Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken lanet ettikleriniz nelerdir?

Pedaldan gelen sesler:mad::mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: OnurCG
Scudo
@endersemiz
Ben önüne geçip yan çeviriyorum bisikleti çıkana kadar bekliyorum çok zevkli

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Yol bisikletinde rüzgara karşı 27-30 km/h ile giderken küçük aynakol dişlisinin yetmemesi, büyük aynakol dişlisine alınca zincirin çapraz kalması, çapraz kalmaması için 5-6. vitese aldığında kadansın çok düşmesi...

rüzgar, bozuk yol, trafik magandaları.

Yol bölünmüşken yan şerit boş olsada bana yakın geçen kamyon-tır-otobüs vb.
Rüzgar
Çamur
Gözüme kaçan sinek
Herhangi biryerden ses gelmesi

• Beğen
Tepkiler: selket
Rüzgar kesinlikle hangi yöne gidersem karşımdan esiyor , beni yoruyor nefes bile almakta güçlük çekiyorum ne kadar antrenmanlı olursan ol...

@brky1905
“Bisiklet sürerken rüzgar asla senden yana olmaz; ya sana karşı eser ya da güzel bir gün geçiriyorsundur.”

Daniel Behrman (The Man Who Loved Bicycles)

• Beğen
Tepkiler: Emre Akçay
@selket kesinlikle ama gözlerim bozuldu kör oldum :(

• Beğen
@brky1905
Aynen benim de gözlerim yandı acilden yazıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: brky1905
herkes bisiklet yolundan yürüyen insanlara olan kızgınlığından bahsetmiş Ankara'da böyle bir problem yok çünkü bisiklet yolu yok ya da ben hiç görmedim :)

ormanda sürmekten artık neredeyse soğutan
sinekler
sinekler
sinekler
lan bi gidin bi nefes alayım
su içeyim
çete misiniz
sinekler

• Beğen
Arkadaşın biri köpeklerden korkusuna , köpek kovucu ses indirmiş akıllara zarar sivrisinek mi kovuyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Park etmiş araçların yanından geçmek sanırım. Yanından geçerken içinde birinin olup olmadığına dikkat etmeye çalışıyorum. Aynaya bakmadan sonuna kadar hızlıca kapıyı açıp çıkmaları. Yol üzerine Park etmiş araç görünce lanet ediyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Hiç bir zaman lanet etmem, tüm rezillikleri yaşamak beni güçlü kılar :cool::cool:

cam kırıklarına bağlı lastik patlaması

özellikle köy yollarında sinekler dadanıyor, ne kadar hızlansan da burnunun dibinde uçmaya devam ediyorlar. nefret ediyorum onlardan.

Geri