Scudo Sports

Pendik

Pedikte yol bisikletçisi varsa irtibatta kalsın.
Uzun çevirmek isteyenler de tabiki,
Öle bostancı pendik filan değil.

Çıktıkmı, sabiha üzerinden F1 RAmpası, tepeören üzerinden Akfırat, şekerpınar tuzla pendik filan.

Yani 65-70 Km yi devirebilecek arkadaşlar irtibatta kalsınlar lütfen.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
@Samurai Jack

ben acıbademdeyim ama gelebilirim o tarafa 28 jant bisikletimde zaten sıkıntı olmaz pedallarız 100 kmye kadar varım

@Samurai Jack

Mert saat belirlemek lazım ;)

@Bülent ÖZER

siz cumartesi-pazar çıkıyosunuz gerçi 1 kere katılmıştım ağustosta geçen yaz
haftaiçi uygun gün ve saat olursa gelebilirim

@Bülent ÖZER

Bülent,

Gençleri ateşlemek lazım ozaman.
Bi pendik grubu oluşturmak lazım artık....
Ömerlinin üstleri şahane asfalt olmş, fena kadans yapılıyo haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Samurai Jack ( Mert), Bülent Özer....
Pendikte kimler varmış da haberimiz yokmuş....
Bi sevindim bi sevindim.....
Ben de öyle çokkkk rampa çıkamayan ablanız olarak sizleri yolcu etmeye gelirim...:D

Samurai jack ( mert)
Bu sözüm sana...
" Öle bostancı- pendik filan değil." diyerek bizleri ezme ama..:(
Sen F1 rampaları aşar duruma gelene kadar, ne kadar zaman pedalladın bi söyle bakim..:rolleyes:
Bizim gurubumuzda gençler çok... her geçen gün daha iyi sürücü olacaklar.. Gelişecekler... Boynuz kulağı hep geçer bilirsin..:D

Performans için sabahın erken saatlerini tercih ediyorlar biliyorum..
Gece sürüşlerini ise sohbet için, keyif için yapıyoruz .....
Bülent ve Mert arkadaşlarımız gece sürüşlerimize katılmanız bizi çok memnun eder..
Genç arkadaşlar sizleri tanısın isterim...Bilgilendirin, iyi sürüş tekniklerini anlatın, tavsiyelerde bulunun,yönlendirin...Gecemizde, muhabbetin yanında bilgi de olsun...harika olmaz mı....?:)

"hafta içi her akşam 20:30 caddebostan sahil" başlığı altında
13 mayıs çarşamba gece sürüşüne katılacakları listeye dahil etmek üzere bekliyoruz dostlar..

Görüşmek üzere dostlar...

Merhaba,
Samurai Jack ( Mert), Bülent Özer....:)

Yarın (cuma) gece sürüşümüz var yine..:p

ben daha önceki sözlerimi yineliyorum:
" Bülent ve Mert arkadaşlarımız ,gece sürüşlerimize katılmanız bizi çok memnun eder..
Genç arkadaşlar sizleri tanısın isterim...Bilgilendirin, iyi sürüş tekniklerini anlatın, tavsiyelerde bulunun,yönlendirin...
Gecemizde, muhabbetin yanında bilgi de olsun...harika olmaz mı....? "

Sizleri de bekliyoruz...
Gelirseniz çok memnun oluruz...

@naz34

başlangıç ve bitiş noktası bildirirmisiniz?
Sahilyolu ( asfalt) sürüşümü, yoksa bisikletyolu sürüşümü yapıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: naz34
@Samurai Jack

başlangıç noktamız bostancı adalar vapuru iskelesi önü saat 20:00 de orda oluyoruz duruma göre 3-5 dakika gecikme olabiliyor...sürüşümüzü bisiklet yolundan yapıyoruz...akşam gelirseniz görüşürüz

• Beğen
Mehmet kardeşimin dediği gibi, 5-10 dakika bekleme toleransımız oluyor..
Çünkü işten çıkıp gelenler var..:p

Asfalt yoldan gitmenin tehlikeli olduğunu düşünüyorum..
Akşam üzeri olmasından dolayı kalabalık ve trafik çok yoğun ...
Trafik içinde hiç sürüş yapmamış arkadaşlar var..
Ki sürmeye alışık olmama rağmen , sahil yolunda araçların çok hız yapmaları beni de ürkütüyor..

