Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Aklıma gelenler;
Nelly Furtado
Lady Gaga
Sagopa Kajmer
Lara
Stayix
Eagles
Evanescence
The Cranberries
Roxette
Madonna
Murat Göğebakan
Murat Kekilli
Musa Eroğlu

Müzik hayatın hangi anında yer alırsa alsın , herzaman yüreğe , derinlere hitap eder. Bisiklette bir okadar ayrı telden bizlere hitap ettiği için ikisinin birleşmesi bu satırlarda yer alamaz.
Bisiklet kullanırken dinlemen gereken müzik ise ; dinlemekten keyif aldığın ve severek dinleyebildiğin müziktir. Bunları dinlersen dahada büyük hazlar oluşacağı gibi , normalde sürekli hiç dinlemediğin şarkıları seçip dinlemekte , o şarkıyı sevmene artı bir etki oluşturmasıda kaçınılmazdır , derim.. :)

Dip not : Ben bir rock severim aslında bağımlısıyım :) isteyene bu dalda tavsiyelerim olabilir.

Son zamanlardaki favori şarkım Lil Wayne-A milli (k theory mix) baya motive ediyor sağolsun :D

Yüksek tempolu rock ve blues parçalar, bitmesin yollar...

Ben dupstepin
20 dakika lık müzikleri var onları dinliyom :D

Red Hot Chili Peppers Dinlerim Genelde. Sıklıkla Aşşağıdakileri.

Milli Yokuş Marşım

Yağmurlu Havada Favorim

Bu Şarkının Orjinal hali var Sianın Söylemediği Versiyonu O dAĞA İYİ.

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
hızlı, enerjik bir şeyler dinleyeyim diyorum. hep aynı şeyler olmasın da diyorum. bu nedenle radyo dinliyorum. ama kardeşim Çanakkale'de bir radyo kıtlığı var. sadece Pal Station uyuyor söylediğim kriterlere. bu durumda, el mecbur sağolasın Pal Station. :huhuu:

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
her türlü cubabba cubba dinlerim iyi geliyor müzik olmayınca enerjim düşüyor.
portatif şarjlı hoparlör ile dinliyorum mp3 çalarıma istediğim müzikler yüklü
radyoda alternatifim oluyor.
kulaklıkta dinlemek pek tercihim değil etrafımı iyi duyamıyorum.

Neşet Baba'ya gelince ortalamam artıyor bi enerji geliyor anlatamam

Tracy Chapman,The Cranberries,Celine Dion,The Puppini Sisters,Vaya Con Dios,Emma Shapplin dinlerim.Fakat molalarda.Evde ise Emel Taşçıoğlu,Hale Gür,Tülin Berbergil,Elvan Sevim Erbaşı,Makbule Kaya,Erkan Oğur,Tolga Çandar dinlerim.

@emir yakup bulut
resimde görebiliyorsundur umarım kafa lambasının yuvası hoparlöre tam uydu bisiklete monte ettim ,takıp çıkartabiliyorum şarj edebiliyorum .en yüksek seste 4-5 saat kesintisiz dinliyorum.

Dosyalar

• WP_20141129_012.jpg
    WP_20141129_012.jpg
    87,7 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Genelde Beyoğlu civarı takılıyorum, Yokuş çıkarken aşağıdaki 1.parçayı, yokuş aşağı inerken de 2. parçayı dinliyorum :acpsnr::D

1-
2-

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Geri