Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

Scudo
"Sedona pompa"dan gayrı her şey yalan bu dünyada...

Sedona-El-Pompasi-Gp-04-07a9.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
(link)

Bu pompa alınır mı ne diyorsunuz?
Ben Valeyim 12V çakmak girişinden gücünü alarak araba lastiklerini şişiriyorum. Kablo uzunluğu arabanın 4 tarafına ulaşabilir durumda. 4-5 dk da bir lastiği şişirebiliyor.
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Şarjlı pompa almak istiyorum. 2020 de allexpress ten aldığım bozuldu bu sefer kaliteli birşey istiyorum. ( bozulan şu an trendyolda 550 lira gerçi çok uygun fiyat )

Bosh ve Michelin şarjlı pompa görüyorum .1500 vermek istemiyorum tabi. Başka sitelere bakacağım . 1-2 hafta önce bosh 1150 liraya görmüştüm o yüzden aklıma girdi .
Baktım. Bosh 1300 lira Michelin ise 1100-1150 lira gibi birşey . Önce şarjlı lazım. Sonra güzel normal pompa da almayı düşünüyorum ama tam emin değilim .

Dosyalar

• 6D08853A-1478-40AD-9215-857795AC064D.png
    6D08853A-1478-40AD-9215-857795AC064D.png
    101,1 KB · Okunma: 25
Son düzenleme:
Şarjlı pompa almak istiyorum. 2020 de allexpress ten aldığım bozuldu bu sefer kaliteli birşey istiyorum. ( bozulan şu an trendyolda 550 lira gerçi çok uygun fiyat )

Bosh ve Michelin şarjlı pompa görüyorum .1500 vermek istemiyorum tabi. Başka sitelere bakacağım . 1-2 hafta önce bosh 1150 liraya görmüştüm o yüzden aklıma girdi .
Baktım. Bosh 1300 lira Michelin ise 1100-1150 lira gibi birşey . Önce şarjlı lazım. Sonra güzel normal pompa da almayı düşünüyorum ama tam emin değilim .

Bir yıldan uzun süredir Xiaomi kullanıyorum, memnunum: Xiaomi Mi Mijia Akıllı Taşınabilir Hava Pompası

Ben bunu kullanıyorum. En fazla şuana kadar 60 PSI kadar basabildim eğer güçlü kollara sahip iseniz 60 PSI üzerini rahat basabilirsiniz, kollarım güçlü olmadığı için benim limitim 60 PSI.
(link)

Küçük ama işlevsel.. Gel gelelim ki lanet olası TR ekonomisi yüzünden pahalı 😔
Lezyne Üniseks – Yetişkin CNC Pocket Drive Mini Pompa (link)

IMG_20221020_164755.jpgIMG_20221024_122740.jpg

Merhabalar yol bisikletim için 160 psi basabilecek bir pompa arıyorumda , ortalama bir ürün yeterli olur mu , boschun şarjlı pompası varmış birde evde kullanacağım için hangisi daha kullanışlı olur bilemedim .

Merhabalar yol bisikletim için 160 psi basabilecek bir pompa arıyorumda , ortalama bir ürün yeterli olur mu , boschun şarjlı pompası varmış birde evde kullanacağım için hangisi daha kullanışlı olur bilemedim .

Çoğu 150 psi basabiliyor ama 160'ı bilmiyorum.
Bosch'unki bu, 150 psi: (link)
Lastik kaç mm?

Çoğu 150 psi basabiliyor ama 160'ı bilmiyorum.
Bosch'unki bu, 150 psi: (link)
Lastik kaç mm?

Vittoria Zaffiro Pro Reflective, 700x30c lastiğim bu , 30 mm mi oluyor

Vittoria Zaffiro Pro Reflective, 700x30c lastiğim bu , 30 mm mi oluyor

Evet, 30 mm. 160 psi çok fazla geldi de ondan sordum. Bendeki 23 mm'lik Vittoria Zaffiro Pro'lar max 145 psi. Kalınlaştıkça max psi'nin düşmesi lazım.

1702753451528.jpeg
1702753468006.jpeg

Örneğin bu Vittoria Zaffiro Pro Graphene 2.0 30 mm max 100 psi:
1702753568035.png

Manuel pompaların üstünde rakamlı gösterge oluyor bunlar ne kadar sağlıklı? Evde birkaç tane el pompası var ama benzinlik gibi pratik olmuyor.

Geçenlerde asla durma kanalı pilli bir cihaz tanıttı ama o da kaç psi bastığını göstermiyor.

