Scudo Sports

Pendik

Merhaba ben Yaman, Pendik Kavakpınar-Maltepe arası amatör olarak dağ bisikletimi sürüyorum, 40km gidiş-dönüş. ^^

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
Hayirli geceler. Bu haftaicinde sabah veya akşam sürüş etkinliği var ise nasil katılım sağlayabilirim. Yada pendik esenyali bölgesinden tekil sürüş için tavsiye rotası verebilirmisiniz?

Hayirli geceler. Bu haftaicinde sabah veya akşam sürüş etkinliği var ise nasil katılım sağlayabilirim. Yada pendik esenyali bölgesinden tekil sürüş için tavsiye rotası verebilirmisiniz?
Akşam pendik sahilin deki bisiklet yolundan gitmeyi planlıyor iseniz hiç tavsiye etmem. O kadar kalabalık oluyor ki hele birde bisiklet yolundan gidiyorlar işkenceye dönüşüyor tur.

Arkadaşlar merhaba. Pendik Kurtköy civarında olan varsa akşamları 7.30 civarı çıkıp kurtköy çevresinde (ViaPort - Sultanbeyli Peronlar - Yenişehir Mahallesi vs. civarları) turluyorum. Küçük bir akşam sporu olsun diyen varsa aranızda benimle irtibata geçebilir. (Duruma göre aydos dağınada çıkabiliriz 🚵)

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Hocam rotalarımız aynı dağa da çıkıyoruz. Kurtköy bisiklet grubu wp grubuna katılın ınstagram üzerinden oradan haberleşelim

Penbis'e katılacak mısınız

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Ben kayıt oldum Pazar gelebilirim
Pendik bisiklet festivali amatör olarak etkinlik /yarış
Katılım ücretsiz
(link)
Pazar günü yağmur olabilir
---
ETKİNLİK ÖDÜLLERİ

Tüm kategorilerde dereceye giren;

1. Bisiklet Ödülü

2, 3 ve 4. Hediye Çeki Ödülü

5, 6, 7, 8, 9 ve 10. Hediye Çanta

Not: Etkinliğe katılım sağlayan herkese tişört, hatıra madalyası ve kumanya verilecektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bi takım saçmalıklar dikkatimi çekti ama yorum yapmayım, katılacak olan varsa başarılar dileyip kenara çekileyim.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Göğüs numarası alamadım ama kayıt oldum
Bu durumda katılım olmuyor galiba

Pazar günü Pendik Kurtdoğmuş köyü Ömerli barajı

Dosyalar

• IMG_20240901_164920.jpg
    IMG_20240901_164920.jpg
    106,6 KB · Okunma: 0
Son düzenleme:
Geri