Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
Ne demeye çalışıyorsunuz?
Hocam troll hesap olduğunuz çok belli gözünüzü seveyim şu haritayı bari biraz daha gerçekçi yapın.

Ulan 99'da doğup nasıl 1949-50'de bisiklete başlanıyor? :naslyany: Ajda pekkan tarifesini mi uyguladınız? Maşallah klasik bisiklet kullanmak için 50 yıl gençleşmişsiniz.
1687283202075.png

Dosyalar

• 1687283185358.png
    1687283185358.png
    8,1 KB · Okunma: 9
Konu fake mi gerçek mi anlayamadım. Gerçekten gidiyorsanız bu şekilde bir tur çok zorlu olmalı, mental olarak ta hazırlanması epey zordur. Konu kurmaca ise de gerçekleşir umarım, her şey küçük bir şaka ile başlar :)
Selamlar

Cık, eski tadı yok...
-Ben de çıktım bir geyiğin avına- şarkısı gelsin Moğollar'dan...

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Razsagal5 Razsagal6 diye gider bu iş 😂

Vallahi konu sahibi üye yada sonradan foruma katılıp 3 mesaj üye Çin 'e gidiyor mu bilmem ama geçenlerde takip ettiğim başka bir bisikletçiden gördüğüm bir Türk bisikletçi İpek Yolu rotası ile Çin 'e gidiyor.
(link) Hesap adı geziniyoo olunca ilk başta aklıma (link) gelmişti ama o değil.
1687288524104.png

Minnak siyam hamlet2006. Diyetteyim, o sebeple biraz gerginim, kola ve cips'ten uzak yaşamak psikolojik olarak çok yorucu. Çin'e değil de, sadece su bulunan, toprağında ot bile bitmeyen bir adaya 2 ay zorunlu göç iyi olurdu. Başka türlü olmayacak çünkü. Şu an yeter lan diyip 1 lt kola ile eve dönmem an meselesi.

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
uzun zamandır en iyisi 😂 @cazci

• Hahaha
Tepkiler: cazci
Çiftlik banka para kaptıranları, kaptırdığınız paraları geri alıyoruz, merak etmeyin, sadece noter ve hukuki işlemler için bir ücret karşılığı deyip tekrar tokat yapan organizasyon ardından, bu da sağlam hortuma benziyor , turu organize eden bir sonraki seferi mars gibi görünüyor.. bundan sonra daha küçük bir hedef ayıp olur hem de inandırıcı olmaz 😁

Geri