PseudoMember
Üye gibi biri
- Tepki
- 628
- İsim
- Nadir
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
10,000 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene 2x aynakollu dağ ve trekking modelleri de olmasa bir şey kalmayacaktı geriye. Bisan gibi bununda bir lansman videosunu yapmayı düşündüm videoya da çektim ama koysam mı koymasam mı emin olamadım.Peugeot GR14 gravel geometrisinden çok cyclocross geometriye yakın. Alın borusu açısı 72° ile gravel için aşırı dik. Bağlantı delikleri ise sadece iki suluktan ibaret. Jantların Fulcrum olması haricinde bir artısını göremedim. Fiyatının makul olması gerekir tercih edilmesi için.
10,000 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene 2x aynakollu dağ ve trekking modelleri de olmasa bir şey kalmayacaktı geriye. Bisan gibi bununda bir lansman videosunu yapmayı düşündüm videoya da çektim ama koysam mı koymasam mı emin olamadım.
İkinci eli nasıldır, az yakar mı, yedek parçası ucuz mu?Abilerim. Peugeot yol bisikleti modelleri 2. El olarak satılırken kolay satılıyor mu ?
Abilerim. Peugeot yol bisikleti modelleri 2. El olarak satılırken kolay satılıyor mu ?
Aynen öyle düz mat siyah, gri, kırmızı kadro yapan yok yerli firmalarda... 3-4 rengi karıştırıp saçma sapan bir görüntü yapıyorlar. En azından düz tek renkli seçenekler de sunsalar.Peugeot nun 2021 modellerini hiç beğenmedim, keşke 2020 yi aynen devam ettirselerdi, dünyaca ünlü markalar bisikletlerini düz ve sade renklerle üretiyorlar, nedense bizim ülkedeki üreticiler rengarenk kadrolar piyasaya sürüyorlar, çok ucuz ve basit görünüyor böyle kadrolar