Scudo Sports

Performans Bisiklet'in Mehmet Usta'sı

Orhan Akarkut

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar, Yenimahalle'deki Performans Bisiklet'te çalışan Mehmet Usta vardı. Ayrılmış, kendi dükkanını açmış, nerde dükkan açtığını, adresini bilen var mı? Cevaplar için peşinen teşekkürler.

Scudo
Bizlerde bilseydik neredeymis :))

Bilenler bizede soyleyebilir mi?
Edit: kulaktan kulaga gibi oldu.

Sadun Beyde baya iyi diye biliyorum. Mehmet beyi tanimiyorum tabi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadun Bey zaten eskiden ustalık yaparmış, şimdi patron :)

Ustalığının iyi olduğunu sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Reklam olmasın diye yazmadım. Dileyene özelden yazabilirim. Nedeni ise kişinin cep telefonu numarası olması.

Bisikleti performans bisikletten alacagim. Yorumlar çok olumlu siz her hangi bir problem yaşadıniz mi ?

Sadun abi cok ilgilidir iyi de bi insandir canim sikildikca gider cayini sodasini icerim ufak biseyler alir cikarim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performans Bisiklet iyidir. Fiyatlarını kontrol etmekte tabi ki yarar var.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Esnaf gibi esnaftır Sadun abi.

Performans bisiklet gibi dürüst, güvenilir bisikletçi az bulunur.

• Beğen
Tepkiler: taskin57
Sadun abi çok iyi ve ilgilidir, katlanır bisikletimi kendisinden almıştım.Adanaya kargoyla yollanırken her aşamada sağolsun bilgilendirmişti.

@SerkanH
Bana atabilirsin hocam
@Orhan Akarkut
Catladim meraktan abi iyi usta ariyoruz :) ben kucukken isini iyi yapanbisikletci amcalar vardi simdi hic bulamiyoruz:)

@kutlucan öner bisikleti tavsiye ederim her vidayı üzerinde yazan torka göre ayarlayıp sıkan başka bisikletçi görmedim :)

katlanir bisikletimi istanbuldan siparis verip almistim bende.. fiyat olarak ve kargo asamasinda ilgililerdi.

İstanbuldayım. Bir kez alışverişim oldu Performans Bisikletten. 50 TL`lik üründü. Çok ilgili ve dürüst bir esnaf olduğunu hissetiriyor.

@Orhan Akarkut Yaşamkentte eskiden güngörler ile aynıydı ismi şimdi bu isim ile devam ediyor...

Performans bisikletin baya bi reklamı yapılmış ama ayrılıp dükkan açan arkadaşın reklam olmasın diye adı adresi bile anılmıyor. İlginç...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Montage
Geri