Adigefd
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Furkan
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Diğer
Sağolun hocam fiyatlar uçmaya başlayınca ben de forumdaki yorumlara da güvenerek T11 aldım bugün. Asfaltta mükemmel gerçekten su gibi akıyor maşallah. Biraz korkarak kilit taş kaldırımda bozuk betonda kullandım. Beklediğim kadar kötü değilmiş ama özellikle sele biraz acıtıyor. Çatlakların vs üstünden geçerken rahatsız etti biraz ama olsun hafifliğini çok beğendim. Bir süre daha ince kullanıp ileride kalına dönerim diye düşünüyorum asfalt gitmesi çok zevkli çünkü. Bir resim de ben paylaşayım, yardımcı olan herkese çok teşekkürlerBugün inceleme yazısı için fotoğraf çekmeye biraz çakıl bir araziye gireyim dedim. 35 lastikler ile yaklaşık 15 dk bu yolda sürdüm. Bir sıkıntı olmadı. Aklıma siz geldiniz bir fotoğraf da size çekeyim dedim Bunun dışında arnavut kaldırımı diye tabir ettiğimiz yerlerde de aynı sürelerde sürüyorum. Rotalarımda denk geliyor bazen. Yolu uzatmamak için geçiyorum. Elcikleri kavramamı biraz azaltıyorum. Çok sıkı tutmuyorum. O zaman ellerdeki ağrı daha az oluyor. Tabii komple de bırakmıyorum. Sadece kendimi kasacak kadar sert sıkmıyorum. Onun dışında da asfaltta kullandığım için yeterli geliyor trekking bisikleti bana.
305565 dosyayı görüntüle
edit: bu arada benim gibi kadro boyu için konuya gelen olursa 174 boy 78 bacak boyu için 45,5 kadro çok güzel oldu. İnince 3-4 cmlik bir fark kalıyor bende yokuşta inme olayını da düşünürsek ideal geldi. 170 arkadaşım da denedi ama biraz rahatsız ettiğini söyledi.