Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

30 euro muhabbetinden sonra, sistemi bilerek yavaşlattıklarını, insanları olması gereken süreden daha fazla bekleterek teslimatları geciktirdiklerini, yurt dışı alışverişlerden bir şekilde vazgeçirerek, yıldırma politikası uyguladıklarını düşünüyorum.

30 euro'nun hesabını yapan, her şeyin hesabını yapmıştır!

@Reis214570

Aldığınız ürünün Türkiye fiyatını göz önünde bulundurun lütfen. Yurt dışı her zaman daha caziptir. Türkiye'de ki kazıkçı zihniyete, neden daha fazla ödeyesiniz.

Scudo
Çin'den 20 aralıkta verdiğim sipariş hala yolda gözüküyor halbuki 23 aralıkta verdiğim
başka bir sipariş ocağın 16 sında elimdeydi acep bir gün yolu düşer de gelir mi Türkiye'ye :)

yılbaşı yoğunluğu yeni yeni bitiyor sanırım. 20 aralıkta verdiğim siparişim bugün geldi.

@Ahmetkhrmn İyi gelmiş sizinki;benim 5 Aralik'ta verdiğim Siparis ten hala tık yok. Gümrük belgesi bekliyor diyor başka da bir şey demiyor. Ptt tarafi zaten allah'à emanet.

Oldu 20 gün, bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz. Torba eklenme yazısını bir görsem razıyım. Gerisi Allah kerim.

Status
Your shipment has arrived in the country of destination and is now awaiting customs clearance.

Gümrük belgeleri bekleniyor. Vay Arkadaş ne gümrük müş be.

61,5 paundluk takipsiz kargom gümrüğe takılmamış

Screenshot_2017-01-26-14-14-56.png Nihayet bizim kargo Vatana giriş yapmis şükür kavusturana.

Bugün PTT Genel Müdürlüğünü aradım, numaraları; 0212 625 12 00 Dahili 1250. Yurt dışından gelecek olan 1 adet, yurt dışına gönderdiğim yine 1 adet paketim var. Ancak ikisi de 1 haftadır havada asılı kalmış gibi hareket etmeden öylece duruyor.

Bu durumu sorduğum da, yıl başı sonrası çok ciddi bir yoğunluk olduğunu, özellikle uzak doğu'dan gelen gönderilere yetişemediklerini, gümrük memurlarının paketleri eskisinden daha büyük bir titizlik ile tek tek kontrol ederek, gelen ürünün Türkiye'de satılıp satılmadığına baktığını, bundan sonra vergi hesaplamasını yaptığını söylediler.

1-2 hafta sonra paketiniz hareket görecektir diyerek, gönderileri aşağıdaki adresten kontrol etmemin daha doğru sonuçlar vereceğini ilettiler.

(link)

@erdalyilmaz_ Nihayet hareket görüldü. Ve Zimmet alındı UKIM. Şimdi de burada bekleyelim bakalım . Kaç gün sürecek. Takipte kalın.Screenshot_2017-01-26-16-21-42.png Screenshot_2017-01-26-16-21-56.png 90 tl de masraf çıkmış, hade hayırlı olsun.

Torba kapandı ne anlama geliyor arkadaşlar? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?Screenshot_2017-01-27-17-11-24.png

@Reis214570

UKIM'den dağıtım yapılacak posta merkezine iletilecek yani. Daha sonra Cihet: zimmet edildi denilip dağıtıma çıkacak

11.11 de almış olduğum 1 forma gelmedi benimde:) süresini uzattırdım ama galiba gelemeyecek gibi.

Pazar günü Planetx ten verdigim siparis cuma günü geldi.

Yurtdışı alışveriş çoğu zaman avantajlıdır... merlincyclis, wiggle ve amazondan alınan ürünler 1 hafta içinde max 10 gün içinde elinizde olur.. aliexpres minimum 15 gün maksimum 3 ay içinde elinizde olur...(60 dan fazla alışveri yaptım 11.11 de aldığım bir ürün henüz gelmedi) yukarıda saydığım tüm sitelerden alışveriş yaptım ve yapmayada devam ediyorum.. 30€ sonrası vergi olsa dahi Türkiyeden çok daha ucuz oluyor, iyi hesaplayın.. şöyleki en son wiggle.comdan bisikletime aldığım lastikler 140 tl ye kargo dahil elime 1 haftada ulaştı, hepsiburada yada delta bisiklette bu lastiklerin çifti 300-350 tl... Para kolay kazanılmıyor o yüZden nerde ucuzaa ordan almaya devam..

• Beğen
Tepkiler: mrtkvnc_pdr
Kasımda aldığım bir kulaklık halen gelmedi. Satıcı parasını iade etti. Takip kodu şu RF438722012CN

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Screenshot_2017-01-30-08-15-31.png Nihayet Sivas'a kadar geldi artık yarın teslim alırım sanırım Kargomuzu. Demekki ayın 26'sında Yurda giriş yapan kargo,ptt olsa bile 3 yada 5 günde elimizde oluyormuş. Şimdi de DHL yi bekliyoruz, 3 gun önce bike24.den mal aldım bakalım kaç günde gelecek.

Çok şükür geldi benim siparis de.Allahtan uzerine 1,50 dolar daha verip takipli aldim yoksa kimbilir kaç ay sonra gelirdi

IMG-20170131-WA0001.jpg

Evet beyler merlinden 60,35 euroluk ürün aldım 45 + 4 tl gümrüge sunma vergisi cıkmıs :D he unurmatan 0,6 kurusta damga vergisi resmi olarak gordukki 30 euro ustu hasirtti black board.

@Koray Kuşçu Benim de Almanya'dan aldığım Elite Turbo Muin Smart B+ trainer 11 Ocak'ta DHL ile kargolandı. 16 Ocak ise EDI. Hala hareket yok. Sizde bir gelişme oldu mu?

20170207_174850.jpg
25 Ocakta Merlin den siparişim olan lastikleri bugün teslim aldım.
43,2 Sterlin
Banka haracı ile 221 tl ye dönüştü.
Nurtopu gibi vergimizde kapıda tahsil edildi: 37 T.L.
P.T.T. paketi açıp üstünkörü kapatmış.Neyseki açtığımda bir sürpriz yoktu:srnsml:
20170207_175446.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
@alfisti
Evet benim kargom geçen hafta elime ulaştı.

Geri