Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

Onceki
Evet bu durumu da düşünmek lazım doğru :)
Önceki sayfalarda 45lik vittoria lastiklerle t11x2 yi deneyip fotoğraflamıştım. Konfor artıyor ama atiklik düşüyor.

Hem lastiği hem 53 kadro bisikleti satmayı düşünüyorum. Ikinci el düşünürseniz mesaj atmanız yeterli :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Scudo
Merhaba benim iç lastik yine yırtıldı sibop yerinden. Lanet el pompası yüzünden giyo göstergeli pompa var sisirmeye çalışırken tam oturmuyor dandik pompa yine iç lastik değiştirdim. Bu sefer bisikletcide yaptırdım yakindim. Bir önceki değişimde 1 gün kullanabildim akşamına iniyordu. Şişirip giderim dedik bu sefer sibop kırıldı daha kalın iç lastiğe ihtiyacım var galiba kilom da var kaldırmıyor mu anlamadım soğuttu iyice sinirlendim bu sefer pompaya

Bir an önce ayaklı ya da elektrikli pompa almak lazım, taksitleri iç lastik parasıyla ödenir.

Merhaba benim iç lastik yine yırtıldı sibop yerinden. Lanet el pompası yüzünden giyo göstergeli pompa var sisirmeye çalışırken tam oturmuyor dandik pompa yine iç lastik değiştirdim. Bu sefer bisikletcide yaptırdım yakindim. Bir önceki değişimde 1 gün kullanabildim akşamına iniyordu. Şişirip giderim dedik bu sefer sibop kırıldı daha kalın iç lastiğe ihtiyacım var galiba kilom da var kaldırmıyor mu anlamadım soğuttu iyice sinirlendim bu sefer pompaya
(link)
Sibobun kesilmemesi için el pompasını bu ara hortumla kullanıyorum. Kulakçığa da ayakla basınca elle ulaşamadığım yükseklikteki basınçla şişirebiliyorum.

Dosyalar

• IMG_20230506_211237.jpg
    IMG_20230506_211237.jpg
    87 KB · Okunma: 29
  • Screenshot_20230506-211907.png
    Screenshot_20230506-211907.png
    62 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: Tlamir
(link)
Sibobun kesilmemesi için el pompasını bu ara hortumla kullanıyorum. Kulakçığa da ayakla basınca elle ulaşamadığım yükseklikteki basınçla şişirebiliyorum.
Hocam çok mantikliymis ayakla basınca dediğinizi tam anlayamadım kolay zarar vermeden takip cikarilabiliyor mu ?
Bir an önce ayaklı ya da elektrikli pompa almak lazım, taksitleri iç lastik parasıyla ödenir.
Pompa ne tavsiye edersiniz xaomi varmış. Bende bu en ucuz ayak pompaları dan vardı ama hortum kısmı baya kötü oldu kaliteli de değil elektrikli almayı düşünüyorum şu an
Merhaba, aynı lastik ve iç lastikten kullanıyoruz. Tam kilonuzu bilmiyorum ama ben 127 kiloyum şuan. Öyle bir sıkıntı yaşamadım. Sibop yerinin oradan diyorsunuz ya jantın içindeki bantı kontrol ettiniz mi? Benim dağ bisikletinde aynı sorunu yaşıyordum. Lastik yeni, ic lastik yeni ama sürekli patlıyordu. Jantın içindeki bant zayıfmış oradan jant telleri iç lastiği deliyormuş.
Hayır banta bakmadım el pompasiyla uğraşırken patladı yine bu seferde

...Pompa ne tavsiye edersiniz xaomi varmış. Bende bu en ucuz ayak pompaları dan vardı ama hortum kısmı baya kötü oldu kaliteli de değil elektrikli almayı düşünüyorum

Ben Xaomi kullanıyorum, memnunum. Ayaklıda da Giyo, ondan da memnunum.

• Beğen
Sibop yerinden patlama/yarılma sorunu benmde başıma gelmişti .35c lastikten 40c ye geçmiştim .Sanırım 2-3 kere oldu .Kaliteli iç lastik alsanz bile oluyor continental almıştım hatta .Açıkçası lastiğin yerine tam oturmaması "bombe" yapma sorunundan olabilir öyle düşünmüştüm .Özellikle yeni iç lastiklerde pudra kullanıyorum güzel oturuyor yardımcı oluyor .Sonrasında 40c leri sattım 35c ye dönmüştüm cst iç lastik almıştım o sorun olmadı .Benim yorumlamam bu kadar :)

• Beğen
Onceki

Önceki sayfalarda 45lik vittoria lastiklerle t11x2 yi deneyip fotoğraflamıştım. Konfor artıyor ama atiklik düşüyor.

Hem lastiği hem 53 kadro bisikleti satmayı düşünüyorum. Ikinci el düşünürseniz mesaj atmanız yeterli :D
Merhaba, siz neden satmayı düşünüyorsunuz?

