Profesyonellik nedir? Bir işte uzun süre çalışmak mı? O rutin e bağlamak olur, Yapılan işte hata varsa ve bunu söyleyen kişilere tahammül edilemiyorsa hiç kimse profesyonel değildir. Şimdi sizin üslubunuz gibi ben şunları bunları yaptım şöyle iyiyim böyle para sprey ustayım diye hoş olmaz.
"
Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu?
Kıymetli malı olanlar bağırmaz.
Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz.
Eskici bağırır ama antikaci bağırmaz.
İnsan bağırırken düşünemez.
Düşünemeyenler ise hep kavga içindedir.
Popçular, rockçular boğazlarını patlatana
kadar bağırıp duruyor.
Ama Dede Efendi'yi okuyanlar bağırmıyor.
İnsanın kazandığı paradan değil, paranın
kazandığı insandan korkulur
"
Demiş şair...
Kendi görüşümü söyleyeyim sprey boya çok kalitelileri hariç(çok pahalılar) dandik boyalardır. Amatör çalışanların kullandıkları taşınabilir ucuz gün kurtaran cinstendir. Şimdi sakın bana sizin ne tecrübeniz var hani elinize sprey alıp bisiklet boyadınız mı hiç filan deyip kıyaslamaya girmeyin lütfen. Burada herkes her bildiğini söylerse olur mu hiç, neden bu kadar bilen varda paylaşmıyor diyorsunuz olmuyor işte. Forumdaki bu konuda kıdemli abi ler kardeşler size bu şekilde tepki gösteriyor. Yanlış yapıyorsun diyorlar, keşke biraz daha yapıcı pozitif bir üslupla yazsaydın diyorlar, hatanı gösterelim ki konuyu okuyanlarda yanlış öğrenmesin diyorlar.
Ama yaptığınız iş düşünce olarak çok güzel, imkanı olmayanlara bir şeyler yapma konusunda destek olmak fakat bunu yaparken diğer yöntemleri yer meniz uygun olmamış.