Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan ayında bisiklet kullanımı

Akşam antrenman yapılmaz, eğer ki turlamak ise amaç ona bir şey demem. Sabah ilk günler düşük kadanslarda sonra giderek üstüne koyarak ufak çaplı antrenman yapılır bünyeye bağlı olarak mesafe artırılabilir.

Scudo
Alışveriş yaptığım fırın ile evim arasında gidiş geliş 2,5 km yol var. Ramazan'da arka yollardan dolaşarak bu mesafeyi 5 km'ye çıkarıyorum. Hem ufaktan de olsa sürmeye ara vermemiş hem de sair zamanlarda pek kullanmadığım katlanır bisikletin paslanmasını :) önlemiş oluyorum.

Ramazan da da değişiklik olmadan günlük 10/15 km sürerek işe gitmeye devam, sanırım bünye meselesi gidiş gelişte sıkıntı yaşamadım bunca yıl. Herkese hayırlı ramazanlar. Not: Konya dümdüz olunca onunda etkisi büyük tabi:)

@meiakanze bugün başlangıç yaptım bende samsunda oturuyorum bu arada türk-iş den çıktım piazza ordan engize dümdüz anayoldan tekrardan türk-iş turu yaptım toplam 77 km 9 da cıktım 11 gibi evime geldim

Bünye ile alakalı tabi. 5 km düz olan işe gidiş güzergahımda bir sıkıntı olmadı hafif tempoda.

canı sıkılan ve iftara kadar zaman öldüren bünyeye ilaç gibi gelebilir

Screenshot_2018-05-17-08-45-48-258_com.android.browser.png
İşe gidip gelme tam gaz devam ediyor. Hatta bugün bir segmentte kişisel rekorumu kırmışım :hrkbuya:

Yalnız çok dikkatli olmak lazım insanlar iftara yetişicem diye çok fevri davranıyorlar. Normal şartlarda hiç korna yemedim, dün 3 kez korna çalındı dibimde. 1 motokuryeden de küfür yedim gel buraya diye bağırdım ama durmadı. Normalde hiç olmazdı. Sinirlere hakim olamayanlar çoğaldı açlıktan.

Tahminen şehir dışında olmadığım her gece yapacağım turlar bu şekilde olacak..
(link)
(link)

@sadi imren

ilk orucumuzu açtıktan sonra forum üyeleri ile 21:30'da buluşarak (55 km) gece turumuzu hafif tempoda tamamladık. İftar yemek sonrası çoğu kişinin üzerine bir rehavet çöker bedene oturan ağırlık ile uyuklamaya başlar. Pedalları döndürdüğümüz için iftardan sonra bende bir rehavet vakası yaşanmadı. Turumuz güzel geçti kendimizi çok zorlamadık, gittiğimiz yerde çay, soda ve su takviyesi yaparak geri döndük.

(link)

Merak ediyorum, başkasının tayt giymesinden rahatsız olan kitle, ramazanda bisiklete binenleri görünce, oruç tutmuyordur bu kafir, baksana bisiklete biniyor,kesin yerdir içerdir diyor mudur? :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Raptor8 Kesinlikle oluyordur oruç kafayla sigarasızlıkta varsa kesin söyleyenler söylenenler sövenler vardır

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@Fatih Karabas
Adamlar 5 vakit namazdan,imanın şartından,islamın şartın bi haberler; baksan ramazanda oruç tutuyor diye kendilerini evliya sanarlar, millete hüküm verirler.
Hani sallamasan basıp gitsen ayrı, durup bir hiç için kavga edip karakolluk olma ayrı dert...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri