Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

Scudo
Mtb alip 80 psi mantığı nedir? Dusuk psi da arazi daha konforlu olur. Zaten 80den fazla olacagini dusunmuyorum. Bendeki 28mm lastik 100 veriyor en fazla.
Bisiklet mtb ama lastik hibrit olabilir. Ki çoğu kişi nispeten ince asfalt lastikleri ile mtb sürüyor şehirde. 80-85 psi'lık lastikler gayet normal olacaktır bu durumda 👍

251690 dosyayı görüntüle(link) piyasada bulabilirseniz hemen alın derim.
Hocam merhaba öncelikle. bu önerdiğiniz xlc, topeak ve bir de superb classic pompa arasından hangisini tavsiye edersiniz ?

Bu arada mevcutta kullandığım Xlc pu-s04 pompanın basınç göstergesi ile yeni satın aldığım dijital basınç ölçer arasınnda doğruluk olarak fark var. Pompa kadranı 70 psilarda iken sks marka dijital ölçer 60 psi değerindeydi.
20201223_175217.jpg

IMG_20210114_001016.jpgArkadaşlar bisikletçilerde kompresör kullanıyor iş görmez mi yol bisikleti için?+belki ihtiyacı olan birisi vardır paylaşayım

• Beğen
Tepkiler: Metcansen
@ahmet1914 Yol bisikleti sibop kısmı uygun olmayabilir. Çakmaklık girişi mevcut ya arabaya takmanız lazım yada ona uygun adaptör yapmanız lazım.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Şu başlığı her gördüğümde afallıyorum resmen. Pompanın tavsiyesi mi olur, hepsi hemen hemen aynı işi görüyor.
Bir de 15 sayfa entry yazılmış, okumadım hiçbirini, ne buldunuz acaba bu kadar yazacak?

@ahmet1914 Uygun uç takılıyorsa kullanırsınız ama çakmak çıkışı 12 volt. Kompresörü çalıştırmanız için 12 voltluk bir enerji kaynağına bağlamanız lazım veya 12 voltu çevirmek için adaptör kullanmanız lazım.
Şunun gibi birşey: (link)
Bu 7 amperlik mesela, kompresör kaç amper çekiyor bilmiyorum, ona uygun olması lazım.

• Beğen
Şu başlığı her gördüğümde afallıyorum resmen. Pompanın tavsiyesi mi olur, hepsi hemen hemen aynı işi görüyor.
Bir de 15 sayfa entry yazılmış, okumadım hiçbirini, ne buldunuz acaba bu kadar yazacak?
Demek ki hepsi aynı işi görmüyor ve insanlar başkalarının tecrübelerine değer veriyor ki 15 sayfa yazı yazılmış.

Arkadaşlar yol bisikletimin lastikleri için pompa arayışı içindeyim,lastiğim max 120 psi. Her sürüş öncesi hava basarsam lastik patlama ihtimali de o derece azalır. Bütçem 150 TL,ayaklı pompa tercih etmeyi düşünüyorum. Tavsiyelere açığım ,ayrıca Decathlon'un şu modelini düşünüyorum. Kullananlar görüşünü paylaşır ise mutlu olurum

Dosyalar

• Screenshot_2021-04-01-19-25-42-525_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-01-19-25-42-525_com.android.chrome.jpg
    34,6 KB · Okunma: 71
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar yol bisikletimin lastikleri için pompa arayışı içindeyim,lastiğim max 120 psi. Her sürüş öncesi hava basarsam lastik patlama ihtimali de o derece azalır. Bütçem 150 TL,ayaklı pompa tercih etmeyi düşünüyorum. Tavsiyelere açığım ,ayrıca Decathlon'un şu modelini düşünüyorum. Kullananlar görüşünü paylaşır ise mutlu olurum
Bir önceki sırasını (serisini, kırmızı ayrıntıları yok yani) kullanıyordum. Tak çıkar bir zaman sonra başı bozuldu. Ayrıyeten başı satılıyor. Yeterli bir pompa.

• Beğen
IMG_20210405_103921.jpgPompa elime bugün ulaştı,maksimum 160 psi yazıyor üstünde ve basınç göstergesinde. 80 psi kolaylıkla basılıyor,80-100 arası eh işte. 100den sonra,arkaya 110, öne 115 psi basabildim ama pompanın adeta üstüne çıktım. Bileklerim ve kollarımda güç eksikliğinden kaynaklanabilir bu durum,pompayı kötülemek istemem. Ama lastikler taş gibi oldu,işimi gördü yani.Kargo dahil 129 TL'ye aldım

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
@ahmet1914 Üzerinde mandal tarzı birşey var mı?

@ahmet1914 1617622832051.pngAyak kısmında benim pompamda var ona basınca havayı az aktarıyor ama basmak çok kolaylaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ahmet1914 aynı pompayı kullanıyoruz. 120 psi basıyorum, 100'den sonrası bir tık fazla basmak gerekiyor ama çok da zorlamıyor, sıkıntısız 120 psi görüyorum.

@trainspotting35 bahsettiğiniz mandal işaretlediğim yerde mi👇Benim pompada öyle bir kısım yok,daha doğrusu öyle bir mandal yok orda." Hayır bahsettiğim bir mandal değil ayak basma yerini kastediyorum "diyorsanız evet oraya basıyorum iki ayağımla sonra devamke :)
Screenshot_2021-04-05-15-15-45-827_com.whatsapp.jpg
@ahmet1914 aynı pompayı kullanıyoruz. 120 psi basıyorum, 100'den sonrası bir tık fazla basmak gerekiyor ama çok da zorlamıyor, sıkıntısız 120 psi görüyorum.
Haklı olabilirsiniz belki benim kas gücüm ile alakalı bir durumdur. Birebir aynı pompa değil mi?

Dün Giyo ayaklı pompadan aldım. 11 TL kuponla 138 TL'ye geldi. Önceden de benzer bir modeli kullanıyordum ancak eski bisikletimin yanında alıcıya vermiştim. İhtiyacı olan varsa tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri