kron xc300 un selesi var kron marka yine günde iki saat falan biniyorum bi sıkıntı oluşmadı. Üst üste 3-4 gun binersem bazen hafif ağrı oluyo ama iki gun surersem araya bigün falan koyuyorum genelde
2.30 saate bişi olmuyorda bendede 3. Saat başlıyor ağrımaya . 2 şekilde koruyabilirsiniz ;
1-) Pedli tayt alırsınız 30 lira fiyatı decathlonda
2-) Sele jelli kılıf takarsınız sıkıntı çıksa da çok bi ağrı yapmaz
Ağrı ne kelime Yalnız Rocky filminin verdiği gazla acı yok rocky acı yok rocky diyerek kendimi motive ediyorum işte. Her sele acıtır. Uzun süreli kullanımda popo lobları adaptasyon sağlıyor ona göre şekil alıyor ya da ufalıyor küçülüyor bir şeyler yapıyor işte ağrı sızı yapmamaya başlıyor. Çok kafaya takmamak lazım.
@Auron Sanchez bana da öyle bir tayt lazım. Taytı nerden aldın? Ya da modelini yazar mısın internetten bakiyim.
aldığım tayt linkteki valla en iyisi ve rahatı bu gibi duruyordu denedim aldım... ama sele bu tayta rağmen pert ediyor ... en azından bu tayt 30dk kurtarıyor sonrası yok ...
Bende decathlondan 520 almıştım geçen pazar günü 125km yaptım 2 gün agrı oldu. İade ettim bi hasardan dolayı. Bakalım erdoğanlarbisikletten giant tayt aldım deneme fırsatım olmadı insallah memnun kalırım
Geçen gün toplamda 8 dakika verdiğim mola hariç 8.30 saat aralıksız sürdüm. Bu yazdığım tayt ile cidden gram acımadı. Keşke çok daha önce alsaydım jelli bir tayt dedim.