Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Performans Bisiklet Agresifliği

decatlon gibi bir yer varken esnafla muhatap olmak bana mantıklı gelmiyor

• Hahaha
Tepkiler: bohemamca
Scudo
@DKN keşke decathlon tarzı sırf bisiklet için bir mağaza olsa. Yani ilgi alaka vs geçtim bilgisiz olmaları beni bitiriyor. En önemli şey kadro boyu için farketmez diyor. Ankara'da böyleyse diger küçük illeri düşünmek istemiyorum.

merhabalar bisiklet sevdalısı kardeşlerim
ben artık bu ülkede bireysel değerlendirmelerden yorulduğumu;alakasız olabileceği düşüncenize onay vererekte yazsam
yara nın bundan başkasıyla ilişik olmadığını düşünüyorum
yani bence bu ülkedeki insanların mutsuzluğu,siyasi gerginlik,gündemin bir sürü vahşetli haberlerle meşgul olması
bütün ilşkilerimizi mahfetmiş durumda özellikle son 1 senedir
ben hayatta karakol yüzü görmemiş,ilşkilerimde saygıyı her zaman olmazsa olmaz yapmış,insancıl bir tarzla yaşadım şimdiye kadar
hepsini genel alıp saygısızlık yapmak istemem ama
genel itibariyle bu ülkede biraN önce satıyımda daha sonra ne hali varsa görsün mantığı var
gidip hakkını arayacağın adalet sistemi zaten bitmiş
bir tüketici davam var 2.5 sene oldu hala devam ediyor
ÖNCE İNSAN,ÖNCE SEVGİ VE SAYGI...........................................................................

Aynı performans bisiklet bir sedona da 52 kadro yu bana 58 diye sattı. Geçmiş olsun size. Ankara da Erdoğanlar bisiklet den şaşmayın.

Bursa'da oturuyorum ve bende telefon ile alışveriş yaptım. Marka, modeli ve kadro boyunu netleştirerek, Bursa'dan 2.450 TL fiyat aldığım bisikleti buradan 1800 TL'ye indirimli aldım ve kargo ile gelen bisikletimin kurulumunu 2.450 TL fiyat teklifi veren bisikletçiye yaptırdım. Telefon ile yaptığım alışverişte bir problem yaşamadım. Taahhüt ettikleri her şeyi gerçekleştirdiler. Demek ki yüz yüze gelindiğinde esnaf modaları kötüymüş.:uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: tuna1903
Gülmesini bilmeyen dükkan açmayacak ben sizin yerinizde olsam dünyada ki son bisikletçi de olsa böyle bir insanla muhatap olmazdım

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende cumartesi uğrayacağım inşallah, yorumumu bekleyin.

Ben de dün heybe çanta siparişi verdim,bugün kargoladı,telefonda iletişiminde sorun yoktu.Bakalım çanta gelince de sorun çıkmazsa problem çıkmadan alışveriş etmiş olacağım.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Bugün uğrayıp Merida Crossway 20-V 'mi aldım. Bisiklet pazarlığında inada bindi ama aksesuarlarda anlaştık :) Agresiflik falan yok, gelene geçene güler yüzlü adam. Sadece bisikletin gidonunu sıkmayı unutmuş, ilk turda farketmedim arabayla eve getirince gördüm teker ayrı yere bakıyor gidon ayrı yere. Birde o anki heyecanla fatura falan unuttum, o da heeeç hatırlatayım demedi :d

Yarın sabahtan gidip gidonu sıktıracağım, faturasınıda alıp kadro seri numarasını yazdıracağım. Çalınma durumunda lazım oluyomuş.

@Hevesli bisiklet çalınırsa fatura filan hikaye benim bisikletim çalındı götürdüm verdim faturayı hiçbir şey çıkmadı, motorlar bile bulunamıyormuş bisikleti umursayan olmaz.

@semih_07 orası öyle bisikleti kendin bulacaksın zaten ikinci el sitelerinde, bit pazarında vs. ondan sonra bisikletin sana ait olduğunu kanıtlamak için polise gösteriyosun faturadaki seri numarasını. yoksa birileri ölmediği sürece polisin kıçını kaldırdığını görmedim henüz.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
@Hevesli aynen yaa.. birisi ölmedikçe rahatsız etmeyin türk polisini.. adamlar bütün gün oturmaktan yoruluyor zaten :D

2015 yılında Ankara'da işim vardı gitmişken dahon alayım dedim, aradım aynen soğuk bir tavır, stok durumu sordum var dedi, pazarlığa başta hiç yanaşmadı ısrar edince gelince konuşuruz dedi Sadun abi ve bastım gittim. Aklımdaki eğer aynı tavır yüz yüze görüşmede de olursa çıkıp turuncu bisikletten alacaktım alacağımı. Neyse dükkanda hiç öyle karşılamadı gayet güler yüzlü ve ilgiliydi. Aldım bisikleti pazarlıkta da 3-5 bişey yaptı sağolsun. Hala arada bir arar hal hatır sorup ürün danışırım ve gayet güzel cevap alırım.
Yalnız kendisinde şöyle bir tavır var. "Ben bu işi en iyi yaparım benden mal alacak adam benim dediğimin dışına çıkamaz" Gördüğüm kadarıyla pek paraya da ihtiyacı yok :)

