-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.292
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kız arkadaşıma bisiklet bakıyorum hafif sürebileceği tarzdan. Hangi beden sattığın bisiklet? Kendisi 1,65cm boyu.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.304126 dosyayı görüntüle
Bir hayırlı olsun alırım artık
Sele niye uzaya bakıyor demeyin, daha çok yeni, ince ayarları tam yapamadım.
Çok teşekkür ederim. Size de kadro boyu küçük geldiği için satmak durumunda kalmışsınız, daha büyük kadrolar olsaydı iyiydi.Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Bu haliyle biraz daha şehirli ama lastikleri biraz genişleriyle değiştirirseniz toprak yolda daha konforlu sürüşler yaparsınız.Bende almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim. Özellikle toprak yolda dayanır mı?
...“Evde iki bisiklet olur mu; evde bisiklet olur mu?” kronik Türk erkeği sorunu/tartışmasına uygun başlıkta değinebilirim😂...
...
- Sele sert geldi (alışılır sanırım)
bende ped aldım decathlondan anca öyle kullanabildimSigarası-içkisi-kahvesi olmayan evcil 40+ erkekler (ör: ben) için işe yarayabilir: "Bu yaştan sonra bir tanecik hobi çok mu bana?"
304353 dosyayı görüntüle
En iyi çözüm sosyal medyadaki mutlu bisikletli aile fotoğraflarını göstererek altyapı hazırlamak, "ne güzel" tepkisi alınırsa hanıma ve varsa çocuklara da birer bisiklet alıp mutluluğun formülünü bulmak.
304354 dosyayı görüntüle
O seleye pedle alışılır. Pedsiz olarak kullanıma jelli ve daha geniş sele ister.
Hem asfalt hemde toprak yolda bisiklet önerebilirmisiniz peki 190 boy kadro kalitesi, hidrolik disk fren ve kolay arıza vermemesi önemli( yaşadığım yerde bisiklet tamircisi yokBu haliyle biraz daha şehirli ama lastikleri biraz genişleriyle değiştirirseniz toprak yolda daha konforlu sürüşler yaparsınız.
(link) XL kadrosunu önerebilirim . yerli firmalarda 190 boy için trekking ve şehir bisikletlerinde uygun olacak büyük kadrolar yok malesef bildiğim kadarıylaHem asfalt hemde toprak yolda bisiklet önerebilirmisiniz peki 190 boy kadro kalitesi, hidrolik disk fren ve kolay arıza vermemesi önemli( yaşadığım yerde bisiklet tamircisi yok
15.000 e kadar zorlayabilirim bütçeyi
Aynen öyle sonra benim gibi dram yaşamayın 😀 @Gepamar(link) XL kadrosunu önerebilirim . yerli firmalarda 190 boy için trekking ve şehir bisikletlerinde uygun olacak büyük kadrolar yok malesef bildiğim kadarıyla
- Sele sert geldi (alışılır sanırım)
Bu soruyu ben de aynı şekilde bir gravel kullanıcısına sormuştum. Çok komik hissediyor insan sorarkenForumda gördüm dramınızı 😄
Özel değise boyunuz kaç cm?
Hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla sihhatle kullan.304126 dosyayı görüntüle
Bir hayırlı olsun alırım artık
Sele niye uzaya bakıyor demeyin, daha çok yeni, ince ayarları tam yapamadım.