Geçen benzinliğe girdim 40 psi'a ayarladım cihazın ucunu tekerin siboba yakında ekranda 18 gösterdi oysa hiç inik değildi 2 ay geçti bir bakayım demiştim birkaç kez bastı 22-25 olunca acaba bu yanlış mı ölçüyor tekeri patlatmasın korkusu ile çektim hatta elimle tekeri az daha indirdim. Neyse eve geldim el pompası ile basmaya başladım ama basmaktan çok hava kaçırdım :( benzinliğe tekrar gitmek şart oldu neyse 1km sadece tekrar gittim baktım bir araç hava basıyor adam cihazı tekere dokunduğunda o da 18 den başladı 20-25 yavaş yavaş yükseldi ben her 2 ayda bir aracıma hava basarım cihazı subaba dokunduğumda 2-3 psi falan kaçmış olur ama hiç 18 falan görmemiştim. Neyse 40 bastım öne de arkaya da kurtuldum.

Bisiklet geldiği gün bir kompresör ile hava basma durumu oldu ön tekeri patlatmıştım parası çok değil ama uğraştırıyor lanet.

Edit manüel pompanın sevmediğim yani ileri geri hareket yaptıkça subapa zarar verdiğimi düşünürüm bazen içeri kaçıyor jant kenarı zarar veriyor.

(link)

Bu yeterli olacaktır hava basması kolay bir pompadır

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Manuel pompaların üstünde rakamlı gösterge oluyor bunlar ne kadar sağlıklı? Evde birkaç tane el pompası var ama benzinlik gibi pratik olmuyor.

Geçenlerde asla durma kanalı pilli bir cihaz tanıttı ama o da kaç psi bastığını göstermiyor.

Geçen benzinliğe girdim 40 psi'a ayarladım cihazın ucunu tekerin siboba yakında ekranda 18 gösterdi oysa hiç inik değildi 2 ay geçti bir bakayım demiştim birkaç kez bastı 22-25 olunca acaba bu yanlış mı ölçüyor tekeri patlatmasın korkusu ile çektim hatta elimle tekeri az daha indirdim. Neyse eve geldim el pompası ile basmaya başladım ama basmaktan çok hava kaçırdım :( benzinliğe tekrar gitmek şart oldu neyse 1km sadece tekrar gittim baktım bir araç hava basıyor adam cihazı tekere dokunduğunda o da 18 den başladı 20-25 yavaş yavaş yükseldi ben her 2 ayda bir aracıma hava basarım cihazı subaba dokunduğumda 2-3 psi falan kaçmış olur ama hiç 18 falan görmemiştim. Neyse 40 bastım öne de arkaya da kurtuldum.

Bisiklet geldiği gün bir kompresör ile hava basma durumu oldu ön tekeri patlatmıştım parası çok değil ama uğraştırıyor lanet.

Edit manüel pompanın sevmediğim yani ileri geri hareket yaptıkça subapa zarar verdiğimi düşünürüm bazen içeri kaçıyor jant kenarı zarar veriyor.
pista sibopları pompaya bağlamak zor oluyor, bazen tam bağlanamadığın havayı da verimli basamıyor, basıncı da çok düşük gösteriyor. Bezincilerdeki pompaların kalibrasyonları yapılmadı için genelde yanlış gösteriyor. Benim en iyi randıman aldığım basınç göstergeli ayak pompası ve Bosch easy pump oldu. Youtube fenomenleri sponsor olan firmaların tanıtımını yapıyor, tavsiyelerini bunu bilerek dinlerseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
...Edit manüel pompanın sevmediğim yani ileri geri hareket yaptıkça subapa zarar verdiğimi düşünürüm bazen içeri kaçıyor jant kenarı zarar veriyor.

O hareket sibop için çok kötü. Bir ara hortum bu sorunu önler. Acil durum dışında hiç kullanmasam da 2 bisiklet üstünde taşıdığım pompalardan birinin içinden hortumu uzuyor, diğerinde hortum yok ama çantada 20 cm'lik bir ek hortum taşıyorum. Ek hortumun ucunda mandal olduğundan söküp takması ve hava kaçırmadan çıkarması da kolay oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
O hareket sibop için çok kötü. Bir ara hortum bu sorunu önler. Acil durum dışında hiç kullanmasam da 2 bisiklet üstünde taşıdığım pompalardan birinin içinden hortumu uzuyor, diğerinde hortum yok ama çantada 20 cm'lik bir ek hortum taşıyorum. Ek hortumun ucunda mandal olduğundan söküp takması ve hava kaçırmadan çıkarması da kolay oluyor.
merak ettim, hortumu fotoğrafını paylaşabilir misiniz rica etsem?

Geri