@Tolga Gürbüz
Benim 2017 de yaşadığım motor kazası sebebiyle sol diz altımda çok parçalı kırık oluşmuştu. Implant ile 7 veya 8 vida ile ancak birleştirilebildi. Koşu zıplama gibi ağır sporlar artık hayatımdan çıktı o kaza sonrası. Ancak yürüyüş fitness bisiklet gibi sporları yapabiliyorum şükür ki.
2018 den itibaren dizimde dönemsel olarak eklemlerde inanılmaz ağrılar ile boğuşmaya başladım. Dizimin içinde sanki savaş vardı.
Geçen yıl naturagen kolajen kullanmaya başladım. İnanılmaz faydasını gördüm. İlk kürde vücuttaki eksiği tamamlıyorsunuz. Sonrasında belli bir süre takviye olarak alıyorsunuz. Ardından yine bir kür vs(Burada uzman tavsiyesi ile ilerlemek faydalı olabilir) Ben bir dönem bıraktım (yaklaşık 1-2 ay). Sonrasında yavaş yavaş ağrılar yine başlar gibi oldu. Hemen yeniden başladım. Hayat kalitemi vs çok etkileyen bir soruna çözüm oldu.
Şu anda limon lu toz unu kullanıyorum.
(link)
Spora giderken suluğuma koyup su ile çalkalayıp içiyorum. Tadı çok çok güzel. Fresh.
Bu arada bu işi de biraz araştırdım. Piyasadaki kolajen markalarının çoğu kolajen i yine naturagen in bağlı olduğu holding den alıyor. Kısaca naturagen bu işin aslında asıl satıcısı gibi. Kişisel olarak tavsiye ederim.