Scudo Sports

Poponuz ağrıyor mu?

@Ceyhun Özkan herhangi bir marka yok muhtemelen çin malı, görüntü olarak da pek bir şeye benzemiyor ama ben memnun kaldım.

IMG_1047.JPG IMG_1050.JPG

Scudo
Pedli tayt ile hallediyoruz...:harika::harika:Tabi uzun yolda

kron xc300 un selesi var kron marka yine günde iki saat falan biniyorum bi sıkıntı oluşmadı. Üst üste 3-4 gun binersem bazen hafif ağrı oluyo ama iki gun surersem araya bigün falan koyuyorum genelde

2.30 saate bişi olmuyorda bendede 3. Saat başlıyor ağrımaya . 2 şekilde koruyabilirsiniz ;
1-) Pedli tayt alırsınız 30 lira fiyatı decathlonda
2-) Sele jelli kılıf takarsınız sıkıntı çıksa da çok bi ağrı yapmaz:)

Scott'un +2 pedli taytını kullanıyorum 140 km sürüşte acı hissetmedim. Normalde 30 km'de oturamaz hale gelirdim

valla pedli tayt bile kurtarmıyor :O

Fizik Thundra 2 Arkadaşlar bi yerde kesin bir yanlışlık var bende ama çözemedim ... hastanelik olacağım herhalde yakında

Ağrı ne kelime :) Yalnız Rocky filminin verdiği gazla acı yok rocky acı yok rocky diyerek kendimi motive ediyorum işte. Her sele acıtır. Uzun süreli kullanımda popo lobları adaptasyon sağlıyor ona göre şekil alıyor ya da ufalıyor küçülüyor bir şeyler yapıyor işte :D ağrı sızı yapmamaya başlıyor. Çok kafaya takmamak lazım.

@Auron Sanchez bana da öyle bir tayt lazım. Taytı nerden aldın? Ya da modelini yazar mısın internetten bakiyim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
kartepe yaptım. git gel 230km. pedli kısa sort üzerine normal şort giydim. yaklaşık 15 saat bisiklet üzerindeydim ama popo ağrısını pek dert etmedim.

@Aykuttasdelen Tayt kötüdür belki....Bende pedli tayt + jelli sele kılıfı var 5.5 saat sürdüm bir şey olmadı:harika::harika:

@Emre Yönlüer (link)

aldığım tayt linkteki valla en iyisi ve rahatı bu gibi duruyordu denedim aldım... ama sele bu tayta rağmen pert ediyor ... en azından bu tayt 30dk kurtarıyor sonrası yok ...

Tam brooks'la 800 km yapıp huzura ermeye başladıktan sonra yol bisikletinin rahatsız selesine geçince ağrılar geri geldi :(

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bende decathlondan 520 almıştım geçen pazar günü 125km yaptım 2 gün agrı oldu. İade ettim bi hasardan dolayı. Bakalım erdoğanlarbisikletten giant tayt aldım deneme fırsatım olmadı insallah memnun kalırım

Hocam jelli kaliteli bi tayt ve sele kılıfı bir arada iş görür diye düşünüyorum. Ben de bu iki nesneyi edindim :)

Jelli şart değil hatta kaliteli bir FUNKİER yeter de artar bile...

Onu bunu bilmem de ben sivilcelere ne yapacağız?? Onu bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: shielD
@Auron Sanchez

Geçen gün toplamda 8 dakika verdiğim mola hariç 8.30 saat aralıksız sürdüm. Bu yazdığım tayt ile cidden gram acımadı. Keşke çok daha önce alsaydım jelli bir tayt dedim.

Geri