Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

IMG_20240329_170516.jpg

İlk geldiğinde de bu şekildeydi. O mekanizmayı açıp '0' noktasına getirdim ama ilk hava vuruşta yine aynı yere geldi. Elimde başka basınç ölçme aleti olmadığından yüksek basınçta doğruyu göstermeye başlıyor mu bilmiyorum belki gösteriyordur.

Şöyle bir foto daha ekleyeyim daha açıklayıcı olsun.IMG_20240329_171339.jpg

Dış lastik Max 70 psi diyor görüldüğü gibi. Ama ben pompadaki gösterge 70i gösterdiğinde parmaklarımla kontrol ediyorum, hafif sönük vaziyette oluyor. Gösterge bu şekilde 120yi gösterdiği zaman lastik kullanılabilir duruma geliyor. Ki bu görüldüğü gibi bir şehir bisikleti lastiği, yol bisikleti lastiği değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Amanita
Scudo
315936 dosyayı görüntüle

İlk geldiğinde de bu şekildeydi. O mekanizmayı açıp '0' noktasına getirdim ama ilk hava vuruşta yine aynı yere geldi. Elimde başka basınç ölçme aleti olmadığından yüksek basınçta doğruyu göstermeye başlıyor mu bilmiyorum belki gösteriyordur.

Şöyle bir foto daha ekleyeyim daha açıklayıcı olsun.315937 dosyayı görüntüle

Dış lastik Max 70 psi diyor görüldüğü gibi. Ama ben pompadaki gösterge 70i gösterdiğinde parmaklarımla kontrol ediyorum, hafif sönük vaziyette oluyor. Gösterge bu şekilde 120yi gösterdiği zaman lastik kullanılabilir duruma geliyor. Ki bu görüldüğü gibi bir şehir bisikleti lastiği, yol bisikleti lastiği değil.
Sorunlu ürün hocam garantiye yollayın değiştirsinler. Benimki geldiğinde direkt sıfırdaydı. Tabii kronik bi sorunsa sonradan benimkinde de çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Epeyce pahalı ama cücük kadar.
1711788312843.png
(link)

Selamlar. Aşırı pahalı olmayan ama iş görecek, presta sibop uyumlu bir PSI göstergesi olan elektrikli pompa önerebilir misiniz?

Selamlar. Aşırı pahalı olmayan ama iş görecek, presta sibop uyumlu bir PSI göstergesi olan elektrikli pompa önerebilir misiniz?
Ev için mi yanınızda taşımak için mi ?

Xiaomi mijia pompa. 2020 de aldim. 2023 de pili öldü.Elektronikcide Yeni pil taktırdım. Devam ediyorum.

Geri