Gerçekten çok küçük olmuş kadro
Boşu boşuna zarar etmiş oldum işte. Ondan bulabildiğim bisikletleri artık fotoğraflayıp deniyorum. 55 kadro g2 ve Large rc500 denedim. Large rc500 52 kadro olarak geçiyor ama G2den daha büyük duruyor. Tt-ht-st birbirine yakın hepsinde. Nereden değişiyor boyut anlayamıyorum. Illa gravel şart değil GTE sora falan alayım diye baktım bütçe dahilinde. Onda da en fazla 56 kadro var. Şimdi sırf 58 diye carraro g0 veya g2 alıp sonra üzerine binince yine küçük kalma durumu olursa işte o zaman kafayı yiyeceğim 😀 Hayır ic bacak ölçüsünü de doğru alıyorum. Defalarca denedim. Bacak arasına bir kitap koyuyorum. Sonra yerden ölçüyorum. 84 çıkıyor. Yani ayakkabısız ölçün diyorlar hep. Acaba o 2 cm taban mı farkediyor?

Normalde hesap 84x0.66=55.44
Yani 55 kadronun olması lazım. Ama ufak duruyor.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
@-Deniz- 'in bisiklet arayışı hep aklıma şu konuyu getiriyor: (link)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Boşu boşuna zarar etmiş oldum işte. Ondan bulabildiğim bisikletleri artık fotoğraflayıp deniyorum. 55 kadro g2 ve Large rc500 denedim. Large rc500 52 kadro olarak geçiyor ama G2den daha büyük duruyor. Tt-ht-st birbirine yakın hepsinde. Nereden değişiyor boyut anlayamıyorum. Illa gravel şart değil GTE sora falan alayım diye baktım bütçe dahilinde. Onda da en fazla 56 kadro var. Şimdi sırf 58 diye carraro g0 veya g2 alıp sonra üzerine binince yine küçük kalma durumu olursa işte o zaman kafayı yiyeceğim 😀 Hayır ic bacak ölçüsünü de doğru alıyorum. Defalarca denedim. Bacak arasına bir kitap koyuyorum. Sonra yerden ölçüyorum. 84 çıkıyor. Yani ayakkabısız ölçün diyorlar hep. Acaba o 2 cm taban mı farkediyor?

Normalde hesap 84x0.66=55.44
Yani 55 kadronun olması lazım. Ama ufak duruyor.
Deniz bir şey sorcam. benim boy 1.67 . iç bacak boyum 75 . senin bacak boyun kısa geldi bana
bir de bulabilirsen şuna da baksana . rc500 ile aynı fiyat ve aynı sete sahip . 57 kadrosunu bulursan bir dene. Bu da güzel
(link)

Deniz bir şey sorcam. benim boy 1.67 . iç bacak boyum 75 . senin bacak boyun kısa geldi bana
bir de bulabilirsen şuna da baksana . rc500 ile aynı fiyat ve aynı sete sahip . 57 kadrosunu bulursan bir dene. Bu da güzel
(link)
Ölçerken ayaklar çıplak, omuz genişliğine yakın açık tutuyorum. Bacak arasına kalın bir kitap koyup duvarı işaretleyip öyle ölçüyorum. Defalarca ölçtüm hep 84 geldi. Vücut orantısız zaten benim :D kollar da uzun 63 cm bisikletin üzerinde G2'de goril gibi durmuşum tövbe tövbe

• Hahaha
Tepkiler: MtB-BrS
İnternette stokta da var (link)

• Beğen
@-Deniz- 'in bisiklet arayışı hep aklıma şu konuyu getiriyor: (link)
En mantıklısı zaten kişiye özel bisiklet de bütçe çok fazla oluyor. 20 kadro ediyor. Hadi ikinci el sora setli bir bisiklet buldum tüm setini metini söküp taktım desem. Korkutucu geliyor. Hazır toplu alınsa ne kadar olur diye fiyat sordum. 50 binin üzerinde fiyatlar çıktı.
İnternette stokta da var (link)
Salcano nedense hiç konuşulmamış forumda. O da dikkatimi çekmişti. Fiyat olarak G0 ile benzer. Biri Claris biri Sora gerçi.

Ben görmüştüm. gayet derli toplu duruyordu. kalite olarak diğer yerlilerden aşağı kalır değil. Bence dene.
fiyat da uygun

• Beğen
T11x2'yi 6500 liradan satışa koydum. Umarım bu hafta satılır da ben de yeni bisiklete geçebilirim.

• Beğen
Tepkiler: mertburgu
T11x2'yi 6500 liradan satışa koydum. Umarım bu hafta satılır da ben de yeni bisiklete geçebilirim.
Kız arkadaşıma bisiklet bakıyorum hafif sürebileceği tarzdan. Hangi beden sattığın bisiklet? Kendisi 1,65cm boyu.

Geri