Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Yahu ben bu haberi nasil kacirmisim! Bizim Çin'de kaybolan arkadasin bahsettigi BOMBA haberi israrla arastirirken, Eylul'de Antalya'da kaybolan bisikletcilerimizin varligini ogrenmis bulunmaktayim :eek:

(link) (videolu)

''Bisikletlerin ışığının enerjisi bittiği için hareket edemediklerini dile getiren Enç, "Oturup kurtarılmayı bekledik. Telefonun ışığıyla ekiplerin bizi farketmesini sağladık. Bayram günü böyle bir şey yaşadığımız için üzgünüz. Kanyondan çıkmak için uğraşırken bisikletten düştüm ve ayağımdan hafif yaralandım." dedi.
Osman Karaca ise sabahtan bu yana aç olduklarını, zor bir gün geçirdiklerini belirterek, "Benim için unutamayacağım on numara bir macera oldu. Bisiklet sürmeye devam edeceğini ifade etti.
Sena Tekgül ise kurtarılacağını bildiği için korkmadığını belirtti.''

Heyecanla @Razsagal arkadasimizin muthis macerasinin haberini beklemeye devam ediyorum! Yilmak yok :koptum:
 
Scudo
@Çağdaş78 haklısınız. o zaman ocak ayının ortalarında gidelim. kaskları ve aydınlatmaları unutmayalım çin yolunda aydınlatma yetersiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Ben aslında gidecektim bu tura da baktım gerekli eşyalar arasında oksijen tüpü de varmış, vazgeçtim :(

Ekleme : 25 sayfayı yine tek çırpıda okudum. Birazdan komşular gece gece niye gülüp duruyorsun diye kapımı çalabilir :( forumda bundan efsane konu var mı? :kptmya:
 
Anladığım kadarıyla böyle bir tura katılmak için bisikletin Delorean marka olması ve akı kapasitörü donanımlı olması gerekiyor. Sponsor firma olacak mı? Gideceğimiz yer ve zaman konularında da iyi hazırlık yapmak gerek. Malzeme listesi vs.
 
Paralel evrenler teorisine göre bu olay gerçekleşmiş olabilir.. hatta mutlaka gerçekleşmiş olmalı çünkü olabilecek olayların sayısı sonsuz değil sonlu. Demek bizim evrenimizde olmuş..:D:D o yüzden konuyu fazla geyiğe almayın isterseniz.:koptum::komik::D:D:kptmya::kptmya::kptmya:
 
Yıl olmuş 2018 hala çine gitmeyen mı var? 10dkye yola çıkıyoruz 2. bir çin turu için hazırlanın (!)
 
  • Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Ah razsagal :( Ne günlerdi... Tuna Ünüvar kardeşimizdi muhtemelen kendisi. Acaba şimdi Çin'de mi, dönüş yolunda mı, yoksa denizi aşıp Amerika'ya mı gitti :( Hiç haber yok
 
Ben sabah 6'da Bursa'dan yola çıkıyorum. Bozüyükte uzun mola vereceğim, şimdi çıkarsanız orada yakalarsınız beni, beraber gideriz. Rota aşağıdaki gibidir.


Screenshot (3).png

Rotayı kaydedip strava linkini paylaşaktım ama strava bile inanmadı ki birkaç defa denememe rağmen kaydederken hata verdi.
 
Foruma bir konu hakkında bilgi almak için girmiştim. Başlığı gördüm daldım içeri dalmaz olaydım.Okudukça aklım gitti lakin sıkıntı şu ki neden foruma girdiğimi unuttum :D

Hatırla oniiii hatırla oniiii:)D
 
@Ilter Elmas
Istanbuldan da katılım olur, azcik yukarı rotayı çekip ıstanbula da uğrasanız...:)
 
@avcioglu
Bu arada marek eden varsa, önceden giden arkadaşın da fotoğrafını bulmuştuk :koptum:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Ilter Elmas rota gerçekten güzel olmuş. Ama Suriye, Irak ve İran kısmı biraz sıkıntılı olabilir bence rotayı hazır Çin'e çevirmişken Karadeniz üstünden bir Rusya yapsanız fena olmaz. Hem aradan çıkmış olur. Malum aşağılar biraz karışık bir de İran acaba vize verecek mi çok uğraşırsınız tarih sürekli ertelenir durur. Başka bir alternatif olarak Azerbaycan'a gidip oradan Hazar Denizi üzerinde gemi ile Türkmenistan'a geçip rotayı bozmadan gidersiniz. Bence gitmişken Çin'de ucuz parçalardan alın malum dövizde tırmanmışken TR'de kar ile satarsınız. Şimdiden hayırlı yolculuklar.
 
Geri