Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

2022 t11 bisikletimi aldım dostlar. Kurulumunu herhangi bir bisikletçiye mi yaptırayım servisine mi götüreyim fark eder mi

öncelikle hayırlı olsun. içinde kurulum kuponu oluyor, eğer o kupon varsa servisine götürürsen ücretsiz hallederler fakat ben sözde servis olan sundu bisiklete götürdüğümde pişman oldum, sonrasında kendi bisikletçime götürdüm, orası da zaten peugeot servisiymiş gayet güzel hallettiler.

Scudo
2022 t11 bisikletimi aldım dostlar. Kurulumunu herhangi bir bisikletçiye mi yaptırayım servisine mi götüreyim fark eder mi
Yetkili servis dışında bir yere kurulum yaptırırsanız garanti sıkıntı olabilir. Kaşe vuruyorlar diye hatırlıyorum. En azından garanti işlemlerinde ve bakımlarda vurmuşlardı.

• Beğen
Tepkiler: mertburgu
Sorun değil. "Aynakol ile kadro arası biraz fazla açık değil mi" demişsiniz ya, ben onu resme dayanarak pedal kolu ile göbek arasında fazla açıklık olduğunu düşündüğünüz şeklinde yorumladım. Resminiz şuydu:
305685 dosyayı görüntüle
O yüzden dedim ki, sol pedalı tam arkaya aldığınızda kolun kadroya epey yaklaştığını görüp aslında o aradaki boşluğun normal olduğunu fark edeceksiniz. Diğer pedalı da aynı şekilde arkaya aldığınızda her iki tarafın pedallarının kadroya yakınlıkları aynı görünecektir.
Kare mil göbeklerde görüntü böyle ve normal. Örneğin bu Legarda'dan:
305686 dosyayı görüntüle

Hollowtech veya pressfit göbeklerde görüntü daha iyi ve bu hissi vermiyor tabii:
305687 dosyayı görüntüle
Anladım şimdi çok teşekkürler anlatıminiz için.Degistirmek gerekir mi bu göbeklere güzel duruyor

Anladım şimdi çok teşekkürler anlatıminiz için.Degistirmek gerekir mi bu göbeklere güzel duruyor

Değiştirmek masraflı iş. Hem göbek hem aynakol birlikte değişiyor. İleride daha kapsamlı bir yükseltmede düşünürsünüz onu.

• Beğen
Tepkiler: Tlamir
Bisikletimi teslim aldım 180 boy 83 kilo 84 iç bacak uzunluğu. Kadro 3-4 cm boşluk kaldı tam oldu.

Dosyalar

• IMG_6075.jpeg
    IMG_6075.jpeg
    154,7 KB · Okunma: 56
Bisikletimi teslim aldım 180 boy 83 kilo 84 iç bacak uzunluğu. Kadro 3-4 cm boşluk kaldı tam oldu.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Jant tellerini elinizle kontrol etmenizi tavsiye ederim. Gevşek olan varsa akort yaptırın derim.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Jant tellerini elinizle kontrol etmenizi tavsiye ederim. Gevşek olan varsa akort yaptırın derim.

bisikletçiye kurdurttum baktım dedi yine de kontrol ederim. Bisikletçi sadece kurdu. Frenlerde felan küsur var mıdır bilemiyorum bazı arkadaşlar disk sürtüyor felan yazmışlar.

Hayırlı olsun hocam güzel duruyor bisiklet yeşil olan mi sarı mi tam anlayamadım bendeki köyü yeşil baya

Hayırlı olsun hocam güzel duruyor bisiklet yeşil olan mi sarı mi tam anlayamadım bendeki köyü yeşil baya
Fosforlu yeşile benziyor.

@hakkan1 hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ben 1 ayı geçti hâlâ uğraşıyorum, jant yamuk çıktı bende. Jantlarda sekme falan var mı iyice kontrol edin. Sonra benim gibi çok başınız ağrımasın.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hiç anlamam bisikletten arkadaşlar. Kara düzen kuruldu teslim edildi. bisikleti ters yatırdım arka akort bozuk, tekeri döndürdükçe teker boşa dönerken arka tekerden tık tık ses geliyor muhtemelen disk frenden geliyor. Pedalı boşa çevirince de ön dişliden tık ses geliyor. Ön 3 lü dişliyi 3. Kademeye alınca zincir, zincirin içinden geçtiği ufak parçaya sürtüyor. Pedalı çevirirken zincir sallanıyor pedal arada boşluğa düşüyor, zincir arka dişkideykrn güzel kavramıyor sekiyor, bugün sürerken de arka dişli kendi kendine vites atıyordu pedal arada boşluğa düşüyordu. Bir sürü iş üzdü yani. Bisikleti de kurdurdum servise götürmeden. Şimdi ilçeden ile götürsem laga luga yapar.

