Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

Decathlondan aldım 10 liraya bi tane küçük suluğun oraya taktım. Mükemmel kol kası yaptırma özelliği var :komik::komik:
Ama acil durumlarda on numara küçük ve pratik

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Scudo
(link) Ne marka el pompası alırsanız alın bu ürünü mutlaka yanınızda bulundurun. Hem daha çok basınca çıkmanızı hemde sibop kafasını kırmanızı engelliyor. Mutlaka ayaklı pompa bulundurun. Yol bisikleti kullanıcıları için bu uyarım. Bu pazar günü 3 küşü dönüşümlü olarak 80 psi a kadar çıkabildik. :)

Bende race rocket var , tavsiye ederim baya fonksiyonel ancak çift yönlü değil.

@trainspotting35 kesinlikle.
İlaveten el pompasıyla yolcular 80in, mtbciler 50nin üzerine çıkana kadar bisikletten nefret edebilirler.
Sibop kafası kırma konusunda tecrübelerimi paylaşabilirim :)
El pompası olarak göstergeli Giyo kullanıyorum, tavsiye ederim.

El pompası olarak bunu (link) Ayaklı pompa olarakta (link) bu pompayı kullanıyorum ikisinden de memnunum. Ayaklı pompa ile lastiklere hava basmak ne kadar eğlenceliyse el pompası ile hava basmak bir o kadar eziyet.

@Auron Sanchez
Aynen söylediğiniz gibi oldu. Çok memnun kaldım. Dün sabah Atakum-Çarşamba-Atakum turuna çıkmadan önce tekerlerin havasını iyice indirdim. Bi tekeri şişirmem 1 dakika sürmedi. Tık 110 psi. El pompasına kalsaydım 70 le o kadar yolu gitcektim. Almayı düşünenlere hararetle öneririm.. Vesile olduğunuz için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Balkaya
@trainspotting35 hocam ayaklı pompadan memnunsunuz dimi bende alıyım iyiymiş 60 lira

@TuTKuN memnunum ama KDV hariç fiyat .

Dosyalar

• IMG_9770.JPG
    IMG_9770.JPG
    126,2 KB · Okunma: 73
  • IMG_9771.JPG
    IMG_9771.JPG
    90,7 KB · Okunma: 64
  • IMG_9772.JPG
    IMG_9772.JPG
    120,2 KB · Okunma: 64
  • IMG_9773.JPG
    IMG_9773.JPG
    169,8 KB · Okunma: 64
@kaskreis El pompasının mı ? Ayak pompasının mı ? İkisini de birbiriyle test ettim doğruydu.

Bisiklet el pompası aldım psi ölçümü kıpırdamıyor hiç 20 de kalıyor hava basıyor ama 50-60 psi tahminime göre el yordamı ama pompa basınç ölçer ibresi 20 den yukarı oynamıyor geri iade ettim .
Sorum şu olacak el pompaları basınç ölçme açısından güvenilir mi

@ahmetelma Almanya'dan iki adet basınç göstergeli, Amerikan malı el pompası aldım. Denedim gayet güzel çalışıyor ve güvenilir.

Bu videosu...
Link : (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
En son bunu aldım memnunum ... :harika:
(link)

arkadaşlar mini pompa ve ayaklı pompa tavsiyenize ihtiyacım var. lastiklerim 700x28C giant air şehir pisketi :) ayrıca pompalarda kaç psi bastığımızı nasıl ölçüyoruz, mesela ben 100 psi mibasmalıyım?

ayaklı pompalarda karar kıldım ama mini suluğa takılabilen ucuna hortum bağlayabileceğim el pompası tavsiye edermisiniz banada?

(link) 79,00 TL

(link) 98,56 TL

el pompası Giyo GP-86P Bisiklet Pompası 60 TL çokmu pahalı uzayan hortumu varmış?

el pompası içinde şu aşağıdaki dekatlondaki hortumdan almam iş görür mü mini el pompalarının hangilerine bu ara hortumu takabilirim ?

(link) 10 TL

@BurakLEE (link) bu pompayı ben kullanıyorum efsane şiddetle tavsiye ederim. (link) el pompası olarak bunu ve linkini paylaştığınız uzatma hortumunu kullanıyorum. Uzatma hortumunun ucundaki sarı bölüm benzinlikte lastiğinizi şişirmeyede yarıyor. El pompaları ile belirtilen basınçlara çıkmak gerçekten zor. Ben el pompamla 80 psi a çıkabildim ancak. Seni yarı yolda bırakmamak en yakın benzinciye kapağı attırmak adına el pompası taşıyabilirsin ama evde mutlaka ayaklı pompan olsun. İster 1 gün sonra ister 5 gün sonra tura çık ama tura çıkmadan önce mutlaka lastik basınçlarını kontrol edip tamamla. Yaklaşık 3 ay önce Rubena Phoenix lastik aldım havaları herzaman kontrol ediyorum yolda bırakmadı beni.

ben bunu kullanıyorum 160psi a kadar basıyor tavsiye ederim

Topeak Race Rocket HP

(link)

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Geri