Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pınarello Dogma 60.1 Safkan İtalyan...

Scudo
WOW. Güle güle pedallayın. Nazar değmez İNŞALLAH. MAŞALLAH. :) WOW

ince düşünülmüş uğraşılmış çok güzel bir bisiklet ortaya çıkmış ellerinize sağlık. Ancak tek gözüme batan gidon boğazı bende aynısını kullanıyorum kalitesi anlamına en ufak bir tereddüt yok ancak diğer tüm siyah renkleri parıl parıl olan bisiklete mat siyah gidon boynu , renk uyumu olarak biraz eksik kalmış gibi onun yerine ritcheyin parlak siyah gidon boynu çok da göze güzel görünen bir manzara yaratırdı. iyi günler dilerim.

Çok güzel bir bisiklet, kazasız belasız kullanın...:)

Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

@Hakan Bahrilli

Degisik bir yaklasiminiz var ama size uydugunu dusunuyorsaniz ve rahat ediyorsaniz problem yok demektir, gule gule kullanin.

@tunç tuncay

Ritchey in geçen yıl çıkardığı bu gidon boğazı çok hoşuma gitti, ancak Türkiyede hiçbir yerde bulamayınca Almanyadan sipariş ettim ve ciddi bir rakama maloldu bana bu boğaz. Parlak renk seçeneği yoktu malesef tek mat olarak üretilmiş bu boğaz Superlogic C260 modeli olarak. WCS C260 serisinde vardı parlak renk ancak ben bunu beğendim. Cinelli Ram ve Most gibi tek parça gidon-boğazlarda 42 cm gidon genişliği için 100 altında kısalıkta boğaz alternatifi olmadığı için biraz da mecburen bu şekilde oldu. Bu ölçülerle bisikletin üzerinde çok rahatım ve bence en önemli mevzu da bu olduğunu düşünüyorum.

@Hakan Bahrilli
Evet bende maliyetini biliyorum sizin dediğiniz gibi Almanyadan sipariş ettim cidden fiyatı iyi. Ben Ritcheyin parlak karbon boğazını açıkçası daha çok yakıştırdım hafızamda. Tabi dizaynı aynı değil ama gönlümden geçmişti. Bisikletiniz her durumda göz kamaştırıcı iyi pedallamalar dilerim.
(link)

Param Olursa Gözünüün yaşına bakmadan alacağım tek bisiklet bu hayran oldum resmen aşık oldum :):):)

Müthiş, hayırlı sürüşler. Toplam ağırlık nedir?

Bu çok güzelmiş ama hayalimde sadece 65.1 Think 2 var.Belki bi gün ben de toplarım. (Toplayamadı) 1 yıl olmuş gerçi ama yine de diyelim, güle güle kullanın çok güzel bir bisiklet. Fast & furious 7'de zengin bir adam vardı Dubai'de Lykan Hypersport'u vardı onu odaya kapatmıştı siz de öyle yapın bence, şahsen ben yapardım :D

Yaz gelince insanlar nasıl bisikletleriyle yollara düşüyorlarsa aynı şekilde forumda da gezmeye başlıyorlar herhalde :) Güncelliğini yitirmiş eski eski başlıklar da bu şekilde yukarılara çıkıyor demek ki :) Teşekkür ederim sağolun yine de iyi dilekleriniz için. O zamanlarda göremeyen insanlar varsa onlar da görmüş olsunlar bahaneyle :)

Bu bisikleti gördükten sonra kendi bisikletime nasıl binicem ben simdi :(

Çok güzel nazar değmesin inşallah keyifli pedal lamalar :)

çok güzel bir bisiklet,güle güle kullanın :(

bisiklet demeye bin şahit ... canavarrr

Geri