Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Puanlama sistemi

Scudo
puanlama üyenin isteği ile olmaz genelde....

paylaşımlarına, bilgi aktarımlarına göre üyeler puan verirler.

açtığınız konuya uygun konu başlığı hepimiz için kolaylık olacaktır.

sniper bana sebepsiz yere - rep atmıştır..Gereğinin yaplımasını istiyorum....

bakın yaptığınız yorumlara göre isteyen sizi onayladığına dair puanlar buradaki asıl amaç fikirlerinizin desteklendiğidir.Güzel düşünmekle puanınız arasında doğru orantı olmayabilirde.Birde rep istemek için konuların açılmasını çok gereksiz buluyorum her önünüze gelene teşekkür ederseniz zaten kolay yoldan puanda alırsınız okadar takmayın....

@Özgür!

bencede şaka yapıyo olmalı :D
ne dicez ?
sniper cekgit forumdan, kötü düşünceli insan seni !! eksi puan veriosun art niyetli mi ? :D
püffffff ! :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@EMREEDE

:D Nee Sniper - attiysa bu konuda yapabilecek birsey yok.O sniper...Mutlaka bir bildigi vardir.;)

Rep falan boş işler :) Sen buraya birşeyler katmaya ve burdan birşeyler almaya çalışırsan Reputation dan daha fazlasını kazanmış olursun.

Birde konu Rep puanından açılmışken forumda birşey dikkatimi çekti: Bayanların Rep puanlarına baktığımda çok yüksek görüyorum. Bence buda yanlış birşey. Ama yapılacak birşey yok tabiki. :D

@wagnar

Bence bu yorumu yazmadan bayanların konulara katılımını ve yorumlarını bi inceleyiniz isterseniz.Zaten kimin ne için rep alabileceğii aşikardır.Ayrıca forumda katılımı olan bayanlar zaten çok azsayıda ki 100 erkekten 10 unun rep alması dikkat çekmezken 10 bayandan 3 ünün rep alması dikkat çekebilir.Eğer farklıniyetle her söylediğimizi onaylayanlar varsa bilemem hemcinslerinizin sorunu olsa gerek:)

Geri