Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

merak ettim, hortumu fotoğrafını paylaşabilir misiniz rica etsem?

O şu anda depodaki bisiklette ama;
İlk aldığım bunlardandı, hava kaçırdığı için attım:
1702817661934.png
(link)

Şu andaki böyle:
1702817733215.png
(link)

İç piyasada mandallı olmayanından farklı modellerde bulunabiliyor. Soldakini bir yerden ücretsiz kargo tamamlamak için almıştım, siteyi hatırlamıyorum; sağdaki Decathlon'dan, presta adaptörü v.b. parçalar da içeren set olarak satılıyor. Decathlon'un kendi sitesinden link bulamadım ama ürün bu: (link)
1702817911756.png

Bu mandalsız olanlar mandal adaptörüyle birlikte kullanılabiliyor:
1702818118797.jpeg
(link)

Kendinden hortumlu olan pompa da bu:
1702818201490.jpeg
1702818243304.jpeg

Scudo
Bu hafta teslim aldım. (link) oldukça güzel yol bisikletimde kullandım şimdilik çok hızlı bir şekilde şişiriyor.

Bu hafta teslim aldım. (link) oldukça güzel yol bisikletimde kullandım şimdilik çok hızlı bir şekilde şişiriyor.
Kendim Topeak'ın benzerini kullanıyorum,ancak malzemesi bundan daha iyi(çelik) ve memnunum.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
İki gündür internetim yoktu 2 kitap okudum/dinledim TTS ile ama internet yokluğu bu devirde çekilecek gibi değil.

Benim araçta çakmaktan çalışan bir pompa var şundan alsam evde de kullanabilirim.

El pompası için ara hortum var ama onunla bile rahat olmuyor. Belki de zamanla ucu beyaz mandal mekanizması bozulmuş olabilir en ufak oynamada hava kaçıyor m

Dosyalar

• images (68).jpeg
    images (68).jpeg
    10,7 KB · Okunma: 5
Pompa bulamadığımdan bisiklet depoda duruyor.Daha önce osram tyreinflate ve 2 defa michelin kompresörleri kullandım.Bunlar güzel şişiriyor ama çabuk bozuldular.Giyo gibi marka el pompaları da kullandım ama bunlar oldukça zahmetli ve istenilen basınçta lastik şişirmiyor.100 psi yormadan basabilen presta sibopa düzgün bağlanan kullanışlı bir pompa arayışı içindeyim.Burda önerilenlerin çoğu kullanışlı değil.Bu pompa işi hayli ciddi işmiş.

Mini el pompasi ariyorsan Lezyne pocket drive pro çok iyi bir ürün. Fiyati yüksek ama ömürlük bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Bilge kağan
Pompa bulamadığımdan bisiklet depoda duruyor.Daha önce osram tyreinflate ve 2 defa michelin kompresörleri kullandım.Bunlar güzel şişiriyor ama çabuk bozuldular.Giyo gibi marka el pompaları da kullandım ama bunlar oldukça zahmetli ve istenilen basınçta lastik şişirmiyor.100 psi yormadan basabilen presta sibopa düzgün bağlanan kullanışlı bir pompa arayışı içindeyim.Burda önerilenlerin çoğu kullanışlı değil.Bu pompa işi hayli ciddi işmiş.
Bende joeblow max 2 vardı 7 tane sattım herkes memnun.

Uzun yıllar önce bende bundan vardı. İlk başta yanımda taşımıyordum İhtiyaç duymadım ama sonra boyutundan dolayı değiştirmeye karar verdim.

bisikletpompası.jpg

Ve bunu aldım. Uzak yerleri geziyorsanız küçük bir pompa şart at çantana kafan rahat olsun

bisikletpompası1.jpg

Uzun yıllar önce bende bundan vardı. İlk başta yanımda taşımıyordum İhtiyaç duymadım ama sonra boyutundan dolayı değiştirmeye karar verdim.

Ve bunu aldım. Uzak yerleri geziyorsanız küçük bir pompa şart at çantana kafan rahat olsun

Evet ben de o yüzden bir tane küçük bir tane büyük aldım. Küçüğü yanımda taşıyacağım. 22cm diyor. Bir de hortumlu olduğu için tercih ettim.impact exval'ı. Umarım belirttikleri gibi 120 psi'a kadar basabiliyordur :D

• Beğen
Tepkiler: pusugokhan
Evet ben de o yüzden bir tane küçük bir tane büyük aldım. Küçüğü yanımda taşıyacağım. 22cm diyor. Bir de hortumlu olduğu için tercih ettim.impact exval'ı. Umarım belirttikleri gibi 120 psi'a kadar basabiliyordur :D

El pompası ile 120 basmak çok vakit alıyor ve zor iş pompa ne kadar kaliteli olursa olsun. Size tavsiyem bu aparatı her sürüşte yanınıza alın bir patlak durumunda elle lastiği biraz şişirdikten sonra benzincide 120 basınca tamamlayın.

Ekran Görüntüsü (106).png

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (106).png
    Ekran Görüntüsü (106).png
    94,8 KB · Okunma: 4
El pompası ile 120 basmak çok vakit alıyor ve zor iş pompa ne kadar kaliteli olursa olsun. Size tavsiyem bu aparatı her sürüşte yanınıza alın bir patlak durumunda elle lastiği biraz şişirdikten sonra benzincide 120 basınca tamamlayın.

315874 dosyayı görüntüle
Hocam 120 basmasına gerek yok 100 bassa yine yeter. Zaten idarelik yolda falan kalırsak basması için. Ev için ayak pompası aldım.

Bu attığınız ne? prestayı normal araba sibobuna çevirme aparatı mı

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hocam 120 basmasına gerek yok 100 bassa yine yeter. Zaten idarelik yolda falan kalırsak basması için. Ev için ayak pompası aldım.

Bu attığınız ne? prestayı normal araba sibobuna çevirme aparatı mı
Evet tam bu işe yarıyor. Benzincide hava basmak mümkün oluyor bu sayede.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Lezyne pocket drive el pompasinda son noktadir. Biraz fiyat olarak pahali ama kaybetmediginiz surece ömürlük bir ürün. Herkeze tavsiye ederim.

Lezyne pocket drive el pompasinda son noktadir. Biraz fiyat olarak pahali ama kaybetmediginiz surece ömürlük bir ürün. Herkeze tavsiye ederim.
Güle oynaya, Kaç psı kadar rahat sisiriyor?

İmpact exval 120 psi el pompası geldi. Malzemesi oldukça kaliteli. Hortumu sayesinde uzayabiliyor. 22 cm ve yanında bisiklet montaj aparatları var. 280 liraya bence değer.

1711716323360.jpeg

1711716332615.jpeg

(link)

Ben de bu ayak pompasından aldım ama göstergesi yanlış gösteriyor.
Bisiklet daha gelmediği için deneme şansım yok ama sağlama benziyor malzeme kalitesi olarak ayak pompası da.

Nasıl yanlış gösteriyor tam olarak

Geri