Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

@a.valverde

(link)

"Brexit tarihi sonrasında BK’nın AB’den ayrılması ile, 31 Aralık 2020 tarihinde sona ermesi öngörülen ‘Geçiş Dönemi’ başlamıştır. Bu süre boyunca Birleşik Krallık, ticaret açısından AB üyesi bir ülke gibi muamele görecek, böylelikle aynı süre içinde ülkemiz için Gümrük Birliği ortağı konumunu koruyacaktır. "

Sizin Birleşik Krallıkdaki KDV(VAT)'dan bahsediyosunuz sanırım. O yüzde 20 evet ama biz gümrükte yüzde 18 ödüyoruz yine de.

Scudo
@Veto8 cok haklisiniz , demek ki kanunda bir degisiklik olmus , ancak bu 31/12/2020 den sonra olacak %18 . su an %20 KDV olarak.
GTIP bildirin size detaylari ileteyim.,

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Veto8 ustad, kendimce buldugum GTIP bu , bna gore , KDV orani UK icin %20 KDV var ve Eu ulkesi halen sayildigi icin vergi %0.
ancak uretim yerine gore ilave vergiler olabilir , oda maksiumum %4,7
bu arada , uretim yeri degistigi icin , TC Gumruk acisindan farkli kalite sertifikasyonlari oalbilir , ona birsey diyemem. :)

GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%)
AB, EFTA, İSR,GTS ÜLKELERİ
MAC, EST, ÇEK,
SLO, SLV, LET,
ROM, BUL, LİT,
MAK, HIR,
G.T.İ.P.MADDE İSMİBOS-HER.POL.E.A.G.Ü.G.Y.Ü.D.Ü.
8714.96.90.00.00 Aksam ve parçalar0004,74,7

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Power metresini satmak isteyen var mı :) Ya da iyi bir kampanyaya denk gelen? Pedal değil de aynakol olarak bakıyorum.

4iiii'yi gözüme kestirdim...

Power metresini satmak isteyen var mı :) Ya da iyi bir kampanyaya denk gelen? Pedal değil de aynakol olarak bakıyorum.

4iiii'yi gözüme kestirdim...

(link)

Shimano aynakol bazlı power metre almadan şuraya bir göz atın derim. 4iiii sadece Shimano aynakol yapıyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@sccetin
pedal bazlı bakmamanın özel bir sebebi var mı? Favero'lar en iyi seçenek şu aralar. Servisleri Avrupa'da ki bu önemli bir etken.
Aynakol bazlılar içinde teknik olarak en üstün olanı Quarq ama onun servisi Amerika'da. Benim yol bisikletindeki kaya gibi ve sorunsuz ama dağ bisikletindeki sürekli stomp testten kalıyordu. Amerika'ya yollamam gerekti, değiştirip yenisini yolladılar ama o da hafif sapıyor beklenen değerlerden. Tekrar yollamak da istemiyorum artık. Birkaç hafta sürüyor ve epey de tutuyor. Gümrüğe takılırsa uğraş dur ayrıca.
(Bu cihazları stomp test yapmadan kullanmamak lazım, özellikle de tek powermetre kullanılıyorsa hatalı ölçen cihazı farketmek imkansız)

300 watt Ftp niz olsa %2 sapma 6watt yapar. Uzun bir yokusta 6 watt arti eksi farkina bile varmayiz muhtemelen. 5 saniye sprint gucunuz 1000watt olsa orada dahi 20 watt yapar ki orada hesap yapmaya gerek de pek yok, ekrana bile bakamiyoruz o sprinti atarken. Sag sol farki kritik olabilir ve bence tek yönlü olcumlerin en buyuk dezavantaji o.

@Bıyıkov
Stomp testten kalma sabit bir oranda olmuyor. Uretilen tum pmler zaten bu tip bir testten gecip sonucuna gore her birine bir "slope" degeri ataniyor. Power2max mesela bu testi elde ve hassas yaptigi NG modeli icin daha fazla para istiyor. Pm stomp testini gecemiyorsa ya uretici dogru degerleri tespit edememis ya da uretimden sonra basina birsey gelmis demektir. Sebep bozulmakta olan bir komponent ise mesela pm gittikce artan oranda hatali olcer. Bir pmde atiyorum 8 baski olcer (strain gauge) varsa ve problem ikisinde ise pm olcumlerin dortte birinde hata yapar. Veya krank bazlilarda sadece sol tarafi hatali olcer. Benim ilk bozulan quarq xx1 ilk boyle basladi mesela. Sonra hata gittikce artmaya baslayinca geri gonderdim ve degisim yaptilar.
Stomp testi ayrica pm onemli bir degisim yasarsa da gerekir. Disli degisimi, sokulup takilma, uzun sure yatis, sert darbe, sezon sonu vb. Bazi pmlerin yazilimi bu durumlarin bazilariyla mesela disli degisimi basedebiliyor. Yine auto zero islemi de bir kismini duzeltir. Ama tamamen emin olmak icin test gerekir.

