Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Lastik 60 psi a kadar şişiriliyorsa sıkıntı yok çift taraflı hem çekerken hem iterken basıyor. 80 psi a çıkana kadar can veriyorsunuz. 3 kişi dönüşümlü 85 psi lara çıkabildik ancak. Çok sağlam bir pompa arka cebimde bir savunma aracı olarak iş görür.
Turda, yolda, basit bir pompa işinizi görür. Göstergeli, alengirli pompaya gerek yok. Giyo lar tam fiyat performans ürünleridir. Xtreme marka 16 yıl evvel aldığım pompaya kullanıyorum. Bu marka ürün yok artık. Öyle ahım şahım bir şey de değil üstelik.
110 basan nadir el pompalarından. göstergesi de cabası..
Yüksek fiyatlı topeak el pompasının 110 basarken elimde patladığını bilirim.Linkteki ürünü 22 cm göstergeli bir el pompası olarak tek geçerim
Basınç göstergeli pompa aldık hesapta , hiç bir şey gösterdiği yok. Kazıklandık resmen. Onu bisiklet üzerinde kullanayım lastik patlarsa hava basarım diye düşündüm . Bu seferde evde lastiklere hava basmak için basınç göstergeli bir pompa lazım oldu. Önereceğiniz bir marka model ya da link var mı ?
Hortumlu el pompasi onerebilecek var mi? Butcem 40-50₺ civarı. Göstergeli düşünüyordum fakat cok kullanışlı gelmedi, ben de hortumlu olması özelliğini tercih ediyorum şuan.
@ginflon
Giyo GP-85p model el pompasini kullanıyorum yol bisikletim için. Max 120 psi basabilecegi belirtiliyor üründe, ben çok memnunum. İçinden uzayabilen hortumu da çıkıyor, gayet kaliteli. Şurada fotografini koymustum: Burda