Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

@mertgulkokan
Fiyat / performans olarak bakmak gerekli diye düşünüyorum. Ben yaz sonu GTR980 almıştım. 52 kadro için 7200 tl / 8 kilo verilerini baz alırsak, bu fiyata daha hafifi yok. Fiyat açısından en yakın modeller bile ( aero olsun standart yarış kadrosu olsun ) hem indirimde olmalarına rağmen yaklaşık 8500 tl'den başlıyor, kaldı ki bunlar da Tiagra falan, hem de 8.3-8.4 kilolar.

Scudo
@Erh@n Sitesine itibar etmeyin. Gerçek ağırlığı o değil, eğer o mavi renkli olan bisiklet ise. Ufak dokunuş dediğiniz en az bin tl üstüne verip hafif bir jant setine geçmenizle olur. O ağırlıktaki bir bisiklete 4 binlira verilmez.

Ben 950 modelini dusunmistum. 105 li. Sitede 9.11 diyor. 105 li merida scultura olsun ride modeli olsun 8.70 civari bir agirlik var. Meridalarda fulcrum com two diye aslinda fulcrum 7 kullanmis. 1780 gr. Civari. Peugeot fulcrum sport kullanmis 1880 gr. civari. Onemli olan agirlil degil. Rijitlik. Mesela giant fcr kullandim aluxx slr kadro hic esnemez ve rijit. Fakat 2. Eli bile 6 bin tl civari. Fiyat performans olarak 4 bin civarina altina ustune yani peugeot un sifir merida nin 2.
Eli arasinda kaliyorsunuz. Kullanan arkadaslara soruyorum. Esnemezlik ve konfor nasil.

@Adnan_Teker

adnan bey benim de tam arada kaldığım nokta bu. geçenlerde bir arkadaş cevaplamıştı. ilk bisikletiymiş o yüzden kıyaslama yapamam dedi ama esneme hissetmediğini söyledi. bir önceki sayfada görebilirsiniz. frenleri de düşündürüyor beni biraz. ama o konuda da güven vermiyor değilmiş. tabi kullanıma da bağlı bir durum.

Frenler iyidir. Benim giant da tektro vardi ben cok memnundum. Frenler sonra degisir. Birde sunu dusunuyorum. Sonra bu peugeot u arar da bulamayiz mi?. Haksizlik mi yapiyoruz. Cok guzel de tam anlasilamadi mi?acaba..

bana fiyat/performans olarak çok mantıklı geliyor. zaten köklü bir marka. merida gibi markalar kadar yaygın olmadığı için tereddüt yaşıyoruz. ülkemizden uzun bir süre çekilip tekrar girmiş. o yüzden kullanım deneyimine ait yoruma rastlamak zor.

şuan satan çok az yer var internetten araştırdığım kadarıyla. onlar da 5000 tl ye satıyor. 4600e veren yer bulursam direk alırım muhtemelen.

Ben de GTR 980 satan istanbul’da tek bir yer buldum. Onlar da 7200 liste fiyati olan bisikleti 8500den satiyor.

Gtr940 kullanan arkadaşlar gerçek ağırlığını ölçen oldu mu hiç?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13 temmuz’da nakit 4400 liraya pedaltürk’ten satın aldım. Yaklaşık 550 km kullandım. Kadrosu gerçekten hoşuma gidiyor. Aero karbon kadroya geçene kadar hatta belki geçtikten sonra bile severek kullanabileceğim bir bisiklet. Pedalsız 9,11 kg

Dosyalar

• E8492EC5-0F2D-4A93-8C13-7E55735729CC.jpeg
    E8492EC5-0F2D-4A93-8C13-7E55735729CC.jpeg
    2,3 MB · Okunma: 191
  • D8ABDE44-ADB4-410B-9AF7-21B7A192478C.jpeg
    D8ABDE44-ADB4-410B-9AF7-21B7A192478C.jpeg
    1,7 MB · Okunma: 191
  • 89E0BD78-F12D-4186-84D5-63720963E59A.jpeg
    89E0BD78-F12D-4186-84D5-63720963E59A.jpeg
    636,2 KB · Okunma: 175
şahsen sarı-siyah sevdiğim bir renk kombinasyonu olduğundan benim için pek problem olmadı, ama biraz daha renkli olmasını isterdim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: YunusXL
GTR 990 modeli Karbon kadro ruble hariç (ruble 105) Ultegra set, hiç de fena olmayan Fulcrum jant seti, doğru ise 7,9kg ağırlığı ve 9300 tl liste fiyatı ile muazzam bir F/P ürünü. Ancak küçük bir sorun var; bisiklet sanırım 'Hayalet' modunda. Stokta hiçbir bayiide olmadığı gibi var görünenlerde de olmadığı bilgisine ulaştım. Bir diğer nokta da katalogda 50-52-54 kadro görünüyor ama global sitede 60 kadroya kadar mevcut. Gerçekte böyle bir bisiklet var mı emin değilim :) Bilen,gören ve hatta binen olursa lütfen haber etsin.

@drciftkaplan sahibinden.com da gürsel motor diye bir satıcının 60 kadro için ilanı var. Blg.

@Runandbike
Snrm zaten gürsel motor bisikletin üreticisi.

Günaydınlar, Dün yeni üye oldum ve anca tanıyor, kurcalıyorum forum sayfalarını..
Bisiklet markalarına göre de ayırımlar olduğunu görünce de hemen daldım Peugeot sayfasına..
Dün de dediğim gibi Peugeot GTR 950 sipariş verdi ve inşallah bugün öğleden sonra teslim edilecek.
Yaklaşık 2 ay gibi süre içerisinde markaları, özellikleri, fiyatları çok araştırdım ve GTR 950`ye karar verdim..
Son 5 aydır kullanmakta olduğum MTB oğlumun 29" Salcano markasıydı ve artık yol bisikletine geçmem gerektiğini anladım..
Malum piyasa koşulları ve markalar arasında ki inanılmaz uçurumlar bütçemizi kesintiye uğratıyor..
Gönül isterki Pınarello`nun Dogma modelini almak ama yemiyo işte.. :krktm::krktm:
Neyse sonuç olarak f/p bana GTR 950`yi ön plana çıkarttı.
Aynı sınıftaki diğer markaların fiyatları, aldığım fiata (şimdilik bende saklı kalsın..) yaklaşamaz bile..
Bütçeme göre alabileceğim en iyisini aldığımı düşünüyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Sağlıcakla..

@Hekza keşke daha ayrıntılı anlatsaydın 950 gtr modelini . benim de takip ettiğim bir model ama carbon mu alu mü safhasını araştırmaktayım. sürüş sırasında tepkisi nasıl , esnemesi nasıl ? yoksa rijit mi?

@Angaralı Barış hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın. değerlendirmelerinizi bekliyoruz

@ippon Amin teşekkür ederim, Allah cümlemizin tekerine taş değdirmesin..

Açıkçası benim gibi bir amatörün daha doğrusu şimdiye kadar hiç yol bisikleti kullanmamış, sadece MTB sürmüş (onu da topu topu 5 ay kadar süre içerisinde) birisinin görüşleri ne kadar doğru ve sağlıklı olur bilemem..
Ama elimden geldiğince veya dilim döndüğünce ufak ufak edindiğim tecrübeleri aktarmaya çalışırım tabiki. :harika::harika:

@Angaralı Barış

Hayırlı olsun. Bende önce dağ bisikleti aldım (Claud Butler Black Hawk), 2700 km sonrasında elden çıkarıp Salcano City Sport 30V aldım. Halen kullanıyorum. Peugeot uygun kadro bulamadığım için B'Twin Ultra 900 AF aldım. Yol bisikleti bambaşka bir şey imiş sadece onu anladım :D

• Beğen
Tepkiler: Angaralı Barış
@karton_piyer Dediğim gibi oğlanın Salcano NG-650 29" MTB`sini kullandım son 5 aydır, umarım bende aynı hisleri yaşarım :rolleyes::rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Geri