Konuyu hortlatmış olayım.
Yahu abiler yokmu şöyle 100-300$/€ arasında bir şey?

250-300 Euro bandinda tek taraftan ölçüm yapan krank kollu powermetreler mevcut. Wiggle genelde en uygun fiyatlari sunan site. 105 ve Ultegra krank kollari 220 ile 300 euro araliginda bulunuyor ancak stok cabuk tukeniyor iyi takip etmek onemli.

• Beğen
Tepkiler: DJDiamond
Selamlar , power metre araştırmasına girdim, şuan en mantıklı stage gen3 tek taraf gibi görünüyor. Pedal tipi olanlar kullandığım pedal türüneden dolayı işime yaramıyor. Çift taraflı ölçüm yapan spider tipi öneriniz var mı? Ultegra 52-36 için

Selamlar , power metre araştırmasına girdim, şuan en mantıklı stage gen3 tek taraf gibi görünüyor. Pedal tipi olanlar kullandığım pedal türüneden dolayı işime yaramıyor. Çift taraflı ölçüm yapan spider tipi öneriniz var mı? Ultegra 52-36 için
Bırakın öneriyi, seçenek bile yok benim bildiğim...

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Bırakın öneriyi, seçenek bile yok benim bildiğim...
Yurtdışında bir iki seçenek var aslında ama aradaki fiyata değer mi bilmiyorum, beklentim güç bazlı antrenman,

(link)

Yurtdışında bir iki seçenek var aslında ama aradaki fiyata değer mi bilmiyorum, beklentim güç bazlı antrenman,

(link)
Bu spider'a takılmıyor, mevcut kranksetinizin yerine geçiyor. Bu şekilde seçenek çok, ancak aynakol değişeceği için daha masraflı. Shimano dışındaki hemen hemen tüm kranksetleri için şunun gibi seçenekler var:
(link)

• Beğen

(link)
Ayrıca bir eklemeden ben yapayım, siz çift taraflı ölçüm yapsın yazmışsınız attığınız linkteki sadece sol bacaktan ölçüm yapıyormuş. Favero Assioma DUO neden denemiyorsunuz, yurtdışında en azından benim yaşadığım yerde çok tutuluyor, kiminle konuşsam herkes olumlu cevap veriyor.

Ayrıca bir eklemeden ben yapayım, siz çift taraflı ölçüm yapsın yazmışsınız attığınız linkteki sadece sol bacaktan ölçüm yapıyormuş. Favero Assioma DUO neden denemiyorsunuz, yurtdışında en azından benim yaşadığım yerde çok tutuluyor, kiminle konuşsam herkes olumlu cevap veriyor.
Speedplay pedal kullanıyorum , pedalı değiştirmek istemiyorum. Aslında biraz bekleyip wahoo nun power metreli modelini alabilirim ama sanırım krank kolu daha bütçe dostu olacak

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
4iii Ultegra krank kolundan ölçen modelini kullanarak başladım power antremanlarıma. Yaklaşık 9 ay kullandıktan sonra pro sporcular dışında gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Trainer aldıktan sonra hassasiyet ölçümü kendim yapmadım ama daha önce yapılan testlere göre çok güvenilir olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçe dostu bir ürün arıyorsanız ve power ile çalışmaya yeni başlıyorsanız bence rahatlıkla işinizi görecektir.

• Beğen
4iii Ultegra krank kolundan ölçen modelini kullanarak başladım power antremanlarıma. Yaklaşık 9 ay kullandıktan sonra pro sporcular dışında gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Trainer aldıktan sonra hassasiyet ölçümü kendim yapmadım ama daha önce yapılan testlere göre çok güvenilir olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçe dostu bir ürün arıyorsanız ve power ile çalışmaya yeni başlıyorsanız bence rahatlıkla işinizi görecektir.
Stages aldım sol krank kollu modelini , 4iii bulamadım sıfır, sanırım yeterli olacak.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Geri