crosshoper
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Bekir
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ortalama sürüş mesafesi senin kondisyonuna bağlı bişey. Denemen gerekiyor. Rota tavsiyesi veriyorum. Sabah 5:00 gibi in sahile. Kadıköy'e doğru dümdüz yardır. Kalamıştan aynen yardırarak geri dön. Ters yöne de Tuzla için aynı şekilde yardırabilirsin.Merhabalar Herkese
Yeni başlayanlar için ortalama sürüş mesafesi nedir ?
Birde rota tavsiyesi rica edebilirmiyim?
Avid Elixir yağ değiştirme setini bulamadım. Nasıl tedarik edebiliriz.
Ortalama sürüş mesafesi sizin kondisyonunuzla ilgili bir şey ve zamanla artar.Merhabalar Herkese
Yeni başlayanlar için ortalama sürüş mesafesi nedir ?
Birde rota tavsiyesi rica edebilirmiyim?
Avid Elixir yağ değiştirme setini bulamadım. Nasıl tedarik edebiliriz.
@jurgenerkanyan Pazartesi günü Pendik - Kurtdoğmuş - Ballıca - Pendik yapayım dedim, Kurtdoğmuş mahallesine gelene kadar 10 kere köpekler için durdum araba bulup paravan yaparak geçtim Kurtdoğmuştan tekrar geri döndüm, rota çok güzel hemde İstanbulun göbeğine bu kadar yakın bir rota fakat tek kişi yapılmıyor ekiple köpekleri çokta umursamayız diye düşünüyorum, Pendik Kurtköyden katılacaklar olursa haftasonuna plan yapmak isterim.
bizim kurtköy için bir whatsapp grubumuz var bu akşam aydosa gideceğiz isterseniz numaranızı verin gruba aldırayım siziMerhaba Yenişehir'de yaşıyorum, yol bisikleti kullanıcısıyım. Yarın için tur varsa katılabilirim, uygun Wp gruplarına da girmek isterim.
bu akşam aydosa çıkacağız gel istersenMerhaba bende Yenişehir mah. oturuyorum yaşım 17 hem yol hemde dağ bisikleti var. Hertürlü turlara katılmak istiyorum.
Merhaba bende Yenişehir mah. oturuyorum yaşım 17 hem yol hemde dağ bisikleti var. Hertürlü turlara katılmak istiyorum.