1998 yılında komşudan ödünç aldığım Türkiye gazetesinin kuponla verdiği Bisan mountain cat 26 bisikleti tamir için iş yerine gittiğimde tanışmıştık kendisi ile.bu bisiklete masraf etme boşuna derdi her gittiğimde tamire.2001 yılının eylül ayında kendi bisikletimi toplamaya karar verdim.biriktirdiğim harçlıklar ile parça parça bisikleti toplmaya başladım.tabi o zaman bilmiyorum ne nedir hangi parça neye uyar neye uymaz.her aldığım parçada yüzlerce soru sorardım hepsini bıkmadan usanmadan cevaplardı.bana a dan z ye bisikleti öğreten kişidir.kendi iş yerinden bu güne kadar 20 adet bisiklet topladım hiç bir sorun çıkmadı.

Evet montaj problemi için geri döndüğümde kendisi iş yerinde değildi, 4G görüntülü arama yaparak dükkandaki beyefendiye tarif etti yapılması gereken işleri, problem çözüldü. Uzun yıllardır bu sektörde olmasından dolayı bakmadan bile problemin nerde olduğunu anlayabilecek ustalığa ulaşmış Sadun bey.

Konuyu hortlatayım ayıp olcak ama bunu söylemeden geçemeyeceğim, performans sadun beyden toplamda 7-8 adet bisiklet aldım ve aldırdım tek kötü yanı her türk bireyin yaşamak istediği pazarlık faslını size yaşatmaması.fiyatları zaten ucuz ama gayriihtiyari pazarlık yapmak istesenizde size fırsat vermiyor.fiyatım zaten uygun diyor aksesuar hediye ediyor.haklı da..bir keresinde yakın arkadaşıma xc1000 aldık 1850tl verdik çıktık, 1 hafta sonra aynı arkadaşla yiba bisikletçiler çarşısında dolaşırken meraktan xc1000 fiyatını sorduk 1400tl fiyatı duyunca şok olduk ve performans sadun beye gittik durumu söyledik hiçbir kanıt sormaksızın 450tl iade etti ve ne suratı düştü ne de boZuldu.bu takdire şayan davranışına istinaden bizde parayı almayıp 450tllik malzeme aldık.hiçbir zamanda suratı asık ilgisiz görmedim sadun beyi. Yukarıdaki mesajları okuyunca gerçekten çok şaşırdım yazma gereği duydum.sadun bey için çok iyi usta dersem emre bisiklet harun abiye ayıp etmiş olurum 34 yaşındayım uzun yıllardır bisiklet sevdam vardır bu sektörde tanıdıgım en iyi usta harun abidir, sadun beyin esnaflığıda güler yüzlülüğüde üst safhadadır. Bu arada arkadaşlar batıkent karaani bisikleti görmeden kötü esnaf gördüm demeyin :) adam utanmasa iki tokat asılacak bisiklet getirdin diye:)) herkese iyi pedallar dilerim.

Sadun abiyi yesil bisiklet doneminden tanıyorum :) yani 98 ler diyebiliriz. sasırdım burda baslıgını gorunce :) hey gidi hey yenimahallede bir esnaf turkiyenin en buyuk bisiklet forumunda :) Baslık agresiflik olarak acılmıs ama bu biraz da o kadar yogunluga tek basına bakmasından kaynaklanıyor. Ne zaman gitsem mshalke bebeleriyle mi ugrassın benle mi ilgilensin telden fiyat soran mı dersin derken kendinizi dukkanın calısanı olaeak bile goruyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
@danceros
Hocam 1400 lük aleti 1800 e sattı diyorsunuz :D :D Basta da fiyati uygun, pazarlik yapmaz dediginizde hakikaten fiyati normal fiyat alti veriyor da ondan yapmiyor diye dusunmustum :D Ama adam bozulmamış helal olsun :D

Bir gün hava çok soğuk ofisin dışına çıktım, dışarıda bir güvenlik görevlisi arkadaş karın buzun içinde işini yapmaya çalışıyor. Uzaktan laf attım, ''Senin işin de zor be arkadaş dedim'', gülerek bana cevap verdi ''HANGİ İŞ KOLAY Kİ''

İşte bu kadar !!!

Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor. Ya işini eşek gibi doğru dürüst yapacaksın ya da yapmak istemediğin iş için kimsenin kalbini kırmayacaksın....

• Beğen
Tepkiler: venom09
Geri