapacağız. Ondan sonra gürcistan, azerbaycan vs.
1687281839173.png
ROTAMIZ
1687281839173.png
BAŞVURULAR 3 TEMMUZ SAAT 22:50'YE KADAR ALINACAK SONRASINDA HAZIRLIK

Dosyalar

• 1687281842861.png
    1687281842861.png
    602,3 KB · Okunma: 9
  • 1687281840506.png
    1687281840506.png
    602,3 KB · Okunma: 8
İyi günler. 18 sayfayı dalga geçerek doldurmayı başarmışsınız. Tebrik ederim!!
Eğer ciddi ciddi gelmek isteyen varsa tekrardan rota planladım. Lütfen bana mesaj yazsın. :)) İlginiz için teşekkür ederiz. 17 Temmuz saat 17:45'te çıkıp Bursa'ya kadar gece sürüşü yapacağız. Ondan sonra gürcistan, azerbaycan vs.
306073 dosyayı görüntüle
ROTAMIZ
306073 dosyayı görüntüle
BAŞVURULAR 3 TEMMUZ SAAT 22:50'YE KADAR ALINACAK SONRASINDA HAZIRLIK
Geliyorum. Elim boş gelmek olmaz ne alayım? :D

Vay beee ...6 yılı aşkın zamandır kendisinden haber alamadığımız, forumun iftihar alacak üyesi nihayet zuhur etmiş...
Hani dürtmesek haberimiz de olmayacaktı. Galiba sağ salim, bu bile sevindirik yaptı beni...

Merak edenler için Lao Cai sınır kapısından vietnam üzerinden giriş yapacağız. Böylece Asya turu gibi olacak 😁🎉🎉🎉🎉🎉

- BEKLE BİZİ ASYA -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- TÜRKLER GELİYOR! -
- -
- -
- -

- -
-
🔴⚪-
- -

- -

- -
- -
- -
- . -

-KOMİK Mİ @Bora Ülgünalp ?-

• Kızgın
Tepkiler: M.İhsan
Ben de diyordum bunlar bize niye vize vermiyor ;);)

Geri