Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

@Razsagal3
Anladik bibreklere taliplisin. Ama bak suriyede ortam steril degil. Gel bu isi temiz yap. Ha yok boyke bir niyetin yine de bu suriye irak falan icinden gececeksen isid pyd pesmerge falan seni vurmasin diye oradan gecerken kirmizi bayrak salla. Bir de bu av kiyafetlerinden giy. Kamuflaj icin kolay farketmesinler seni.:):koptum:

Scudo
acaba suan nerede @Razsagal kacinci km yi devirdi bu arkadas sabirsizlikla bekliyoruz strava kaydini .

acaba suan nerede @Razsagal kacinci km yi devirdi bu arkadas sabirsizlikla bekliyoruz strava kaydini .

Kaç km devirdi bilmiyorum ama bir kaç böbrek devirmiştir :).

Arkadaş nerde acaba dün ne güzel muhabbet ediyorduk... :D

Son alınan haberlere göre bu arkadaşımız çin diye kuzey koreye girmiş:D:D(onlarda çekik gözlü ya ordan şaşırmışdır..) Kim Jong-Un bunu kovalamış zor kurtulmuş.sonra kuzey kore devlet hastanesi önünde sabah 3'de çine doğru yola çıkmış:koptum::koptum::koptum:

Aslında o kadar yolu böyle esprili bir yol arkadaşıyla almayacaksın da kimle alacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Yolda biber gazı sıkar, döver, uçurumdan aşağı atarsın :D

yavv konuyu daha bugun gördüm hızlıca arkadaşın ilk yazdığı yazıyı okuyunca yasadığı sehirde cin diye bi ilçe köy kasaba bişey var zannettim adam bizim bildiğimiz ülke olan çinden bahsediyormuş ya. bi de bundan çönce ki en uzun turu 10 km ymiş. ben kış gireli bisiklete binemiyorum yakında işe gidip geleceğim ben tırsıyorum acaba günlük 10 k git gel yapabilrmiyim ilk gün diye :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar razsagal denilen bu arkadaşımız muhtemelen gitmiştir ben trol olduğuna hiç inanmadım. Bu yorumumdan sonraki ilk iletisinde her şey belli olacak. Bu arada şehirlerarası gezi yapmadan ne kadar süre önce konuyu açsam iyi olur acaba?

Başından sonuna tüm yazılanları okudum. Tamamen sosyal bir deney yapılmış olabilir. Herşey gerçek ise çoğu kişi mahçup olacaktır. Değil isede zaten yapılabilecek her türlü geyik yapılmış ve kullanılabilecek her türlü caps kullanılmış olduğundan konu forumun tozlu arşivlerinde yerini alacaktır... :okyrm:

İnşallah gününü birinde arkadaş hayallerin kavuşup Çin'e gider.Turdan 1-2 gün öncesinde konu açıp Çin'e gitmek bu kadar değil. Çoğu kişi şehirler arası tur için bile 1-2 hafta öncesinde konu açıp insanlardan fikir alıyor. Kaldı ki yurt dışı seyahati için rota-vize işlemleri gibi bir çok konu var. Neyse herkes konun ne olduğu zaten anlamış. Bu arada o arkadaş emin olsun ki bu sitedeki bir çok kişi insanların bisikletlerinin fiyatına göre insanı değerlendirmiyor en azından forumdaki bir çok konuda böyle bir durumla karşılaşmadım bin liralık bisikleti de olan var 10 bin liralıkta.
@JusTiMe aklınızda olan rotaya göre bence 1-2 hafta öncesinde hatta net olması açısından 1 ay öncesinden konu açsanız yeterli olacaktır.

@MakRo Arkadaş açıkçası acemiliğin destanını yazdı. Ama onun durumunu bilmemizin de imkanı yok. Bildiği vardı ki bu şekilde olaylar gerçekleşti. Yorumun için teşekkür :) 600kmlik yolculuk düşünüyorum.

Adamın ne yapmaya çalıştığı bisiklet tavsiyesi istediği diger bir konudan bu mesajıyla anlaşılıyor. Iyi niyet aranmasın bence. En sonunda kapatacaklar konuyu zaten sürekli gündemde :) .

@Razsagal

Arkadasin belki cine gitmesi ucuk fikir gibi gelsede yapilmayacak bir sey degil..lakin arkadas ben oraya 1 ayligina kalmayada gidiyorum benimle gelenler baslarinin caresine baksinlar demesi direk satistir zaten..hadi diyelim cine beraber gitmek icin yoldas buldun, e be gardasim yoldasini satmak ne oluyo simdi..boyle bir kisiye guvenerek yola cikilmaz.

Kisacasi kendi bastigi dali kesen, langur lungur tarhana bulgur mantigiyla konusan bir arkadas.

İran sınırına yurt içinden gitmek yerine savaş bölgelerinden, Suriye ve Irak üzerinden gitmek istemesi,
bir de grup elemanlarından birisinin pasaportunun olmayıp sınırlardan kaçak geçireceklerini söylemesi,
planının ne kadar sağlam, güvenli ve doğru olduğunu belli ediyor zaten. Güzel bir çocukluk fantezisi :)

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Geri