En güvenli olanı denize yakın bisiklet yolu..
Caddebostan tarafı gibi insan seli de yok...daha sakin..

Bekleriz.....

Merhaba ben de pendik'teyim.
pendik grubu kuruluyorsa katılmam lazım
hafta içi akşam ,haftasonu bilumum saatlerde bir şekilde bisiklet tepesinde oluyorum
şöyleee 130 km falan yapmayı da çok özledim laf aramızda :)

Arkadaşlar bende pendikte ikametgah ediyorum foruma yeni üye oldum hafta sonları katılarbilirim aranıza saat hiç fark etmez yaşım 17 inşallah sorun olmaz geçen gün tek başıma tuzla - kartal yaptım çok canım sıkıldı grup halinde gezmek bi hoş olsa gerek

mail adresim: t_o_p_r_a_k_05@hotmail.com

İzumiben
"Pazartesi-Çarşamba-Cuma ( Bostancı-Pendik) Gece Sürüşü..." konu başlığını takip edin lütfen..

Sergen kardeşim,
Gece sürüşü gündüze göre daha sorumluluk ister.Daha dikkat ister..
Bu yüzden 20 yaş altı kimse yok aramızda..

Eldivensiz ve Kasksız da kimse yok.. Kasksız katılamazsınız demiyoruz,
AMA (Kask hayat kurtarır bilinci ile )
herkeS kendi sağlık ve hayat güvenliğini düşünerek hareket ettiğinden , bunları tedarik ederek katılıyorlar..

Sanırım açıklamalarım yeterli olmuştur..

Ben Sultanbeyli'deyim, akşamları Sultanbeyli'den çıkmıyorum fakat haftasonları bazen Ömerli'den gelirken Viaport'un önünden geçiyorum. Beraber Viaport'tan başlayıp Ömerli-Paşaköy-Sultanbeyli-Viaport yapabiliriz. Normalde ben bu parkurun tam tersini yapıyorum hiç bir yere gidemezsem.

Memnun olurum. Geçeceğiniz zaman foruma yazın ya da mesaj yollayın müsait isem zevkle eşlik ederim.

• Beğen
Tepkiler: globaldriver
@sadecebirdost

Yeşil dersen bende yeşil tonları giyiyorum:):):) Görüşmek üzere kardeşim....

Arkadaşlar merhaba. Ben de Kaynarca'dayım.
Dün akşam Amoeba Scud aldım bir tane. uzun yıllar bisiklete binmedim. Kondisyon kazanmam için epey çalışmam lazım.Fırsat bulabilrisem sizlere katılmak isterim

mail adresim :bayramv@hotmail.com

@naz34

Merhaba,
Bisiklet yolu boşken iyi oluyor,çoluk çocuk olduğunda tehlikeli oluyor,ben şahsen tercih etmiyorum ama..
Yol da tehlikeli doğru ...Bu sabah (cumartesi) bir arakadaşımızla yoldan Kadıköy - Pendik yaptık,yağmura yakalandık tuzla dan vazgeçtik,ispark lardan birinin gişinde 3 araba birbirine girmiş,aralarında sürücü kursu arabası da vardı.Airbag lar patlamış...
Arabaların duruş şekline göre sanki orta şeritteki sürücü kursu arabası otopark girişine ani bir manevraylar daldı,sağındaki arabaya da çarparak...
Arkadan gelen araba da bunlara bindirmiş...
Kıssadan hisse hız yapan arabalar var,ayrı konu,acemi sürücü de çok...
Kaldırımdaki bisiklet yolundan giden arkadaşlar isparkların giriş ve çıkışlarına da ayrıca kontrol etmelerinde fayda var...

Selamlar...

Fatih.

• Beğen
Geri