Scudo Sports

Peugeot Türkiye'de Satışta

@Sergüzeşt
Valla dolar böyleyken, adamlar da hala 2018 ilkbahar fiyatlarıyla satıyorken, indirim istemeyi doğru bulmadım. 7200 TL bisikletin liste fiyatı. Dediğim gibi 100 TL de ruble farkı. 7300 kredi kartı tek çekim aldım. Peşin fiyatına taksit yapabilirler belki. Ben sormadım. Bakırköy, Metin bisikletten aldım. Ben alırken 50 ve 54 kadrosu da vardı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Tasarımlar çok iyi. Kıskandırıcı. Belki bir gün :)
Peugeot-Bisiklet-GTR-980.jpg

@Kaos. güle güle kullanın bisikletiniz gerçekten çok güzel görünüyor. Kadro rengi gir ile kahverengi arası gibi sanki yada bana fotoğraflardan dolayı öyle göründü. @IAMCYCLING Denizlideki fabrika bildiğim kadarı ile (link) ST Grup'un fabrikası stmax elektrikli motorlar ile bir kaç markanın bisikletini yapıyor diye biliyorum. Bir aralar iş başvuru yapmıştım.

@MakRo Eyvallah sagol. Kadronun grisi bana da kahverengi ya da koyu yeşile çalıyormuş gibi geliyor. Hem ışığa göre hem de logonun turuncusu etkili oluyor. Logonun turucunsunu elinle kapatıp bakarsan, bayağı gri.

@Kaos.
Harika bilgiler .Tebrik ederim Güle güle kullanın. Resimler çok. Profesyonel bu arada

• Beğen
Tepkiler: Kaos.
Arkadaşlar bir de şunu soyleyecektim; kadronun farklı yerlerinde farkli kalınlıkta ya da yogunlukta karbon kullanmışlar. Üst borunun üst kısmına parmağınızla tıkladığınızda daha ince, alt boru ve orta yataga tıkladığınızda çok daha tok bir ses çıkıyor. Çok daha sertler. Oysa üst borunun üstünü parmağınızla çok az bir miktar bastırabiliyorsunuz. Bence bu da karbon işçiliginde belli bir standartın oldugunu gösteriyor. Karbon konusunda deneyimli arkadaşlar bu konuda görüş bildirirlerse çok iyi olur.

@mariokaldato Sağol, fotolar Canon 6d + 50mm ve 24/70 de ondan. Maharet caponda yani :D Az bi miktarda göz.

@IAMCYCLING

Burada ST Gurup denilen şirketin montaj fabrikası varmış, parçalar fransadan geliyor ve burada montajlanıyor.

Bi aksilik olmazsa birazdan 920 modelini alacagim. 77 ic bacak boyum 167 de boyum ancak 53 kadro var. Bi sekilde halledip alacagim kendime uydurarak gidon borusunu kisaltarak gibi nasip bakalim :)

Naptin alabildinmi 920yi?.Bu arada hergun 70 km ye yakin 10 gun hersabah 3 saatlere yakin bisiklete bindim.sol serce parmagim ve yuzuk parmagimda uyuşma basladi.bisiklete ara verdim.böyle bişey basiniza geldimi? drop kadro tutuş pozisyonundan oldu zannedersem.

@Jeoid selamlar aldim. 53 kadro olarak. Korktugum gelmedi basima. Yani tam oldu diyebilirim. Pazar gununden beri ballica, gocbeyli , kaidkoy kartal yapyim ve muazzam bir bisiklet. Cok hosuma gitti bir eksigi yok. Aslinda var cst lastikler cok kotu gercekten. En kisa zamanda kaliteli lastik bakacagim

Hayirli olsun bisikletin.bende lastiklerden şikayetçiydim.schwable lugano 700x25 aldim.800 km yaptim bikere patlamadi 3mm zırh var

Güzel kaliteli ve fiyatlar uygun duruyor.
Türkiye'de üretildigine sevindim, acaba sadece yurtici talebini mi karsiliyor yoksa yurtdisina da gidiyor mu?

@Aloha
Ben onu bir arastirdim ama turkiye disinda satildigina dair herhangi birsey gormedim. Sadece Turkiye pazari icin uretilen bisikletler gibi gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Aloha
Arkadaşlar ben mosso almayı düşünüyordum ancak son zamlardan sonra fikrimden vazgeçtim Peugeot kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi özellikle 105 set kullanan arkadaşların tavsiyelerini almak istiyorum diğer markalarla kadro kalitesi nasıl cevap verirseniz çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: robxjack
@THT

Mosso kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım. Ancak, GTR780'i alırken, aynı mağazada Mosso Reborn ile karşılaştırdım. Sadece görsel olarak söylüyorum ve kişisel fikrimi bildiriyorum. Tamamen şahsi düşüncem, Peugeot'un karbon işçiliği daha iyi ve ayrıntılıyıdı. Kimse darılmasin. Şahsi firkim bu. Ayrıca, Mosso'nun sürüşü hakkında hiç bir fikrim yok elbette.
Yine bana göre, 780'nin hızlanmasi ve yokuş yukari performansi çok daha iyi, eski bisikletime göre (ne oldugunu önceki mesajımda yazmıştım). Tabi ben hiç üst seviye karbon aero falan kullanmadım.

açıkcası ben GTR920 kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten. beni hiç üzmedi şu bir haftadır.

• Beğen
Tepkiler: THT
Geri