Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT'nin yaptığı rezillik... (yanlış anlaşılma ptt'den özür diliyorum)

@Aenescan şu durum bi düzelsin fenerime kavuşayım. ptt dağıtım merkezine baklava ile gidip hakkınızı helal edin dicem :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Aenescan
Scudo
Oldum gulmekten yahu. Nasil bir ortamda yasiyorsak sağ duyumuz kalmadi , hep birilerinin bir yamuk yapacagina gidiyor kafa. Memleket olarak 4-5 yil once boyle degildik , simdi boyle olduk. Çok şey kaybettik çok.
 
@Aenescan
Evet haklısınız oda olabilir ama Merlin İngiltere de değilmi ? Gelen kargo Amerikadan geliyor.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@furkan.zaman haklısın vallahi. hiç aklımıza olumlu yönü gelmiyo. az sakin olup taşı o an inceleseydim anlardım ama fener beklerken taş görünce tabi kan beyne sıçradı o an :D
 
@sallehpaul kargo paketine de baktım. O paketteki kargo firmasının adresi. Yani yurtici kargo gibi. Özel bir kargo galiba. Paket abd den gelmiyor. Kargo firmasıyla görüşmeniz gerekebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: sallehpaul
@Aenescan merlin takip kodu ile bu çıktı
 
@chnkrmz kimden geliyor peki ?

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@chnkrmz özür diliyorum. Kargo firması değilmiş. Kargo paketi firmasiymis. Karışıklık olmuş olsa da paketle sarı paketle ilgili değil durum
 
Demek maden taşı çıktı ha? :D hahahahaha valla gülsem mi üzülsem mi bilemedim ilginç bir kargo karmaşası yaşanmış. O zaman sizin kargo daha size ulaşmadı herhalde. Kargo takipten durumu kontrol ettiniz mi?
 
sonuç olarak ilk sayfalardan üstüne gittiğiniz @smclk89 haklı çıktı. Acımasızca saldıran arkadaşlar smclk89'e de özür borçlusunuz gibi geldi bana.
 
  • Beğen
Tepkiler: oguzturkol
@chnkrmz Taşı yakından tekrar çeker misiniz??? Belki ne taşı olduğunu anlarız ve ya anlayan biri çıkar:harika::harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@forwett ben özürlük bi durum göremedim. tüm yazıları okumadım ama galiba beni bu işi yapmakla suçladı diye anladım. tabi o kargo durumu siniriyle yazıları okuyacak durumda değildim. şuanda iftara 10 kala şu halimle de okuyamam.

@Emre Yönlüer iş yerinde bıraktım. yarın eve getirip video bile çekerim :D
 
ÇakmakusTaşus bu ilk görüşte tanırım 100 gramının kilosu 200 binden gidiyordu en son piyasada şu an kaçtan gider bilemeyeceğim epeydir piyasaya uzağım :D..
 
Ya karışsa merlin taş mı satıyor.Barkod numaran var cihazla okutuluyor öyle hareket ediyor.Yani bu taş x bir yerden verildi senin takip numaranı ve isim soyadını taşın kolisinemi yazdılar.Nasıl karışır.

O zaman trakpak karıştırdı
 
ptt den ozur dilenecek durum yok. sonucta kargolar karisti mi karisti. ben bilmem gumruk memurunu onu bunu. sorumlusu ptt
 
@chnkrmz Başlıgı niye değiştirdin birader onu anlamadım.
 
"ama paket açılmış şekilde geldim. görevli bana verir vermez gözden kayboldu. bu hep oluyordu. bir çok kez bana çinden aldığım siparişleri verip hemen giderlerdi. bu sefer farklı oldu." DemişsiniZ.
kabul edersiniz ki yazdığınız kolay anlaşılır bir ifade değil."
Bu ifadeden ptt görevlisinin teslimattan sonra şüpheli şekilde her zamankinden hızlı hareket ettiğini kast etmişiniz sanırım ama olayın geldiği durumda dağıtıcının böyle bir davranış için sebebi yok.
Paket açıktı diyorsunuz. Olayın geldiği noktada hatalı kargo teslimatı söz konusu olduğunu açıkladınız ayrıca paket açık mıydı eminmi siniz? Sonuçta adamın günahın almamak lazım. Açılmış kargoyu doğru yada yanlış adres bırakmaması lazımdı
 
ben feneri alıp içine kasti taş koydular sanmıştım. ama bizim ptt den mi karıştı trakpaktan mı karıştı tam emin değilim.
ptt den ya da trakpak tan karıştıysa insanlık hali bana denk gelmiş olabilir. şimdi bu durumu araştırıyoruz.
@caner ünsal detaylı bişey yazamamamın nedeni o anki sinir patlamasıydı caner abi. 2 3 cümleyi bile zor toparlamıştım.
fener bekliyorum içinden taş çıkıyor. o sinirle duygularıma hakim olamadım tabi. kim olsa o an sinirlenirdi.
şimdi olayı yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: caner ünsal
Geri