Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Türkiye'de Satışta

@Ilter Elmas
Yok Fransız değildir o fransiz olsa boş yapardi

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Scudo
Tiagra setin farkıni söyliyeyim.daha önce tourney kullanan biri olarak.dağlar kadar fark var.vitesi at ve bekle yağ gibi geciyor.ama tourneyde böyle bisey yok bugunde gecebilir akşamada gecebilir yarinda gecebilir.başka bi özelligi yok bisikletin.bunun üstundeki setleri siz düşunun kullanmadığim icin yorum yapamiyorum.yol tutuşu mtb de daha guvenli ama sıcak asfaltta yag gibi akiyo buda.

105 setli , karbon maşalı ve fulcrum jantlı bisikletler arasında en uygun fiyatlı olanı Peugeot. İleride marka değeriyle birlikte fiyatlar da yükselecek bence. Bu yüzden en gözdem gtr950 şu an. Mosso 735 ile arasındayım ve arada 1000₺ fark var. Tek emin olamadığım kadrosu. Bu kadar yatırım yaptılarsa o da iyidir diye düşünüyorum

@robxjack 105 alü modelini aldım 5000 tl civarlarında alacağın 105 serli bir bisikletten kat kat daha iyi diyebilirim.1 ay oldu alalı 550km yaptım 3000tl ye alabileceğin tartışmasız en iyi bisiklet.Gerek fulcrum jantlar gerekse kadro yapısı. Tek eksiği Kadrodaki peugeot yazısı oda görüntü yani performans açısından eksiği yok

@robxjack
Mosso ile karşılaştırma bile

@Mertau ikisini de kullandın mı yoksa mosso aşkından mı bu söylem

(link)

Gtr 980 modeli hakkinda bilgisi, fikri, tecrubesi olan var mi? Kadro dizayni modern ve aero gorundu bana, bu da ilgimi cekti acikcasi ama pek anlamadigim konu. Donanim olarak tam istedigim gibi, kadro da goruntude oyle ama performans acisindan nasil internette herhangi bir bilgi bulamadim.

Peugeot_Logo.jpg

Herkes yazı tipine çok takılmış da bence öyle olmasının nedeni bu. Markanın normaldeki yazı tipi de bu zaten. :)
Bu arada ben de gtr 950 yi ciddi düşünüyorum, çok güzel.

Beyler öncelikle selamlar, forumda yeniyim ve bisiklet camiasına da yeniyim. Ben burada baya bi bisikletçi dolaştım onun haricinde internette günlerdir araştırma yapıyorum ve PGT 707 şuanda burada inidirimde, dükkan fiyatı normalde 2190 TL ama şuanda 1750'e düşüyor ama kafam çok karışık. Tanıdığım MTB'ci arkadaş iyi değil diyor sen bilirsin diyor, bir başkası baya güzelmiş fiyatına göre de mükemmel diyor ve baya bir aradayım. İyi değil diyen Kron'cuymuş bana Kron önerdi ve Peugeot görmediğini söyledi ki ben de şuan anladığım kadarıyla ilk defa bu sene üretime ve satışa geçtiği için böyle. Sizce bu PGT 707 almaya değer mi yoksa aynı fiyata aynı performansı başka model bi bisiklette yakalayabilir miyim?

Bisikletin linki:
(link)

Millet öğrendiğim kadarıyla parçalar fransadan ama montaj Türkiye'de oluyor ve ben PGT 707 almaya karar verdim, fabrikadan alacağım Denizli'de varmış bence beklentilerimi güzelce karşılayacak ve 80'lerde olduğu gibi tekrardan yükselecek.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
ee nerden alıcaz bu bisikleti?
edit: internetten alınabiliyormuş :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar ben yaklaşık 2-3 aydır GTR980 modelini kullanıyorum ilk yol bisikletim bu oldu sorularınıza yanıt vermek isterim sorabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@vetohan bi önceki bisikletim alüminyumdu esneme cidden fark ediliyor yokuşlarda, kadro aerodinamisi iyi bence, anlıyacak kadar çok aero bisiklet kullanmamış olsamda, deneyen arkadaşlarım lastik basıncı yüksekti sert dediler şuanda bu kadar aklıma gelenler ileride ekliyecek şeylerim olursa tekrar yazarım

Bi hafta oldu 3 tane içlastik degistirdim.uzerinde gelen cst lastikler beş para etmez en ufak bir dikeni dahi yutup iç lastiğe ulaştıriyor.700x25 cst var üzerinde swabhle 700x23 yapsam olurmu

@Jeoid Jantın üzerinde yazan Etrto değerine bakmamız lazım.
Ancak 700x25 lastikler aerodinamik olarak daha üstündür.Pro peleton bile 700x25 kullanıyor.Yeni alacağınız lastiklerin de 700x25 olmasını tavsiye ederim.

Geri