Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

paypal da dispute 45 gün mü oldu?17 ocak ta ebayden 2 adet takipsiz gönderim var kendimi garantiye alayım

Scudo
75 avrodan aşağı sipariş vermiştim sunum ücreti dışında ücret ödemedim. Bike-components.de'den sipariş verildi 10-15 gün içinde kapıya kadar geldi. Postacı bıraktığı kişiden imza ve ismini almak suretiyle kargoyu vermiş. Yani iş yeri adresi vermiştim. Yan tarafımızda da bakkal vardı ,kargo gelirse alırsınızı gibisinden önceden söylemiştim. Sağolsunlar almışlar. Ptt kargo takibi ile an ve an takip ediyorsunuz. İlk defa sipariş vereceklere bilgi olsun.

PTT kargo takip bomboş çıkıyor, hiçbir bilgi yok. Sizlerde de öyle mi?

evet bir sorun var dun gelen gönderiimde hareket yok

• Beğen
Tepkiler: S26
Selamlar arkadaşlar;

CRC'den yaptığım bir alışveriş yanlış geldi ve yanlış gelen ürünün içinde eksik parçada var üstüne üstlük. Adamlara mail attım hem yanlış hem eksik parçalı gönderdiniz diye. bana resimlerini istedikleri bir maille geri döndüler bende yolladım. Adamlar ürünleri geri gönderin dediler. Siz Royal maille anlaşmalısınız 8 dolara gönderi yapıyorsun buradan (jant seti) 127 lira kargo parası istiyorlar bu sebepten bende gönderemem dedim. Eğer kargo ücretini karşılaşacaksanız -ki- sizin hatanız göndereyim tabiki dedim cevap gelmedi ne dersiniz?

hiç böyle bir durumla karşılaşan ve sonucunun nasıl olduğunu bilen birileri var mı?

Teşekkür ederim.

Bu sabah 9-9:30 civarı kargo takibe baktığımda teslim edilemedi diyordu. Teslim edilememe saati olarak da 11:30 gösteriyordu. 2 saat ileriden gidiyor adamlar :)
Neyse az önce kargoyu teslim aldım. 74.71€ + 19.95€ kargo ile gümrüğe takılmadan kapıda 3.6TL ödeyerek aldım.

Arkadaşlar ben bike-discount'tan 27 Ocak'ta kargo dahil toplam 70 Euro'luk bir sipariş verdim. DHL'nin interneti sitesi PTT'ye yönlendiriyor ve 10 gündür durum böyle :

http://i.imgur.com/2Ur5tJs.jpg

Bir öneriniz var mı? Yapabileceğim bir şey ya da?

crc den gelmeyen (iki kez yollanmasına ragmen) ürün için geri iade aldım.paypal hesabına yatırmıslar helal olsun guvenilir firma fakat adres sorununu halledemediler benim o yuzden bir kez daha alış veriş yapmam.Bike discount dan aldıgım gönderiler de herzman ki gibi 15 gün için de yani dün elime ulaştı.

@Yavuz SOYLU
Dostum faturada sectigin urunun adi yazar faturanın resmini yolla istediğim malzeme gelen malzeme diye...

@andjustice4all
Ben PTT Çağrı Merkezini arayıp sonu DE ile biten takip noyu verdim.

@umito

Anladım. Benimkinin de sonu DE ile bitiyor. Bekleyelim bakalım, 1 ay olmadan bize rahat yüzü yok sanırım :) Teşekkür ederim bu arada cevabınız için

@Serden Us

Ayni durum bende de oldu. 2 saat once saat 12.30 da teslim edilemedi yaziyordu. Ders cikisi gidip alacagim.

Eger evde olsaydim da getirmediklerinden emin olup o yaziyi gorseydim bir defa daha kavga yapardim ama neyse.

Yuruyerek dagitim yapan elemani sikayet ede ede isini yapmayi ogrettik, simdi aynisini aracla dagitim yapan kuryeye de yapmak gerekiyor galiba.

Umarim Ben gitmeden avpim e sevk etmezler.

Gelmeseydi ben de şikayete hazırlanıyordum ama teslim edilemedi yazmasına rağmen kargo eve geldi. @Özgür K.

@umito
Genelde yılbaşı ve özel günler dışında 7-13 gün iş günü arası giriş yapmıştı benim kargolar tahminmce sizinkilet 1-2 güne giriş yapar.

@Serden Us
Ne saçmalık oluyosa burdaki ptt kargoyu dağıtıcıya vermeden önce teslim girişinde bulundu teslim edilemedi yazıyor ve sonrasında dağıtıma çıkarıldı yazıyor.. Buradaki ptt sistemi böyle :))

@Serden Us

Aynisi olmus. Teslim edilemedi diye dersten erken ciktim. Eve ugrayip dagitim merkezine gitmeyi planliyordum, bir de baktim arkadas almis kargoyu.

Neyse, sonunda tum kargolar bitti, hepsi geldi, bisiklet de tamamlandi. Havalar biraz duzelsin baslayacagim surmeye.

@Özgür K.

Yeni komponentlerin hayırlısı olsun Özgür.bu arada ne marka komponent aldın.

@Özgür K.
Kaptan Senin Bike Bittiyse Ben Umutlandım Kendi Bisikletime 2 3 parça aldım onlarıda yanlış yollamışlar sattım:( Yaza Ancak...

Geri