Manuel pompaların üstünde rakamlı gösterge oluyor bunlar ne kadar sağlıklı? Evde birkaç tane el pompası var ama benzinlik gibi pratik olmuyor.
Geçenlerde asla durma kanalı pilli bir cihaz tanıttı ama o da kaç psi bastığını göstermiyor.
Geçen benzinliğe girdim 40 psi'a ayarladım cihazın ucunu tekerin siboba yakında ekranda 18 gösterdi oysa hiç inik değildi 2 ay geçti bir bakayım demiştim birkaç kez bastı 22-25 olunca acaba bu yanlış mı ölçüyor tekeri patlatmasın korkusu ile çektim hatta elimle tekeri az daha indirdim. Neyse eve geldim el pompası ile basmaya başladım ama basmaktan çok hava kaçırdım
benzinliğe tekrar gitmek şart oldu neyse 1km sadece tekrar gittim baktım bir araç hava basıyor adam cihazı tekere dokunduğunda o da 18 den başladı 20-25 yavaş yavaş yükseldi ben her 2 ayda bir aracıma hava basarım cihazı subaba dokunduğumda 2-3 psi falan kaçmış olur ama hiç 18 falan görmemiştim. Neyse 40 bastım öne de arkaya da kurtuldum.
Bisiklet geldiği gün bir kompresör ile hava basma durumu oldu ön tekeri patlatmıştım parası çok değil ama uğraştırıyor lanet.
Edit manüel pompanın sevmediğim yani ileri geri hareket yaptıkça subapa zarar verdiğimi düşünürüm bazen içeri kaçıyor jant kenarı zarar veriyor.