Sigma Male
Üye
- Tepki
- 107
- İsim
- Sigma Male
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
En iyisi hangisiydiMesela 2020 model T11 mat siyahtı, mükemmel görünüyordu, imrenerek bakıyordum, onu bile bozmuşlar
Ayrıca bu sene Haziran ayından bu yana 4 tane Peugeot aldım, sırasıyla T12, M11, R16, R13, sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
En iyisi M11, çünkü üzerinde Shimano XT 1x12 vites sistemi var, vites geçişleri çoook hızlı, ayrıca yük altındayken bile vitesler çok seri geçiyor, frenleri Shimano SLX, durma mesafesi çok kısa, bana çok güven veriyor, lastikler 29x2.25 yani jant çapı geniş olduğu için engellere yaklaşma açısı küçük, bu sayede kaldırımlardan çok rahat inip çıkabiliyorum, çukurları ve tümsekleri hiç yavaşlamadan geçebiliyorum, çünkü bisikletin dengesi bozulmuyor, ayrıca lastikler geniş olduğu için yerden gelen darbeleri hiç hissetmiyorum,çukurlardan mazgallardan hiç korkmadan geçiyorum, diğer sorunuzun cevabı, ben lastiklerimi Max değerde şişiriyorum, daha az sürtünme olsun daha az enerji harcamak içinEn iyisi hangisiydi
Bide ben r02 olan modelini aldım tekerler inik gibi geldi ne kadar hava basmalıyım lastikte max 120 yazıyor
Katılıyorum 4.000 tl'ye alınabilir.0 lira olur. Pazarlık ile 4000 e almaya bak
Evet ekleneli 2-3 gün oluyorPeugeot nun internet sitesinde bazı değişiklikler gördüm, mesela R17, R16 ve R15 modelleri eklenmiş, çok ilginç, 2021 kataloğunda bunlar yoktu, siteye de koymamışlardı.
Bisan Grand Tour 😊Aynen öyle düz mat siyah, gri, kırmızı kadro yapan yok yerli firmalarda... 3-4 rengi karıştırıp saçma sapan bir görüntü yapıyorlar. En azından düz tek renkli seçenekler de sunsalar.
Evet tek renk olduğu için asil bi duruşu var, bir de üzerinde Shimano 105 var daha ne olsun🤓Bisan Grand Tour 😊
Benim diye demiyorum ama, harika görünüyor 😁
Kaynaklar da silinmiş, herkes karbon sanıyor 😘Evet tek renk olduğu için asil bi duruşu var, bir de üzerinde Shimano 105 var daha ne olsun🤓
Markası bisan olmasa daha fazla kişi tercih ederdi kesinKaynaklar da silinmiş, herkes karbon sanıyor 😘
merhaba, ben yol bisikleti almayı planlıyorum da r17 baya ilgimi çekti. fiyat farkı olarak r16 ile cok fark yok aralarında. siz hangisini daha cok tavsiye edersiniz.Mesela 2020 model T11 mat siyahtı, mükemmel görünüyordu, imrenerek bakıyordum, onu bile bozmuşlar
Ayrıca bu sene Haziran ayından bu yana 4 tane Peugeot aldım, sırasıyla T12, M11, R16, R13, sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
R17 nin vites oranlarını incelemiştim, R16 yla karşılaştırırsak; yokuşlarda sizi yorar çünkü 1. vites oranı daha yüksek, düz yıllarda son hızınız daha düşük kalır, çünkü son vites oranı küçük, ben bu yüzden onu tercih etmemiştim, R16 almıştımmerhaba, ben yol bisikleti almayı planlıyorum da r17 baya ilgimi çekti. fiyat farkı olarak r16 ile cok fark yok aralarında. siz hangisini daha cok tavsiye edersiniz.
teşekkür ederim güzel bilgiR17 nin vites oranlarını incelemiştim, R16 yla karşılaştırırsak; yokuşlarda sizi yorar çünkü 1. vites oranı daha yüksek, düz yıllarda son hızınız daha düşük kalır, çünkü son vites oranı küçük, ben bu yüzden onu tercih etmemiştim, R16 almıştım
Merhaba ben de önümüzdeki sezon için bir mtb arayışındaydım. Premium markalar için o kadar bütçe ayırmak istemediğimden Peugeot ve bahsettiğiniz model ilgimi çekti. Bir kullanıcı olarak tecrübelerinizi de çok güzel özetlemişsiniz, karar vermemde etkili oldu teşekkür ederim.En iyisi M11, çünkü üzerinde Shimano XT 1x12 vites sistemi var, vites geçişleri çoook hızlı, ayrıca yük altındayken bile vitesler çok seri geçiyor, frenleri Shimano SLX, durma mesafesi çok kısa, bana çok güven veriyor, lastikler 29x2.25 yani jant çapı geniş olduğu için engellere yaklaşma açısı küçük, bu sayede kaldırımlardan çok rahat inip çıkabiliyorum, çukurları ve tümsekleri hiç yavaşlamadan geçebiliyorum, çünkü bisikletin dengesi bozulmuyor, ayrıca lastikler geniş olduğu için yerden gelen darbeleri hiç hissetmiyorum,çukurlardan mazgallardan hiç korkmadan geçiyorum, diğer sorunuzun cevabı, ben lastiklerimi Max değerde şişiriyorum, daha az sürtünme olsun daha az enerji harcamak için
Eğer Peugeot bu sene M11 üretmez ise diğer yerli markaların (Carraro, Bisan...) 1x12 modellerine bakmanızı tavsiye ederimMerhaba ben de önümüzdeki sezon için bir mtb arayışındaydım. Premium markalar için o kadar bütçe ayırmak istemediğimden Peugeot ve bahsettiğiniz model ilgimi çekti. Bir kullanıcı olarak tecrübelerinizi de çok güzel özetlemişsiniz, karar vermemde etkili oldu teşekkür ederim.
Gel gelelim sanırım Peugeot ürün gamını ülkemiz için daraltmış ve küçültmüş. Umarım geçici bir hamledir.