Ben 2. nesil pitbull ogluma bakiyorum 6 yasinda 14 senedir pitbull cocugum var, yukaridaki arkadasin paylastigi video tadindayiz. Dolayisiyla boyle basliklari okuyunca sacmalamayin diyorum. Kopegi sokaga mahkum edersen aklini kacirir normaldir, eziyet edersen aklini kacirir normaldir, saldirgan olmayi ogretirsen saldirir normaldir. Cok hassas duygusal varliklar bunlar sen ben nasil yipraniyoruz, tanisaniz nasil olduklarini bilseniz, bir de neler cektiklerini hesaba katsaniz olan biteni anlarsiniz. Koca bebekler cunku ve kocaman yurekleri var.
Ben agizlik takiyorum ama sebebi sokaktaki zavalli kopekler, kopegini etrafa salip telefonla konusanlar vs vs cnku yoksa ben tedirgin oluyorum birbirlerine girerler diye. Yoksa gerek yok zira 4 de kedimiz var, kucaginda uyuyorlar pitbullumuzun.
Sunu da belirtmeliyim ki bu yasaklar dunyada birer birer kalkiyor. Italya, hollanda, finlandiya, macaristan da kaldirildi, ingiltere ve fransada ulke disindan gelmiyorsa yasak degil. Amerika ve kanada'da da yavas yavas kalkiyor. ABD'de obama doneminde obama'dan kopek irklari ozelinde yasama ve yasalarin sacmaligi ile ilgili bir aciklama gelmisti. Kendisi anayasa profesoru.
Ufkunuzu acin biraz yani.
Kucukken doberman yasakti sonra rotweiller yasaklandi, bir ara alman kurdu yasaklansin oldu. Modaya uyup aklimizi ipotek etmeyelim lutfen.