Dostlar bu t11 selesi rahatsız etti jel sele tavsiye eder misiniz

Kardeşime Hollanda’dan gelirken bir sele almasını isteyeceğim. Peugeot t11 için hangi model almalıyım. Uymamazlık olur mu. Yardımcı olursanız sevinirim

hollandbikeshop com bisiklet sitesinde bir sürü brooks katagorisi var. Hangisi Uyum sağlar t11 e tecrübeli bi bisiklet sever arkadaşım bakıp yardımcı olursa sevinirim

Dosyalar

• IMG_6097.png
    IMG_6097.png
    80,9 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
Kardeşime Hollanda’dan gelirken bir sele almasını isteyeceğim. Peugeot t11 için hangi model almalıyım. Uymamazlık olur mu. Yardımcı olursanız sevinirim

hollandbikeshop com bisiklet sitesinde bir sürü brooks katagorisi var. Hangisi Uyum sağlar t11 e tecrübeli bi bisiklet sever arkadaşım bakıp yardımcı olursa sevinirim
Eğer bisikletin kadro boyu size göreyse ve çok ekstrem açılarda sürmüyorsanız :
B17 veya C17

Merhaba, en son bütçe ve kalite olarak bu modelde karar kıldım ama internette 2022 ve 2021 modelleri aynı fiyata satılıyor. Bu modeller arasında kalite farkı var mıdır, varsa ne kadardır yardımcı olabilir misiniz. sanırım 2021 eski model olduğu için deore kullanmasına rağmen aynı fiyat.
deore'nin daha iyi olduğunu duydum ama sadece isimlerden yorum çıkarmak istemedim. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba, en son bütçe ve kalite olarak bu modelde karar kıldım ama internette 2022 ve 2021 modelleri aynı fiyata satılıyor. Bu modeller arasında kalite farkı var mıdır, varsa ne kadardır yardımcı olabilir misiniz. sanırım 2021 eski model olduğu için deore kullanmasına rağmen aynı fiyat.
deore'nin daha iyi olduğunu duydum ama sadece isimlerden yorum çıkarmak istemedim. Teşekkür ederim şimdiden.

Deore > Alivio > Acera > Altus > Tourney
Ancak bu karşılaştırma sadece aynı nesilden olduklarında geçerli.

Eski Peugeot, eski Carraro modellerindeki 9'lu Deore'ler eski seri. Eski Deore, güncel Alivio'ya denk.

Güncel serilerin ürün kodları Tourney hariç 4 basamaklı; Deore 8000, Deore 6000, Alivio 4000, Acera 3000 gibi. Eski seriler (ve seri dışı bileşenler) 3 basamaklı; Deore 592, Altus 310 gibi. Güncel Tourney serisinin kodu 800, diğer Tourney'ler eski.

Deore > Alivio > Acera > Altus > Tourney
Ancak bu karşılaştırma sadece aynı nesilden olduklarında geçerli.

Eski Peugeot, eski Carraro modellerindeki 9'lu Deore'ler eski seri. Eski Deore, güncel Alivio'ya denk.

Güncel serilerin ürün kodları Tourney hariç 4 basamaklı; Deore 8000, Deore 6000, Alivio 4000, Acera 3000 gibi. Eski seriler (ve seri dışı bileşenler) 3 basamaklı; Deore 592, Altus 310 gibi. Güncel Tourney serisinin kodu 800, diğer Tourney'ler eski.
Anladım çok teşekkür ederim. Kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdi.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Çin’den aldığım ürünlerin de montajını yaptım. Tutkuyla pedallamaya devam

Dosyalar

• IMG_6342.jpeg
    IMG_6342.jpeg
    56,6 KB · Okunma: 33
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
Geri