Scudo Sports

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

Nasıl normal ? Verilerde kadansıda göstermesi gerekir..

Bilgisayar ekranında kadans bölümü mutlaka ayarlıdır ama genede sorayım, ekranına kadans verisinin gözükeceği bölümü koydun mu?
Ekranında var ve evet kadansıda gösteriyor sensör kısmında kadansı görmeyince ana ekrana bakmadım problem yok şuan kadansıda gösteriyor

Scudo
Arkadaslar power ve kadansıda gösteriyor sorun yok onda ama garmin sadece power görüyor kadans olarak gözükmüyor

Kadans verisi mi görünmüyor (kadans data alanını eklediğinizi varsayıyorum) yoksa sensörler listesinde kadans sensörü de görmeyi bekliyorsunuz, o mu görünmüyor? Eğer 2. bir sensör olarak kadans sensörü görmeyi bekliyorsanız böyle bir şey yok, sadece pm görürsünüz o hem kadansı hem gücü ölçüp data sağlar. Kadans için data alanını ekrana eklemenize rağmen kadans verisini göremiyorsanız ki böyle birşey olmaması lazım, ürünün kullanma klavuzunu bir okuyun.

Zwift aşağıdaki gibi ayrı ayrı gösterir.

1735489121621.png

Çözüme kavuşmuş :)

Kadans verisi mi görünmüyor (kadans data alanını eklediğinizi varsayıyorum) yoksa sensörler listesinde kadans sensörü de görmeyi bekliyorsunuz, o mu görünmüyor? Eğer 2. bir sensör olarak kadans sensörü görmeyi bekliyorsanız böyle bir şey yok, sadece pm görürsünüz o hem kadansı hem gücü ölçüp data sağlar. Kadans için data alanını ekrana eklemenize rağmen kadans verisini göremiyorsanız ki böyle birşey olmaması lazım, ürünün kullanma klavuzunu bir okuyun.

Zwift aşağıdaki gibi ayrı ayrı gösterir.

324015 dosyayı görüntüle

Çözüme kavuşmuş :)
Aynen hocam teşekkür ederim ilk pm olunca biraz kafa karıştı

• Beğen
Tepkiler: gurkan
PM hamili tanıdık forumdaş

(link)

Geri