Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Poponuz ağrıyor mu?

Ilk baslarda agri olmasi gayet normal. Sonucta gunluk hayatta oturdugunuz sandalye koltuk gibi seylerin kapladıgı alana bakın bir de seleninkine. Aradaki fark oturma alanınızın darlıgından kaynaklanıyor. Ancak bisiklet uzerinde bence sele ne kadar dar olursa surus zevki o kadar artıyor. Ilk gunlerde benim de canım acımıstı ancak 1 hafta sonra hicbirseyim kalmadı. Selem Bontrage. Pedal basmak bu isin tek cozumu sanırım. Kazasız surusler...

Scudo
Ben de uzun bir aradan sonra iki hafta kadar önce tekrar sürmeye başladım. İlk gün yaklaşık 20 km sürdüm. İki gün yan oturmak zorunda kaldım :D. Ama biraz alıştıktan sonra düzeldi gibi. Mesela bugün yine 15 km falan sürdüm ama ağrı yok.

poponuzun alışmasını yada nasırlaşmasını beklemektense alın kaliteli bi tayt poponuz rahat etsin(=

merhaba bende yaklaşık 2 ayn önce bir 711 sahibi oldum ilk başlarda hatta ilk uzun yolumda acısından oturamadım ama yaklaşık 2 aydır hergün biniyorum ve artık alıştı umarım sizinkide alışmıştır

@Murat1978
Zamanında ben de aynı şeyden şikayetçiydim. İyi bir sele aldım yaylı olandan sorun çözüldü.

bence arastırın en ıyı sele kaucuk sele

ıcı bos
vıda ve sıcım demırlerle ayarlanıyor (ister uzun ıster genıs)

bı arkadasımızda gordum bulsam alıcam aynısısnı

eskı bır bısklettı seleyı uzerınde bulunduran bısıklet

Arkadaşlar vücudun ısınma evresini geçirmesi gerekiyor!Ben de ilk 5-10 km.hızlı gittiğimde ağrılar oluyor!fakat ısındıktan sonra hiçbir problem olmuyor!!!

@discocox

tayt en az eldiven -kask kadar önemli bencede.

bende her bindiğimde oluyor ama önemli değil..:D

@Rehavet Bayan sele bu sanırım. Rahat olacağını düşünmüyorum.

Ben kendi kullandığım seleyi tavsiye ederim inanılmaz rahat bir sele.

Active density dedikleri bir sistem kullanmışlar poponun şekline göre sertliği var. Yani selenin her yerinde sertlik farklı sünger kullanmışlar.

Prologo nago evo pro t 2.0

@Emre Yönlüer
Hocam tayt giymek caiz değil diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
bazılarımız her gün ulaşım aracı olarak bisiklet kullanır. bizim için tayt pek kullanışlı değil taytsız bir çözüm arıyorum
Prologo nago evo pro t 2.0 a gelince. bu benim eski seleye benziyor. fazla ince ve kullanışsız geldi bana
bu fotorğafını verdiğim seleden kullanan yok galiba

Sele ayarına dikkat edin, engebeli üzerinden geçerken ayağa kalkın. Sürekli oturup durmayın ağırlığı bacaklarınıza ve kollarınıza dağıtın. Benim ağrımıyor ama ben 56 kilo 180cm boy :D Jel falan da yok, normal don normal sele. (Süspansiyonların bir artısı olabilir)

@Rehavet
Aslında kısa yazlık bir tayt alıp kıyafet içinden kullanmada sorun olmaz diye düşünüyorum.

@OsmanAltuntekin kısa tayt alana kadar şort altı pedli boxer tarzı bi tayt daha iyi olabilir..

Geri