Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

Tek sıkıntı olabilecek konuyu da ekleyelim. Duo shi kullandığınızda pedalın merkezi ile crank arasındaki mesafe 1cm kadar artacak normal ultegraya göre.
Bundan haberim yoktu. Evet 1cm çok küçük bir rakam olarak görünsede herkes için ideal olmayabilir. Heleki bikefit'lerde mm lerin konuşulduğu bir ortamda :)

Scudo
Ben kullanıyorum ve memnunum. Duraace dışında çoğu shimano pedal gövdesi ile uyumludur.

Burada bir önemli (ya da bazıları için önemli) nokta duo shi ile q-factor her iki taraftan 10-11mm diğer pedallara göre daha fazla oluyor. Yani pedala bastığınızda ayağınızın merkezi normal pedallara göre sağdan soldan 1'er cm daha dışarda duracak. Benim için bir sorun teşkil etmedi , edenler de olmuş. Siz yeni bikefit yaptırmıştınız, bir danışabilirsiniz.

312151 dosyayı görüntüle
evet bunu sormadan hareket etmemek iyi olacak. Teşekkür ederim.

Bundan haberim yoktu. Evet 1cm çok küçük bir rakam olarak görünsede herkes için ideal olmayabilir. Heleki bikefit'lerde mm lerin konuşulduğu bir ortamda :)
Toplam bir de değil, her iki taraftan 1.1 cm genişliyor. 2.2 cm bir fiti komple etkiler gibi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Koldan olan daha iyi, bisiklet değişiminde pedal sökülüyor, kol da sökülür ne olacak.

İki bisiklette krank boyları farklı olabilir. Örneğin TT de kısa kol tercih edilirken yol bisikletinde daha uzun olur gnelde. Burada bisiklet değişiminden kasıt model yükseltme değil, 2 farklı disiplinde bisikleti olanlar için aralarında değiştirmek.
Koldan olan daha iyi, bisiklet değişiminde pedal sökülüyor, kol da sökülür ne olacak.

Merhaba fazla bir bütçem yok ilk powermetremi almak istiyorum pedal olarakmı almalıyım yoksa ayna kol olarakmı

Açıkçası @Semih Cavdar abi elinden geldiğince yardımcı oluyor. Ben de aynı yorumları yazacaktım ama kısa ve öz izah etmiş .. Ben de durumumu PM alacak kadar düzeltebilsem, ondaki ya da en azından Semih abinin referans olacağı bir PM seti alacağım.. Kaç ay oldu, haber et ayarlarım dediği artık tokat gibi geliyor , 😅 sağolsun..Çünkü kendisi gerçekten de kendisine alacakmış gibi bakıyor ve hangi ürün hangi tip PM ne kadar kullanışlı hangi kallerle uyumlu vs biliyor.. Shimano için neredeyse bim ve a101 de bile PM bulmak mümkün 😄 fakat şu alttaki linkte paylaştığım satıcıya bir göz atın derim.. Elinde 105 ten ultegra ve dura ace e kadar farklı marka PM ler var ..

Yiwu Donglue Bicycle Parts Factory
(link)

Bu tarz ürünler iş görüyor mu

Dosyalar

• Screenshot_20231217_132054_Chrome.jpg
    Screenshot_20231217_132054_Chrome.jpg
    95,2 KB · Okunma: 50

Hız sensörü bu.

Powermetre krank kolu , pedal, bottom bracket ya da arka hub olarak farklı türlerde olabilir. En düşük maliyetli olanı tek taraflı krank kolu olanı. 14-15bin TL civarında fiyatları vardı.

• Beğen
Tepkiler: yakupf ve smtdgncy
Bi süredir sorularınızı okuyorum da, yanlış anlamazsanız her aklınıza geleni sormak yerine biraz araştırıp detayları sormak bence daha iyi bi fikir. Bi süre sonra sorduğunuz sorular karşılık bulmayacağı için söylüyorum.

Hız sensörü bu.

Powermetre krank kolu , pedal, bottom bracket ya da arka hub olarak farklı türlerde olabilir. En düşük maliyetli olanı tek taraflı krank kolu olanı. 14-15bin TL civarında fiyatları vardı.
teşekkürler bilgiler için. Açıklamada hız ve kadansın yanında powermetre de yazdığı için ölçebildiğini sandım

(link)

Bunu almayı düşünüyorum.İyi midir ?

powermetrelerde uyum sorunu oluyor mu pedaldan olanlar hariç örneğin kranktan olan modellerde bisikletin aynakolu 105 ise buna uyumlu krank mı almak gerekiyor

powermetrelerde uyum sorunu oluyor mu pedaldan olanlar hariç örneğin kranktan olan modellerde bisikletin aynakolu 105 ise buna uyumlu krank mı almak gerekiyor
hollowtech olan tüm aynakollar ile kullanabilirsin 105 , ultegra , duraace vs.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
(link)

bu spider powermetre için aynakol alsam kullanabilirim (sora set)

110BCD four-bolt ayna yapraklarıyla kullanılır, hollowtech uyumlu zaten
peki 9lu sora sette bunu kullanabilir miyim?acıklamalarda 10-11 uyumlu diye yazıyor
(link)

9S zincirin baklaları 11S ayna yaprağına oturmasında sorun çıkabilir, tam oturmaması yüzünden.

Ayrıca posta yoluyla alınmaz ama, 150 Euro üstü fiyat yüzünden

Geri